Акумуляторна електро USB запальничка сенсорна з індикатором заряду

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
118 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

диму, без вогню, без газу USB запальничка нового покоління!

Запальничка USB - це передові технології для цінителів тютюнових виробів усього світу. Подивіться на гру відблисків та глибину золотого відтінку в usb запальничці! Елегантно, розкішно та по-справжньому дорого!

Переваги usb запальнички:

Двостороннє запалювання, вольфрамовий дріт міцніший, двостороння захисна плівка, швидке запалення, немає полум'я/диму.

USB запальничка набагато практичніша, зручніша і безпечніша за газові аналоги. Працює на акумуляторі, що перезаряджається.

При відкритті кришки запальнички загоряється індикатор зарядки і кнопка включення, при відкритій кришці запальничка вимикається сама через 8-10 секунд, що робить її абсолютно безпечною!

Заряджається від звичайного USB-зарядного (5V/1А), як будь-який інший девайс. На зарядку піде приблизно 2 години (при більш низькій силі струму 0,5А – 4 години), а вистачить на 120-150 прикурювань. При цьому ви не залежите від погоди: арктичні морози чи марсіанські вітри – ваш вірний помічник вас не підведе!

Цинковий сплав із PVD-напиленням гарантує цій usb запальничці довгий термін служби.

Суть технології в обробці поверхні металу у вакуумному середовищі шляхом на нього молекулами інших металів. Ця технологія дозволяє створити особливо міцну та тверду поверхню. Покриття рівномірно прилягає до основи, не містить мікротріщин і служить захисним шаром. А це означає, що поверхня запальнички стійка до витирання та появи подряпин.

Характеристики

Підпал

Електричний

Особливості

Сенсорний елемент

додаткові характеристики

Заряджається від звичайного USB-зарядного (5V/1А), як будь-який інший девайс. На зарядку піде приблизно 2 години (при нижчій силі струму 0,5А – 4 години), а вистачить її на 120-150 прикурювань

Комплектація

USB запальничка, зарядний пристрій, інструкція, Упакований в оригінальну коробочку

Матеріал

Метал