9.Багато цікавих лотів!Дорогий!Прекрасний слінг!

Стартова ціна - 45 грн

Бліц-ціна - 485 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
147 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.до 16 кг .ЗНОВУ НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ВІЛЬНИМИ РУКАМИ: поверніть свою свободу. Робіть роботу по дому, випивайте каву, ходіть по магазинах і доглядайте за іншими дітьми, тримаючи дитину поруч. Дитина залишається щасливою, а ви більш продуктивні та менше стресуєте. Чудово підходить для вибагливих малюків!

ЗМІЦНЮЙТЕ ЗВ’ЯЗОК З ДИТИНОЮ: налагодження тісного зв’язку з немовлям є життєво важливим для його розвитку. Наша плівка тримає дитину поруч із вашим теплим тілом і серцебиттям, де вона відчуває себе в безпеці.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ЯКІСТЬ: виготовлено з матеріалів преміум-класу, щоб гарантувати багаторічне використання та багаторазове прання. Міцна тканина безпечно та надійно утримує вашу дитину. Це обгортка, яку ви передасте друзям і родині!

ПРАКТИЧНИЙ ДИЗАЙН: дизайн без застібок легко надягати та зручно носити. Виготовлений із 95% бавовни/5% спандексу, тому ви можете легко маніпулювати дитиною для комфорту та грудного вигодовування. Крім того, немає зайвої тканини, яку можна тягнути по підлозі!

ГАРАНТІЯ НАЗАВЖДИ: Ми віримо в наш продукт. Ось чому ми пропонуємо 100% повернення грошей і нескінченну гарантію заміни. Навіть якщо ви віддасте свою упаковку комусь іншому, вона все одно покрита! Купуйте спокійно.

Один розмір для всіх | Еластична дитяча плівка | Затишно та заспокійливо для немовлят| Ідеальний подарунок на свято дитини від Funki Flamingo | Нейтральний сірий