Отзывы Ylaska положительные, стр.4

положительных - 275 отрицательных - 3

Чудовий продавець аукціону. Спілкування ввічливе і приємне. Відправлення посилочки швидке. Тому звісно РЕКОМЕНДУЮ!
Marianna2017M 7 лип. 18
Рекомендую чудового продавця. Спілкування ввічливе та приємне. Дякую за туфельки)
Irenabond 8 черв. 18
Класний продавець і товар! Купувала сукні мамі+дочка) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
Anuta 8 черв. 18
Класний продавець і товар! Як завжди все супер. Купувала шльопки мамі) все як завжди відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
IGOR1975 8 черв. 18
Дякую за футболку. Спілкування ввічливе та приємне. Продавець хороший але доставка укрпоштою (хоч і була прописана в лотові 30 грні я на це походжувалася) завищена, пересилання всього 18,45 грн. Жаль не можна додати фото( Рекомендую продавця так як футболка прекрасна, хоч і секонд, спілкування тактовне і ввічливе, відправка товару швидка.
Karinka 25 трав. 18
Чудовий продавець. Спілкування ввічливе та приємне. Футболка чудова. Тому звісно рекомендую)
morik69 25 трав. 18
Чудовий продавець. Сумочка крута, як завжди) Рекомендую і прийду до Вас ще)
IGOR1975 25 трав. 18
Чудовий продавець. Ввічливий, тактовний, спілкування приємне. Костюм супер, сподіваюся сестричці підійде. Тому звісно рекомендую!
kuket32 21 трав. 18
Рекомендую продавця. Купальник для танців в хорошому стані. Спілкування приємне та ввічливе. Дякую Вам.
Nezlobina 16 трав. 18
Рекомендую чодового продавця. Спілкування приємне та ввічливе. Штани чудові. Дякую Вам велике. Звісно Рекомендую!
persikk 16 трав. 18
Чудовий продавець. Ввічливий, тактовний, спілкування приємне. Футболка з паєточками супер. Тому звісно рекомендую!
best_of_the_best 16 трав. 18
Чудова футболочка з Джорджа. Відправка швидка. Дякую велике.
Nata_allisa 16 трав. 18
Класний продавець і товар! Як завжди все супер. Купувала балетки мамі) все як завжди відповідає оптсові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду до Вас ще)))
IGOR1975 14 трав. 18
Чудовий продавець! Спілкування приємне, тактовне. Відправка товару швидка. Тому звісно Рекомендую!
GuliaMihasiv 7 трав. 18
Чудовий продавець! Купую уже втретє. Завжди все супер. Спілкування приємне, тактовне. Відправка товару швидка. Тому звісно Рекомендую! І прийду щееее))))))
IGOR1975 7 трав. 18
Чудовий продавець аукціону! Кардиган хороший. Спілкування приємне і ввічливе. Тому звісно рекомендую)
ViktorySeleG 19 квіт. 18
Чудова курточка. Приємне спілкування та ввічливе. Тому звісно рекомендую! Чудовий продавець аукціону!
Alina_Sch11 19 квіт. 18
Сумка хоч і не шкіра, як було заявлено в аукціоні. Але хороша. Продавець погодився забрати але я вирішила лишити собі. Спілкування приємне, відправка швидка. Тому рекомендую!
sofiya2016 19 квіт. 18
Чудовий організатор Сп. Все було на найвищому рівні. Спілкування приємне, відповіді швидкі. Дякую Вам! І прийдемо до такого чудового організатора ще. Тому звісно Рекомендую)
Tatiana123 19 квіт. 18
Чудовий організатор Сп. Все було на найвищому рівні. Спілкування приємне, відповіді швидкі. Як завжди. Дякую Вам! І прийдемо за шапочками ще) звісно Рекомендую)
Natusia 19 квіт. 18
Чудовий, ввічливий продавець. Сумки чудові. Спілкування приємне, тактовне. З Вами приємно співпрацювати) Прийду до Вас ще за сумочкою)
IGOR1975 5 квіт. 18
Купувала Машу. Куколка прийшла поломана (з відірваною головою і не працювала, провіряла відразу на пошті). Продавець без проблем поміняла. Спілкування приємне і ввічливе. Рекомендую.
Vitta 23 бер. 18
Купувала не одну річ у продавця. Джинсова куртка, олімпійка, фліска, джинси, куртка - просто чудові. Я задоволена. Продавець дала точні заміри та почекала з оплатою. Речі в гарному стані. Дякую Вам за це. Спілкування завжди ввічливе, тактовне і приємне. Звісно, прийдемо ще) рекомендую Вас)
svetlaya1972 23 бер. 18
Чудові штани за таку смішну ціну) спілкування приємне, відправляння лота швидке. Рекомендую і прийду до Вас ще)
GRstyle 23 бер. 18
Одяг для пупса чудовий. Продавець ввічливий, тактовний. Дитина задоволена новою одежкою для пупса - особливо джинсами. Тому звісно, рекомендую)
Gryanko_Ksenija 23 бер. 18
Фарби чудові. Але сума пересилання завищена. Хоча це було прописано в лоті, я знала на що йшла. Спілкування було ввічливе і приємне. Тому рекомендую.
Alena_Z 23 бер. 18
Дякую за чудову сумку. Посилка була відправлена швидко. Спілкування приємне і тактовне. Рекомендую)
vikin 23 бер. 18
Дякую, що ввійшли в моє положення. Рекомендую.
roma6ka 23 бер. 18
Курточка чудова. Продавець ввічливий, приємне спілкування. Від співпраці лише позитив. Дякую. Рекомендую.
MadeinMaMa 23 бер. 18
Курточка чудова. Продавець чудовий, приємне спілкування. Від співпраці лише позитив. Дякую. Рекомендую.
Happines 23 бер. 18
Рекомендую. Продавець справедливий і ввічливий. Товар відповідає описові.
lychikok 23 бер. 18
Купувала не одну пару взуття і всі чудові. Вся сім'я задоволена. Продавець уважна,ввічлива. Все взуття було відправлене разом, без взяття додаткових коштів. За це дякую велечезне! Рекомендую, і прийдемо до Вас ще)
Martata 23 бер. 18
Рекомендую чудового продавця взуття. Воно чудове і якісне. Спілкування приємне, ввічливе, відправка швидка. Взуття запаковане дуууже гарно. Звісно, я РЕКОМЕНДУЮ!!!
Martata 23 бер. 18
Дякую за чудову сумку. Продавець ввічлива, уважна, комунікативна. Тому, звісно Рекомендую. Гарних Вам продаж і ввічливих покупців)
my_bags 23 бер. 18
Рекомендую чудового продавця. Футболка сподобалася. Продавець чесний та ввічливий. Відправка дуууже швидка.
Lis777_ 23 бер. 18
Чесний продавець, рекомендую.
pavianna 23 бер. 18
Купивши собі чудове взуття, не могла не запропонувати лоти своїм рідним) І як завжди все супер: взуття чудове, розмір підійшов, спілкування приємне, ввічливе. Ми задоволені! Тому звісно рекомендую чудового продавця)
Martata 7 бер. 18
Рекомендую чудового продавця аукціону. Сапоги дійсно чудові, все як у описові лота) спілкування приємне і ввічливе. Завжди тактовні відповіді) я задоволена чудовими шкіряними сапогами за доступну ціну) Гарних Вам покупців. Буду звертатися ще! Рекомендую звісно)
Martata 7 бер. 18
Рекомендую чудового продавця аукціону. Зимові штани дійсно чудові, все як у описові лота) спілкування приємне і ввічливе. Гарних Вам покупців. Буду звертатися ще! Рекомендую звісно)
Miroslava_23 7 бер. 18
Рекомендую чудового продавця! Лосіни з аукціону чудові, всі заміри вірні! Відправка товару швидка, спілкування ввічливе та приємне, все відповідає описові. Рекомендую!
NATA0488 19 груд. 17
Рекомендую чудового продавця! Кролик красивий, пухнастий! Відправка товару швидка, спілкування ввічливе та приємне, все відповідає описові. Рекомендую!
Marina78 19 груд. 17
Рекомендую чудового продавця з Сп! Шапка дуже красива! Відправка товару швидка, спілкування ввічливе та приємне, все відповідає описові. Рекомендую!
Natusia 19 груд. 17
Рекомендую чудового продавця! Спідничка з фатину дуже красива! Відправка товару швидка, спілкування ввічливе та приємне, все відповідає описові. Рекомендую!
kvitka20 19 груд. 17
Рекомендую чудового продавця! Кролик прекрасний! Відправка товару швидка, спілкування ввічливе та приємне, все відповідає описові. Рекомендую!
Arcobaleno 19 груд. 17
Рекомендую чудового продавця. Уггі чудові. Ввічлива, комунікабельна, приємна людина. Гарних Вам покупців і продаж. Звертатимуся ще, тому звісно Рекомендую!
Svetik3 14 груд. 17
Чудовий продавець аукціону! Ввічлива, розуміюча, комунікабельна! Гарних Вам продажів та чудових покупців! Рекомендую!
Katya_D 13 груд. 17
Рекомендую чудового продавця аукціону. Дякую за лосіни. Дуже приємне спілкування. Все чудово! Гарних Вам покупців!
rjdfksr 6 жовт. 17
Рекомендую чудового продавця! Костюмчик для пупса чудовий! Відправка швидка, спілкування чудове! Звертатимуся до Вас ще! Дякую)
alina8525 26 вер. 17
Рекомендую чудового продавця! Футболка чудова! Відправка швидка, спілкування ввічливе та приємне! Звертатимуся до Вас ще! Дякую)
Simka2 26 вер. 17
Рекомендую чудового продавця! Пасочки чудові! Відправка швидка, спілкування приємне. Звертатимуся до Вас ще! Дякую)
Annaigrushka 26 вер. 17