Отзывы Ylaska положительные, стр.2

положительных - 275 отрицательных - 3

Чудовий продавець і насіння квіток) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Сподіваюся дуууже, що зійдуть))) і чекатиму)
Viktoriya5 4 квіт. 19
Чудовий продавець і штани чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Prodamode 18 бер. 19
Чудовий продавець і косинка з козир очком чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Mariya_S 18 бер. 19
Чудовий продавець і косинка чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Mariya_S 18 бер. 19
Чудовий продавець і лялечка Лол чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Чудовий продавець і сукня чудова) все відповідає описові. спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
hahahaha 18 бер. 19
Чудовий продавець і кардиган) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
GRstyle 18 бер. 19
все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
NATKA1988 18 бер. 19
Чудовий продавець і курточка чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
ek180 9 бер. 19
Чудовий продавець і Лялечка Монстер хай) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Lilianna_18 9 бер. 19
Чудовий продавець і лялечки чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще) за 4 лялечкою) і одягом.
Lilianna_18 9 бер. 19
Чудовий продавець і лялечки чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Lilianna_18 9 бер. 19
Нормальний продавець) все відповідає описові. Відправка товару швидка.
NATKA1988 9 бер. 19
Чудовий продавець, дякую Вам за розуміння. Тому рекомендую класного продавця і прийду ще)
Silena88 9 бер. 19
Чудовий продавець і речі чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Little_Beetle 9 бер. 19
Чудовий продавець аукціону і реглан прекрасний, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 24 лют. 19
Чудовий продавець аукціону і реглан класний, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 24 лют. 19
Чудовий продавець аукціону і спортивний костюм чудовий, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 24 лют. 19
Чудовий продавець аукціону і сукня чудовий, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 24 лют. 19
Пишу ще раз відгук - так як речей виграла багато))) сукня прекрасна) Чудовий продавець аукціону, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 24 лют. 19
Чудовий продавець і лего чудове) все відповідає описові. Відправка товару не швидка але мені було і не терміново, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Katya_K 21 лют. 19
Чудовий продавець і светрик чудовий) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Elena_2828 21 лют. 19
Рекомендую чудового продавця. Товар гарної якості, в ідеальному стані, як і було заявлено, оперативна відправка. Вдалих вам продажів і вдячних покупців.
Prodamode 18 лют. 19
Спасибо вам большое!!! Покупкой осталась очень довольна!! Курточка супер!
Рекомендую всем как оперативного, внимательного, ответственного и порядочного продавца!!!
Хороших вам продаж и успешных сделок!!!
Prodamode 18 лют. 19
Спасибо вам большое!!! Покупкой осталась очень довольна!! Костюм замечательный.
Рекомендую всем как оперативного, внимательного, ответственного и порядочного продавца!!!
Prodamode 18 лют. 19
Пишу ще раз відгук - так як речей виграла багато))) Чудовий продавець аукціону і кардиган чудовий, все відповідає описові. Відправка товару швидка! РЕКОМЕНДУЮ!
Prodamode 18 лют. 19
Чудовий продавець і футболка чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще. Як і робила це до цього))))
Prodamode 18 лют. 19
Чудовий продавець і сукня ще одна чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Prodamode 18 лют. 19
Чудовий продавець і сукня) все відповідає описові. Відправка товару швидка, все в одній посилочці (дякую величезне) спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Prodamode 18 лют. 19
Чудовий продавець і спідниця чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще знову))) уже у 5-те)
GRstyle 18 лют. 19
Чудовий продавець і лего та речі чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще) детальний нікому не віддавайте)))
svetlaya1972 18 лют. 19
Чудовий продавець аукціону і лего чудове) спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Nattka_ 8 лют. 19
Чудовий продавець аукціону) спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Дякую за розуміння.
Larka22 8 лют. 19
Чудовий продавець і ролики чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще)
Rad4kv95 6 лют. 19
Чудовий продавець аукціону, все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця
ipina_22 25 січ. 19
Чудовий продавець аукціону і лего чудове) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця)
Ludm_Nik 25 січ. 19
Чудовий продавець аукціону і ішрашки чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця, дякую за розуміння.
Katt85 17 січ. 19
Чудовий продавець аукціону і лего чудове) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за іграшками)
svetoch888 17 січ. 19
Чудовий продавець аукціону і чукня чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
Svetttik 29 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і реглани Тм бембі чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами))) Гарних Вам покупців.
alehina18 29 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і реглани) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
alehina18 29 груд. 18
Чудовий продавець сп і колготочки чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
svetlankabav 3 груд. 18
Чудовий продавець сп і шльопанці чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
tatyanochka 3 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і босоніжки чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
odessaobuv 3 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і літачок чудовий (правда ще не перевіряла, так як це подарунок). все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас)))
Cveta555 3 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і джинси чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами))) Уже вчетверте))))
Prodamode 3 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і спідничка чудова) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця і прийду ще до Вас за речами)))
irisha_21 3 груд. 18
Чудовий продавець аукціону і трусики нм чудові) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас) уже втретє))))
Andaines_SHOP 16 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і сумка класна) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця знову і прийду ще до Вас) уже 8 разів замовляла у Вас і все чудово - дякую Вам!
IGOR1975 16 лист. 18
Чудовий продавець аукціону і лосінки класні) все відповідає описові. Відправка товару швидка, спілкування ввічливе, приємне і тактовне. Тому звісно Рекомендую чудового продавця.
Ostannya01 10 лист. 18