Отзывы M1606 , стр.3

положительных - 118 отрицательных - 0

Рекомендую, чесний продавець аукціону,порядна людина. Швидка відправка замовлення. Дякую!!!
TatianaV 28 квіт. 16
Чесний продавець аукціону, приємна у спілкуванні людина. Дякую вам за кофточку.
Рекомендую до співпраці всім!!!! Хороших вам продаж!
qelenas 19 квіт. 16
Рекомендую! Чесний і відповідальний продавець аукціону, товаром задоволена на 100%, носочки якісні і міцні. Приємно мати з такими людьми, як ви справу. Дякую!!!
Avon30 19 квіт. 16
Рекомендую! Дуже відповідальна людина!!! Мені дуже сподобались ваші вирубки для прикрашання яєць. Дякую вам щиро. Тепер, завдяки вам, у моєї доні і нас в корзинці будуть найкращі крашанки))))))
Здоров'ячка вам і вашій родині!!!! Веселої Пасхи!!!
Ojabloko 19 квіт. 16
Добрий, чуйний продавець. Рекомендую. Дякую за радість моєї донечки, вона обожнює поні!
ANILA 18 квіт. 16
Прекрасний продавець, рекомендую.
Я залишилась задоволена і від спілкування і від цукерочків. Окремо спасибі вам від моєї донечки, вона в захваті. ДЯКУЄМО!!!!
Valentina_kash 18 квіт. 16
Рекомендую!!!!!! Чудовий продавець, все оперативно, чітко, швидко. Я задоволена і товаром і спілкуванням. Дякую вам велике!!!!!!
vladvoz_in 18 квіт. 16
Рекомендую продавця. Швидка, оперативна доставка, що дууууже приємно))))
Покупкою задоволені і я і моя донечка)) Дякую!
Sergey 12 квіт. 16
РЕКОМЕНДУЮ!!! Відповідальний продавець, все пройшло швидко і оперативно. В'єтнамки дуже порадували мою донечку. Дякую за швидку доставку! Хороших вам покупців!!!
sveta2530 12 квіт. 16
Дуже рекомендую продавця, відповідальна і хороша людина, допомогла визначитись з розміром. Все швидко і оперативно. Покупкою задоволені і я і мій чоловік. Товар якісний, відповідає фото. Дякую вам!!!
Gerda 12 квіт. 16
Велике СПАСИБІ за спідничку!!! Донечка чекала з нетерпінням і не розчарувалася, вона в ній прекрасна, дякую за цю радість. Чудова, талановита людина, відповідальний продавець аукціону, допомогла визначитись з розміром, все пройшло дуже легко і швидко.
Однозначно РЕКОМЕНДУЮ!!! Хороших вам покупців і удачі!
Vicav 4 квіт. 16
РЕКОМЕНДУЮ!!!!! Чесний, порядний продавець і хороша людина. Посилку отримала дуже швидко. Все сподобалось. Дякую. Товар прекрасної якості. Удачі вам. І всього найкращого!!!!!!
Valeryy 29 бер. 16
Спасибі за чудове платтячко! Хороший і відповідальний продавець аукціону, все пройшло швидко, від спілкування тільки позитив. Плаття і правда дуже красиве, краще, ніж на фото))) мені сподобалось. Ви дуже хороша і відповідальна людина, удачі вам!!!!!!!
Дякуємо за костюмчик. Все пройшло чудово, від спілкування залишились тільки позитивні емоції. Рекомендую, мені сподобалось все, хороша людина.
NatysjaOgjag 15 бер. 16
Чесний продавець, хороша людина. Дякую.
Malushka 15 бер. 16
Рекомендую як прекрасну людину і відповідального продавця. Все пройшло на найвищому рівні. Від спілкування залишись тільки позитивні емоції.
Marina_ledi 15 бер. 16
Дякую за чудовий настрій моєї донечки. І книжечки і м'ячики просто супер. Відповідальний продавець і хороша людина. Рекомендую.
Lyolya_Shop 15 бер. 16
Супер продавець і хороша людина! Все організовано і дуже швидко. Моя донечка колготочками задоволена, це приємно, коли радіє дитина. Дякую вам!
Удачі вам у вашій справі. Рекомендую як відповідального продавця.
irenadamko 11 бер. 16