Отзывы Оксана

положительных - 9 отрицательных - 0

Отримала лот з аукціону. Туалетна вода добре запакована, швидко надіслана. Продавець - уважна та приємна у спілкуванні людина, незважаючи навіть на невисоку виграшну ставку. Щодо оригінальності, то ствержувати нічого не буду - раніше не користувалась такою тв. Але аромат приємний. Дякую та вітаю з весною!
olusichek 4 бер. 16
Викупила декілька лотів з аукціону - хороші дитячі навчальні матеріали. До того продавець зробила ще знижку на інші матеріали, які мене цікавили. Отримала відповіді на всі питання та рекомендації, а ще швидку пересилку. Рекомендую приємного та відповідального продавця.
Torrpedda_Lyuda 26 лют. 16
Купила лот з аукціону - туш. Туш запечатана, з хорошим терміном дії. Продавець відповідальна хороша людина.
Zhanovna 2 лют. 16
Придбала лот з аукціону. Все пройшло успішно)
Kalinichenko 26 січ. 16
Дуже приємна у спілкуванні людина та порядний продавець (випадково двічі перекинулись кошти, то Євгенія сама звернула на це увагу та швидко повернула 'зайве'). Річ куплена з аукціону, відповідає заявленому опису. Однозначно рекомендую до співпраці.
Евгения 25 груд. 15
Придбала дитячу річ з аукціону: опис відповідає дійсності, річ в доброму стані. Продавець оперативно відправила посилочку. Однозначно рекомендую!
ruby_rose 17 лист. 15
Придбала лот на аукціоні. Річ в хорошому стані, продавець дуже оперативно відправила посилочку. Рекомендую до співпраці!
Kameron 17 лист. 15
Дуже оперативно отримала обраний лот з аукціону. Дякую.
GoElite 30 жовт. 15
Хороший відповідальний продавець. Ще й дитині подаруночок отримала. Дякую.
Lekyr 30 жовт. 15