Отзывы Оксана отрицательные

положительных - 52 отрицательных - 11

Лот виграний ще 8 січня і досі не оплочений. Навіщо було морочити голову - не розумію.
Mari_mama4kids 28 січ. 16
Не викупила лот, виграний на аукціоні.
angel87 11 січ. 16
Лот не викуплений.
TinaTin 11 січ. 16
І в мене також лот не викуплений.
Марина 11 січ. 16
Не рекомендую даного покупця. Відправила абсолютно новий френч-прес, належно запакований. Перед відправкою все завжди перевіряю. З покупцями доречі, веду себе завжди приємно і привітно. І наговорювати на себе не дозволю. Анна скинула мені фото, на яких не було абсолютно нічого. Френч-прес був цілий! Тому не рекомендую дану особу до співпраці. Продасте якісний товар, а в результаті - обіллють гряззю.
cjkytxyfz 15 груд. 15
По-перше, у своєму відгуку Анна суперечить сама собі. Так, як на початку пише, що я безвідповідально віднеслася до відправки крихкого товару. А в кінці вже пише, що я його відправила битого. Всі знають, що зараз посилки приймаються у відкритому вигляді, тому цей варіант відпадає. На мою думку, це аферистка, яка вирішила розвести мене на гроші, так як прислала мені фото того ж френч-пресу, що і Світлана. Ще й погрожувала мені. Не рекомендую дану особу до співпраці, тому що це шахрайка.
komari4ka 14 груд. 15
Не рекомендую. Виграла у мене лот на аукціоні. Викупляти відмовилася. На пропозицію вирішити мирно відповіла. :"Це що за вимагання?" Тому вважаю цього покупця безвідповідальним.
Tanyhka 9 груд. 15
Виграний на аукціоні лот не викупила, на зв'язок не виходить. Не розумію, чому модератори допускають таких користувачів до участі в аукціонах?
майя 7 груд. 15
Також не рекомендую дану учасницю аукціону. Спочатку мовчання, потім відмова від викупу лоту.
lubovtima 1 груд. 15
Також не можу рекомендувати. Виграла лот у мене на аукціоні ще в п"ятницю. На сайті присутня, але не відповідає. Я думаю, відписати можна було. Всі ж ми люди...
Bysinka5 30 лист. 15
Не рекомендую. Виграла у мене аукціон. І не викупила, хоча обіцяла, що викупить. Мої питання, коли буде оплата, ігнорує.
vika21 27 лист. 15