Аромат у домі

Усім привіт, питання стосується аромадифузорів. Ми переїхали у більшу квартиру, і тут є проблема з каналізацією, тому він мені терміново потрібен. Квартира велика, 120 кв.м, випробувала Zaraвський, аромат бімба, але він не справився з квадратурою та і аромат виявився не стійкий.

Поділіться досвідом, які аромадифузори стійкі, як зробити щоб довго був аромат? Якими користуєтесь?

Темы: Інтер*єр і ремонт


Теги: квартира, дом, запах, аромат, аромадифузор

15 комментариев

  • Xxaaa вчера в 20:52 18

    Всим тим не дуже корисно дихати постійно, та й мікс запаху каналізації і ароматизатора- таке собі задоволення...
    може варто встановити вентилятор у вентиляцію у ванну?

  • 5 комментариев
  • zolu6ka вчера в 21:59

    @JuliaLesnaya Дякую вам всім за пораду, тільки назву аромадифузера не бачу?)))
    Дівчата, згодна, це може бути для когось неприпустимо, хтось таке називає»вонючка» і тд. Може хтось використовує щось натуральне, я все послухаю:hibiscus:

  • Xxaaa вчера в 22:06

    @zolu6ka Щодо аромалифузора-не знаю. Ось такого плану палички, які палити треба - сандал, ладан - створюють дуже стійкий аромат, але це ж не така штука, що поставив- і воно ароматизує ввесь час. Картинка для прикладу. Мені колись подарували такого плану пару коробочок зі східними ароматами- я по одній спалила, і далі не змогла користуватись- мені постійні сторонні запахи вдома заважають.

    Картинка
  • zolu6ka сегодня в 07:03

    @Xxaaa Я за них і забула, дякую, спробую

  • Garnyunya_Manyunya вчера в 21:11 2

    Скоріш за все вам допоможе герметик :)
    Часто на трубі, яка прилягає до унітазу, засихає той самий герметик. Теж саме і на інших місцях зʼєднання труб каналізації може бути. Рішення - оновити, замастити новим шаром герметика всі зʼєднання.

  • zolu6ka вчера в 21:57

    Проблема не в цьому. Дякую

  • SVET333 вчера в 23:29

    Якщо постійно, то краще з блоком, там можна встановити частоту розпилень, наприклад кожну годину-дві. Ті що з паличками довго не пахнуть

  • zolu6ka сегодня в 07:04 1

    Зрозуміла, дякую. Це тіпа АерВіка?

  • SVET333 сегодня в 08:56 1

    @zolu6ka Так

  • taniaVerbenko сегодня в 10:35

    Привіт! Якщо ваша квартира велика, для ефективної ароматизації потрібно звертати увагу на стійкість ароматів і обирати дифузори з високою концентрацією олій. Ось кілька порад та досвіду:
    Преміальні аромадифузори. Бюджетні дифузори, як Zara, мають чудові аромати, але зазвичай вони не такі стійкі та потужні для великих площ. Варто звернути увагу на бренди, які відомі своїми якісними маслами: Locherber Milano, Dr. Vranjes, Millefiori. Їхні дифузори мають більш насичений аромат і діють довше.
    Вибір аромату. Для боротьби з неприємними запахами, особливо з каналізації, підійдуть аромати з нотами свіжості та очищення: цитрусові, евкаліпт, лаванда. Вони не тільки усувають запахи, але й створюють відчуття свіжості в кімнаті.
    Як продовжити дію аромату Використовуйте максимальну кількість паличок у дифузорі. Для великих приміщень варто використовувати 7-9 паличок або навіть більше.
    Регулярно перевертайте палички для інтенсивного поширення аромату.
    Ставте дифузор у місці з хорошою циркуляцією повітря (не під прямим потоком повітря, але в центрі кімнати).
    Автоматичні освіжувачі. Якщо проблема з запахом досить серйозна, варто розглянути використання автоматичних освіжувачів повітря (наприклад, Glade або Air Wick). Вони регулярно освіжатимуть повітря і можуть працювати в комплексі з дифузорами.
    Багато користувачів зазначають, що Glade більш стійкий, а Air Wick має більше цікавих ароматів, тож вибір залежить від ваших уподобань. Можливо, варто поєднувати різні методи для максимального ефекту.

  • taniaVerbenko сегодня в 10:37

    а користуюся я таким :Автоматичний освіжувач повітря Glade Океанський оазис чудово тримає аромат

  • R9bina сегодня в 10:36

    Як на мене, краще використовувати аромалампу, ефірних олій повно. Є водорозчинні спеціально для перших ламп, це якщо не подобаються такі, що з вогником. Я використовую зволожувач для дитячої, спеціально вибирала тихий для сну, Вибирала не великий десь до 1,5 л води, вистачає майже на добу. Так от в нього можна карати водорозчинну ефірну олію для ароматизації. Звичайні аромалампи меншого об'єму, десь по 250 мл йдуть, то їх вистачає години на 3 здається. Хоча мені здається ароматизація все ж тимчасове рішення, все одно ту каналізацію час від часу може бути сильніше чути.

  • optsale сегодня в 10:36

    Від стійких мені починає першити в горлі. Подумайте,чи варто тим дихати увесь час?
    Будь-яких якщо постійно перевертати палочки, дає стійкий сильний запах. Я наприклад, закрила дифузор в антресолі. Так як з відкритим на поверхні мені важко,весь час хочеться прополоскати горло.
    Це якщо десь в квартирі в центрі поставити для свіжості чи просто приємного аромату.
    Якщо проблеми суто в туалеті - в бачок кидаємо квадрати від вапняного каменю,коли які. Продаються на ринках,запах хорошийі сильний.
    Витяжки перевірити.
    Унітаз - сечовий камінь прибираєте регулярно засобами,які його розчинюють.
    Ви не описуєте конкретно проблему, можливо, запах іде з ванної?
    Мають бути клапани в трубах, пралці, спитайте в господаря квартири,як зроблено каналізацію?

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб