Вперше у Єгипет. На що звернути увагу при виборі готеля?

Мама та підліток.

Чула, що краще обирати готель без понтону (тобто ретельно придивлятися на фотки), щоб вхід у воду та прибережна зона були без коралів та прячущихся там морських їжів. Але таких готелів дуууже мало (

Аквапарк не дуже хочу, бо ціль -- саме море з корисною соленою водою) . До того ж, вже маємо досвід ротовірусу у відпустці, але тоді хоч втрьох з чоловіком були.

На що ще звернути увагу? 

Ще чула, що Шарм краще, бо там, по статистиці, менше вітру, але які саме бухти ті самі, де безвітряно?. Може є інші локації з благодатною погодою / природою? Якщо знаєте такі, порекомендуйте, будь ласка)

Привʼязки до готелів, де більшість туристів -- наші співвітчизники (або з сусідньої країни >) ) не маємо, і навіть навпаки, із задоволенням поспілкуємося англійською або німецькою мовами)

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: египет, шарм-эль-шейх, готель

15 комментариев

  • E_l_e_n_a 15 октября, 00:18 1

    Завжди були в отелях з пантоном. Головне осінью та зимою обирати бухту без вітру.

  • IrinaIrinaIrina 15 октября, 00:50

    Можете порекомендувати бухти без вітру?

  • Elka_Mary_kay 15 октября, 12:23 1

    @IrinaIrinaIrina Бухта Наама бей

  • InSel 15 октября, 14:19

    @Elka_Mary_kay Тоже плюсую!

  • solomina 15 октября, 05:47 2

    Вашим запитам підходить Ріф оазіс в Шармі, були там перед війною. Захід у море пісчаний, але понтон є. Гарна кухня, але цінник там не маленьких. Дуже гарний кораловий ріф, було на що подивитись. Номера так собі, брали покращений і то таке собі, я уявляю що там в стандартах. Зараз будем летіти в Марса Алам. Кажуть росіян там мінімальна кількість, бо в Шармі їх дуже багато. Ну і моя думка зимою там холодно. З грудня по березень я би не їхала.

  • Chuchasonya 15 октября, 08:38

    nubian-village подивіться, сподобався готель.
    Стосовно хвороб у Єгипті- немає чого турбуватись. Моїй малій гострий бронхіт вилікували за годину, я ще пів валізи ліків привезла тоді) один укол і бронхіту як не було, ще на 3 дні антибіотик , але купатися в морі дозволили вже відразу, а кашель ( страшний) зник за годину.

  • 1 комментарий
  • Chuchasonya 15 октября, 09:56 1

    @Olya_lya А хто ж знає))) Ми з ним ледь спілкувалися, він ні англійськоі, ні російськоі не знає) Послухав малу, написав мені каряво через перекладач, що гострий бронхіт і він буде колоти якийсь препарат 1 раз (назва була) і 3 дні антибіотик. Його теж видали мені. Я спокійно погодилася, бо, по-перше, дитина аж задихалася від кашля, по-друге, я знала, що там дуже все серьйозно з медициною, в плані призначення і виготовлення препаратів. Ефект мене шокував. У нас бронхіт лікується тижнями, часто переходить в пневмонію, а там- просто за годину все вилікували. Я і дотепер доньку лікую іх ліками, в телеграмі знайшла групу "ліки з Єгипту" і купую. Правда ціни геть не ті що там). Якщо я сироп 123 купувала в Єгипті за 2 долари, то тут викладаю 650-800 грн.

  • Ksenika 15 октября, 21:03

    @Chuchasonya Можете скинути посилання на групу з ліками? Вже закінчуються їх ліки, напередодні війни були, купили. Дуже ефективні.

  • Ksenika 15 октября, 21:07

    Nubbian village в бухте Набк, она ветренная, там даже в сентябре-октябре часто висит красный флаг

  • innessa55 15 октября, 17:57 2

    Отель, где нет россиян

  • IrinaIrinaIrina 16 октября, 08:02

    С превеликим удовольствием!! Подскажите такой или хотя бы где его искать, плиз :pray:

  • Комментарий удалён

  • makaron 15 октября, 20:31

    Ми були в табі, готель мовенпік, пляж хороший, корали тільки на межі з сусіднім готелем

  • Prosto_Zaya 16 октября, 14:28

    Завжди зимою вибирали готелі в Наама бей в Шармі і завжди були задоволені.,обирайте будь який на свій гаманець, залишки колись непоганого коралового рифу були з правої сторони бухти, останній готель якщо дивитись обличчям на море то останній зправа, не знаю як він зараз називається, то риф був прямо поряд з пляжем готелю

  • Prosto_Zaya 16 октября, 14:29

    Ой , вибачте, з лівої сторони бухти. Зправа був готель Херман Маріна, якось так, а навпроти нього якби через бухту, був готель і там риф

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб