Потрібна допомога бухгалтера по ПН.

Доброго дня/ночі.

Вперше спикаюсь з блокуванням ПН. До цього ніяких проблем не було. Але з оновленням новим їх системи, сьогодні заблочили 6 наших податкових.

Основні моменти я вияснила. Залишилося пояснення. Дівчата, можливо хтось писав і поділиться? Щоб хоч розуміти, що да як і в якому порядку їм писати і слати. 

Буду дуже вдячна!

Темы: Робота і кар*єра


Теги: допомога бухгалтера

6 комментариев

  • G_Elena_N сегодня в 06:29

    Напишіть в особисті вашу електронку я вам скину. У вас який вид діяльності? Послуги чи виробництво?

  • samsanty сегодня в 08:15

    Пишите лист пояснення, де детально описуєте спочатку своє підприємство (створення, коди, кведи, штат співробітників, договори оренди офісів/складів), потім етапи виробництва (чи надання послуг , що за чим і які постачальники задіяні, теж з кодами єдрпоу і копіями договорів/первинних док). В підсумку описуєте, чому ці податкові треба зареєструвати і прикладаєте до цих податкових копії первинних док і договорів на своїх покупців, по яким не пройшла реєстрація. Відправляєте їм все через медок, особистий каб чи як ви там звіти здаєте в податкову. Кожен док має бути окремим додатком і пронумерований в листі: наприклад, дог оренди #1234 від 22.09.24 (Додаток 7), штатний розпис (Додаток 8) тощо і під цим же номером він має бути прикріплений, інакше прийде відписка про ненадання копій.

  • IvanNa1977 сегодня в 09:02 1

    +++ побільше інформації, побільше копій.

  • SVET333 сегодня в 10:45

    @IvanNa1977 Я ще прикладаю всі оплати, видаткові, рахунки

  • IvanNa1977 сегодня в 10:56

    @SVET333 так-так, прямо все розжувати по максимуму, в мене по невеличкій фірмі з невеликим об"ємом було роз"яснення з 60додатками )

  • Pustogor сегодня в 10:56

    https://services.uteka.ua/ua/publication/zrazky-34-podatkova-nakladna-rozrakhunok-koryhuvannia-152-uvedomlenie-o-predostavlenii-poyasnenij-i-kopij-dokumentov-po-nalogovym-nakladnymraschetam-korrektirovki-registraciya-kotoryx-ostanovlena
    Ось консультацію знайшла. Мусить бути подана форма J/F 1312603, а до неї вже пояснення. Десь у 2022 році пробігав рекомендований податковою зразок пояснення, але не можу знайти (
    Ну десь так.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб