Говорилочка 17/24

Привіт :hugging: Як ви?

 

49 комментариев

  • Elena20071980 вчера в 12:50 15

    Я після відпочинку на минулих вихідних, знов повертаюсь до життя!!! Давно нічого не робила. Ось знов почала валяти котів:hugging:

    Картинка
  • 8 комментариев
  • Elena20071980 вчера в 18:36 2

    @IvanNa1977 Ось у всіх і настрій веселий:rofl::rofl::rofl:

  • Rossa вчера в 20:50

    @JuliaLesnaya У меня получился, как оптический обман. Я сразу видела котиков, а теперь милые попки. Так даже милее что-ли ...ну и так веселее, сбор попок, равняйсь..

  • Rita_Rita сегодня в 10:46 1

    Які чудові
    Так приємно щось гарне споглядати і читати

  • JuliaLesnaya вчера в 14:53 1

    Привіт, ми нічого, насолоджуємося погодою і тим, що ті ранки настають.
    Сьогодні Гєна отримав враження від життя)) Походить профорієнтаційний курс, не думав що його життя занесе в цей бік - реабілітологія, але зараз розглядає. Так от, був сьогодні на практиці в одному приватному центрі, зазвичай , він вже дома щось розповідає, а тут прямо звідти написав :joy:, ото слово закреслено, то да, то матюк, то він від незвичних емоцій :rofl:

    Картинка
  • 29 комментариев
  • JuliaLesnaya сегодня в 12:04 2

    @Legendovna Напишу Вам роздуми - поради , може думка згодиться) Ось такого плану курс чи консультації хоча б " не з батьками") дорослого підлітка трохи приводять в стан " бойової готовності". Він може Вам і не скаже, але думки крутити буде, з друзями почне щось обговорювати, і в тих розмовах народиться ще якесь розуміння, ідея та бажання.
    Я знаю, що друзі сина, спочатку скептично віднеслися до такого курсу, але зараз вже щось питають. Спочатку трохи підколювали що він ходить постійно на театралізовані історичні екскурсії, ще й їх іноді запрошував, але зараз, хто задумався, що " завтра щось вирішувати і кудись вступати чи нє", то кажуть " ну тобі легше, ти давно маєш певне розуміння і твоє захоплення не змінилося". Гєна, звичайно, поки не розповідає, що тепер він ще більше переживає, бо зрозумів що з історією і правом не все так просто, що хобі і робота - це трохи різні речі)) Переживає, що неочікувані нові вподобання можуть бути помилкою, ну або дійсно він ще не дуже розібрався. А може ще щось упустив чи недооцінив свої (та і можливості сім'ї, давайте прямо))) можливості , бо пропонувалися і варіанти з
    дипломатичних відносин, політичної аналітики, суспільні
    відносини та біля того, там крізь потрібна додаткова освіта, шлях не простий , ще журналістика та також біля того. А ще в іншу сторону можна було дивитися - ландшафтний дизайнер, там щось з виробництва та дизайну. Ну тобто, варіантів, якщо взагалі нема розуміння, дитині допоможуть підібрати достатньо та з різних сфер.
    Але якщо Ваш погодиться, на початку все обговоріть і нагадайте, що профорієнтолог допоможе дізнатися про професії та підібрати саме тобі, але профорієнтолог не відповідає за твоє бажання вчитися, за твої сьогоднішні знання, за те, чи після вибору направлення ти почнеш прагнути вступити та будешь готуватися в ту сторону. Все залежить від тебе самого, як і завжди власне), ну майже завжди))

  • JuliaLesnaya сегодня в 12:17 3

    @JuliaLesnaya І що мені окремо подобається в таких речах - ми, як батьки, маємо змогу дізнатися про сина багато цікавого)). Ну от наче ж все бачимо, як навчається, на що здатен і де нічого не робить, але міг би. І розмовляємо про його цікавості, наче ж... Але ось дає подивитись чи почитати свої практичні роботи з курсу, завдання. Мало не кожен раз питає хтось з нас , а він ображається))) - ти це точно сам писав/знімав /розробляв ? Такі цікаві зрілі думки в тій голові, якісь нові навички, що ми не знали, або точно бачу, що робить вигляд, що йому то не важливо, але в голові ретельно обдумує. І трохи більше самі впевненості маємо, що син вигребе.

  • JuliaLesnaya сегодня в 12:19 1

    @Legendovna Так що штовхайте сина), має вигрести))), аби тільки його підтримували та вірили))

  • Lyampampusik вчера в 20:12

    Зайду пізніше вас почитаю, відпишуся, бо щось під вечір температура піднялася...(

  • Equitable1 сегодня в 11:20

    Ох... Как самочувствие?
    Скорейшего выздоровления?

  • AnastasyaP вчера в 21:43

    Привіт усім! Взагалі то вас читаю, але відписувати немає чого, все також, без змін

  • Rossa сегодня в 00:31 8

    Літака упіймала, якраз в тривогу літав

    Картинка
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб