температура під сорок, лікаря в містечку немає

Що швидше збиває температуру у 2річної дитини сиропи чи свічки чи таблетки?У 2 річної доньки 39,8 температура. Свічка нурофен не допомогла (поставили о 17.45 при 38,6). Сироп нурофен є але йому 2 роки і боїмося, що на нього може бути алергія.На даний момент я десь пам'ятаю говориши про анальгін та но-шпу для зниження температури також якщо температура не падає екстренною мірою є свічка ректодельт. Але дуже велика температура тому дали півтаблетки парацетамолу 75 мг виходить дали і свічку анальдиму поставили. Хараз 39,4 після 39,8.Хочу знати на майбутнє що швидше збиває температуру у 2річної дитини сиропи чи свічки чи таблетки?Дякую

Темы: Лікарі


Теги: нурофен, таблетки, парацетамол, сиропи, анальдим, лiки

21 комментарий

  • detskaya_moda 15 сентября, 23:51 2

    Я в сироп нурофен додавала розтовчену таблетку парацетамолу (у дитячому дозуванні). Два компоненти збивали температуру и ефект був довший

  • detskaya_moda 15 сентября, 23:52 3

    Сироп перемішувала з порошком таблетки

  • Torri 15 сентября, 23:53 3

    Швидше укол, викличте швидку чи самі як є вколіть( анальний, дімедрол,ношпа) а так чередуйте парацетамол ( панадол) чи ібупрофен( нурофен) свічки анальдим по вазі теж працюють. Але треба джерело інфекції локалізувати, це горло і нос. Плюс обільно поїти теплим. Обтирання не забувайте. Кожен вірус по різному реагує на збиття температури. Але на такі випадки це укол, на мій опит

  • 1 комментарий
  • Torri 16 сентября, 00:19 4

    @pollux87io Зараз тепла вода і все. Лоб, шия, ручки, стопи.. все мине, не панікуйте головне. Раніше трохи уксусу додавали. Я інколи таки додавала, хоч зараз це не рекомендується, щоб не було алергічної реакції.

  • Torri 16 сентября, 00:23 1

    @Torri Горло спрей, в нас дієвий гексоспрей або горлоспас, а як маленькі були краплі вокара добре допомагали, тонзілотрен таблетки..нос завжди промиваєм фізрозчином через шприць, а вже потім краплі

  • Torri 16 сентября, 00:28 3

    @Torri Ще завжди в запасі вода reo, вона інтоксикацію виводить, по трохи давайте зі шприца. Як п'є дитина, то не буде ацетону та температура зіб'ється

  • Viki16 15 сентября, 23:56 1

    Нурофен з парацетамолом, лікарка колись радила. Як писали в першому коментарі гарно та надовго збиває.

  • Rita_Rita 16 сентября, 00:22

    https://kashalot.com/club/post-78764111/
    Пів року тому в дитини не збивалась температура
    Я потім щоб не ризикувати з меншим в лікарню лягла, бо від температури ацетон, і навіть в лікарні було важко
    .
    В інших випадках нурофен справлявся, по черзі з парацетамолом даю
    Коли меньшій були купляла панадол

  • Olya_lya 16 сентября, 00:44

    Мій син коли був маленьким то до 6-ти років давала тільки панадол бо на нурофен сипало.
    Після 6-ти почала давати таблетки нурофен

  • yulya3012 16 сентября, 01:05

    У старшего была особенность, если не сбить температуру до 38,то только скорая и больница (
    Младшему даю Нурофен,+ анальдим и много жидкости

  • natallia 16 сентября, 01:19

    Немає найлипшего, тому що все індівідуально і залежить від організму та самої хвороби. В 2 роки лікарь виписала ібупром макс в сиропі, важливо вірно вирахувати по кг дитини, не як написано в інструкції приблизно на дозу, і паралельно свічки вібуркол( хоч їх деякі лікарі зневажають, але сину допомагає добре)
    Якщо ніжки та ручкі холодні, то підключаю додатково ношпу з разрахунком по вазі дитини.
    Ще добре знімає велику темпераратуру аскорбат с, дитина пьє маленькими глотками по часам потім йде випорежнення і темперара стихає.
    І відмінно працює масло cbd 1-2каплі під язик.

  • marusia 16 сентября, 01:40

    Моя мала (2,5) вперше захворіла за 2 дні до першого дня народження з температурою 39,4. Боже, я думала посивію. І тепер що не болячка, то така височезна температура. Моїй краще всього допомагає сироп ібупрофену, парацетамол ніколи не збиває, або збиває ненадовго. Свічки при дуже високій температурі не діють, лікарі рекомендують спочатку збити сиропом, а тоді ставити свічку іншого препарату. Бо свічки починають діяти пізніше, ніж пероральні ліки, проте їхня дія довше триває.
    Обтирати дитину слід теплою водою, ососбливо згини ліктів, шию, лоб, груди, ніжи. Мої обидвоє дітей температурять з льодяними руками/ногами і ніякі но-шпи на це не впливають ( синові давала постійно за порадою лікарки).

  • marusia 16 сентября, 01:42 1

    І головне, багато теплого ( не гарячого і не холодного) пиття! Чим більше, тим краще збивається температура.

  • Anonym 16 сентября, 07:09

    Если руки-ноги холодные при т-ре 38., то давала ношпу (1/4 или 1/2) и через 10-15 минут нурофен.

  • MariannaNazar 16 сентября, 07:38

    Якщо дитина не холодна то роздягніть його,зніміть все окрім маєчки і памперса. Але!!!це при умові ,що ручки і ніжки теплі.

  • Комментарий удалён

  • Xxaaa 16 сентября, 07:42

    Особисто моєму малому нурофен збивав краще і анальдім,панадол - взагалі майже ніяк. І в такому малому віці мій малий блював від приторних ароматизованих хімозою від сиропів, ставили свічки або таблетку ділили і давали випити. Слідкуйте за ацетоном- при такій високій температурі він обов'язково буде, а від нього нудота і блювання. Треба відпоювати- бетаргін, мінералка без газу, щось типу регідрону, компот з сухофруктів. При високій температурі, але якщо долоньки і стопи теплі - протирати тепленькою водичкою шию, згини рук, під колінками,ліктьові згини, на лоб також мокрий компрес - все це зі звичайною водою- без всіляких оцтів і спиртів.
    І ще важливий момент- перерахуйте дозування по вазі дитини, і давайте по верхній межі норми( якщо норма парацетамолу 10-15 мг/кг, ьо рахуйте 15)
    В нас був період, поки не перейшли на таблетки, коли нам треба було ставити 1,5 чи 1,75 свічки...

  • R9bina 16 сентября, 08:47

    Свічки діють швидше пероральних засобів, дозування розраховується згідно ваги дитини, а не по віку. Також води треба давати багато пити.

  • O_K_I_D_O_K_I 16 сентября, 10:17

    Свічки анальдім,тільки коли інше не збиває.Часто не можна їх ,бажано на ніч.День намагатися бути на нурофені,парацетомолі

  • Alenka_36 16 сентября, 14:34

    Гомеопатия.
    Вже декілька років збиваю тільки нею.
    І немає побочки як від нурофену.

  • Nothing 16 сентября, 19:32

    0,5т парацетамолу (200мг)
    1/3т анальгіну
    1/2т но-шпи
    Все подрібнити ( в порошок),з'єднати,розмішати з компотом( солодким напоєм) і випити.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб