Дівчата , я в пічалі

Як скинути вагу?

набрала , скинути не можу.

набрала на антидепресантах і інших препаратах.

жеру як навіжена, апетит страшний. До лікування такого не було.

я здалася худою психотерапевту і вона вирішила змінити лікування, ніби щоб я набрала вагу.

Раніше , любий стрес я худла за 2-3 дні .Стрес у мене , це я нічого не їм абсолютно і худла швидко 

а тут жесть

ще не знаю чи піду в зал, з тренером дорого 

а сама не знаю чи розберуся .

пішіть дівчата , лишайте коментарі .

 всім мирної ночі 


Теги: скинути вагу

116 комментариев

  • TAILORVIP 14 августа, 23:40 6

    Вітаю
    В мене та сама проблема ця вага с самого дитинства треба контролювати постійно, те не з'їшь, і т.д
    Вже так це набридло
    На другіх подивишься ні в чому собі не відмовляють їдять що завгодно і їм нічого
    Так що ви не одна така
    Крепіться

  • puffin 15 августа, 01:09 3

    Что за антидепрессанты такие? Может сменить их на другие?

  • kukusja22 15 августа, 07:38

    Курс пропила.місяці 1,5-2 вже нічого не приймаю

  • Vladalitvin 16 августа, 20:10

    @kukusja22 Дивіться доктора Берга, а саме про інтервальне голодування, схуднете.

  • Ludmila36 15 августа, 07:59 3

    Послухаю, така сама біда, хоча і без медикаментів- просто на стресі. Апетит страшний, займатися собою не піднімаються руки, не бачу світла в кінці тунелю. І так скоро три роки. В 2014р. , як почалася війна, дуже схудла на стресі, була грудна дитина, зараз навпаки.

  • kukusja22 15 августа, 08:51

    В мене дикий апетит

  • Hungry_GalMary 15 августа, 08:15 2

    У мене роки терапії на різних препаратах. З досвіду можу сказати, що худла дуже добре, коли відмовилася від солодкого повністю і від хліба. Їла багато супів, особливо добрі на скляній (рисовій) локшині. Ну і бігала.

  • kukusja22 15 августа, 08:49

    Дякую

  • kukusja22 15 августа, 08:52 1

    В мене дикий голод. Навіть по серед ночі відчуваю голод.
    :grimacing:і прокидаюсь через це.
    Хоча таблетки я вже не приймаю .
    Ось така фігня (

  • BMW2022 15 августа, 10:56 1

    ) не вживаю нічого з борошна , і цукор, солодке 21 рік вага не росте, але не падає

  • Vodolejka 15 августа, 08:54 3

    У мене не те щоб критична вага, але...живіт уже був такий, що дитина питала, чи там у мене ще ляля...:rofl:. Відмовилася повністю від кави, цукру, цукерок і взагалі солодощів. За тиждень скинула 2 кг, перші дні наче їде криша і тобі сильно того хочеться, воно тобою ніби керує, але звикла: не голодна, їм супи, каші, м'ясо, рибу...нічого копченого, дуже солодкого, п'ю чай 1-2 рази в день. За цей тиждень ще -1 кг, стала краще спати.

  • kukusja22 15 августа, 08:56

    :star_struck: дякую
    Тоді треба не здаватися

  • Olga_Gris 15 августа, 18:06 2

    Чому від кави відмовилися?? Я так ніби худа, але живіт завеликий, тому питаю. П'ю каву, бо бодрить мене

  • Vodolejka 16 августа, 22:29 1

    @Olga_Gris Кава ніби бодрить, але через годину-дві я стаю як вижатий лимон і треба пити знову або лягати спати. До того ж мені від кави ніби роздувало, можливо це особисто мені так, бо маю хронічну хворобу кишківника. Зараз легше в усіх планах, хоча по факту я лише 3 тиждень з обмеженнями. І ще намагаюся не їсти перекусами і не переїдати, і не їм на ніч, хоча б за 2 години.

  • Chuchasonya 15 августа, 09:02 4

    Я по програмі Науменко за 4 тижні скинула 5.5 кг. Їжі стільки, що не все вдається зʼїсти, лише тижні інтенсивної сушки більш-менш меньше іжі. Можу вам скинути трохи, спробуйте. Навіть моя мама в 77 вже скинула 4 кг ( я і на неї готую, вона має підвищений цукор). До речі, цукор з 10 знизився до 7. Мені зайшло, до цього пробувала інтервальне- нічого. Перше, що зійшло- це живіт, реально став майже плаский! Я у захваті. Жителям Одеси взагалі супер- там готують все на день і доставляють! Я би скористалась, але я не в Одесі.

  • 72 комментария
  • ohmonek 16 августа, 22:53

    @Chuchasonya Бо коли активне гв то в мене звірячий апетит і я часто щось жую)) а по цьому Юліній програмі, треба чітко притримуватись меню, грамовки і ніяких додаткових перекусів. Тому мені воно зараз не підходить) а от як закінчу ГВ, то обов'язково піду знову

  • Chuchasonya 17 августа, 17:47 1

    @ohmonek Це мені знайомо. 2.7 роки годувала. От і відгодувала собі зайві 25 кіло.

  • Sadulya 17 августа, 17:53 1

    @ohmonek А я навпаки. Поки годувала, то худа була. Як закінчила, то почала потрошку набирать

  • Tan4o 15 августа, 10:04

    Скиньте, будьте ласкаві і мені, не можу живіт прибрати), більший за зад)))

  • Al4onok 15 августа, 10:07

    І я пила 1,5 місяці і набрала 4кг і ніяк не можу скинути((. Найцікавіше, що перші 2 тижні апетиту взагалі не було, а потім як понесло. Я до цього на ніч ніколи їсти не хотіла, а зараз в 23.00 йду до холодильника (. Терапевтичного ефекту від антидепрессантів не отримала, бо у мене виявився сератоніновий синдром і мені лікар заборонив на все життя їх пити. А ось вагу тепер скмнути ніяк не можу, Найжахливіше, що все пішло в живіт, а я завжди була пісочний годинник ((. Мабуть як вище писали треба відмовитись від хліба і цукру, але як не жерти на ніч? :sob::sob::sob:

  • 3 комментария
  • Vla_dimirovna 15 августа, 11:04 3

    @Al4onok Це +4 кг всього??

  • samsanty 15 августа, 11:26

    @Al4onok :disappointed:

  • Al4onok 15 августа, 13:27

    @Vla_dimirovna Так ((Було більше м'язів, а зараз тільки жир:sob:Перестала займатися собою через сильне загострення головних болей і болі в шиї((. Невролог посадив на протиепілептичні і антидепрессанти, 2 місяці в я стала як желе ((.

  • Tifani89 15 августа, 10:16

    здайте аналізи на індекс Хома, високий інсулін дає таке явище

  • 1 комментарий
  • Tifani89 15 августа, 13:29

    @Wild_fairy не згодна з вами, контролювати високий інсулін потрібно, інсулінорезистентність це шлях до цукрового діабету, окрім харчування і фізичної активності ще потрібна підтримка організму медикаментами, ось для цього аналіз цей і робиться, є люди, які їдять дуже багато і в них Хома норма, а є я люди, які дуже мало їдять, а вага лізе угору і Хома там високий.

  • Wild_fairy 15 августа, 14:05 1

    @Tifani89 таке може бути у людей із обтяженою генетикою, з гормональними розладами, наприклад, з дуже високим рівнем стресу, але і тоді треба займатися не інсуліном, а відповідними причинами. Медикаментозне лікування при резистентості це яке? біодовки ? там основне - правильне харчування і здоровий спосіб життя. Медикаменти там не дуже бажані якраз, хіба ті, що впливають на причини, наприклад це часто гінекологічні захворювання у жінок, то і лікувати треба їх, а не інсулін. Медикаменти навіть людям, в яких вже почався діабет 2 типу на початку прагнуть не призначати, а корегувати дієтою і зміною способу життя, нормалізацією режиму дня, вибір адекватних продуктів. Так це все і для схуднення здорового треба зробити, іншого шляху нема, все інше - гойдалка туди-сюди-сюди-туди.

  • Wild_fairy 15 августа, 14:15 3

    @Tifani89 єдине от що, моїй мамі на початку лікар призначав якийсь препарат, який щось там типу корисного робив і додатково впливав на центр в мозку, що відповідає за апетит, бо перша вимога була - зниження ваги. Я вона дійсно схудла десь на 15 кг тоді, але довго його пити не можна, а звички у харчуванні в неї такі, що там не в апетиті вже справа. Вона й сама каже, мовляв що то за життя, якщо хліба з ковбасою не їсти, чи картоплі смаженої. Тому від резистентності до діабету швиденько доїхала, а реально змінювати харчування почала лише зараз, коли наслідки діабету вже наздогоняють. І тепер ніякі препарати від апетиту вже не треба, вже сама це робить, бо коли страшно, то і сила волі з'являється. А коли просто "хочеться схуднути", але людина не усвідомлює наслідків свого харчування, то воно весь час "не можеться", а причини знайдуться

  • katerok 15 августа, 10:42 1

    Як я вас розумію..На антидепах за 2 місяці +20 кг (все життя до того була максимум 42-45 кг і проблеми з апетитом, тільки ввечері відчувала голод). Понесло одразу на шоколадки, печиво (хоча не любила солодке), потім і на все інше. Пройшло вже років 9, не п'ю антидепи 4 роки, а вага стрибає все одно від 59 до 64.
    Ходила в зал, щоденно 10 тис кроків - толку не було.
    Я почала вивчати це питання з психологом, вона пояснила що таким чином організм створив захисний шар від стресів і тому подібного. Ми почали пропрацьовувати травми, розгрібати таракани в голові - і нарешті в мене маленькими кроками вже 56 кг))
    Якщо здасте аналізи на гормони, то побачите що там теж "весела" картинка... Тому моя порада - приводити свою свідомість до тями, зайнятись чимось для душі, шукати щось хороше (наскільки це можливо в наших реаліях). Спробувати пити трав'яні чайочки з заспокійливими травками. Якщо хочеться солодкого - їжте його до обіду. Але перегляньте свій раціон - віддучіться від перекусів, додавайте більше вуглеводів і жирів в першу половину дня, на вечір щось поживне і легеньке білкове (не фрукти, це цукор!). У вас все вийде! Організм почує ваші сигнали і почне правильно працювати.

  • kukusja22 15 августа, 12:00

    Так це моя вага 47 кг
    Хоча зараз ноги красивіші , бо 47 ноги худі не гарні .
    Але ж живіт зараз ппц

  • optsale 15 августа, 13:49

    @kukusja22 Живіт може бути і гормональний, і з цими відкладеннями тоді важко боротися.
    Які ще інші препарати Ви приймаєте? Перегляньте побочки в інструкціях до тих препаратів
    Можливо, впливають на Ваш гормональний баланс.

  • Al4onok 15 августа, 15:17

    Які гормони потрібно здавати?

  • Snezhka22081992 15 августа, 14:46

    Я набрала вагу і незнала як з нею боротись.Вирішила спочатку обстежитись повністю і знайти причину,бо як мені казалось що я їм мало.Після обстежень працюю з ендокринологом -нутріціологом,з її рекомендаціями все робиться легше.

  • Liko4ka 15 августа, 15:07

    Пару років тому невропатолог від мигреней виписав антидепресанти. За місяць +4кг... одразу кинула їх пити, бо ще б трохи і депресія почалась би від ваги. Дуже довго іх скидала, пів року точно... Їла чітко за графіком сніданок-обід-вечеря і без перекусів. Але треба так, щоб і голодною не ходити, бо будуть зриви...

  • kukusja22 15 августа, 16:23

    Отож

  • OlyaMakarevich 15 августа, 16:16 1

    Есть марафон схуднення від доказових лікарів. Там навчають складати тзх (збалансовану тарілку), є загальний чат і можно із супроводом індивідуальним.

  • OlyaMakarevich 15 августа, 16:18 3

    Спорт зал і фіз навантаження - це не про схуднення, а про рельєфність, нарощування м'язів, тренування серцево-судинної системи. Але це не про схуднення.
    Про схуднення - це тільки правильне збалансоване харчування на постійній основі.

  • ksyuha_sel 15 августа, 16:53

    Я також після прийому антидепресантів набрала вагу, і ніяк не могла скинути. Приєдналась до марафону, за 1,5 міс - 8 кг. Все можливо...

  • Neonilla 15 августа, 16:55

    Життя не справедливе ((

  • Neonilla 15 августа, 16:57 1

    Чоловік скинув за місяць 3 кг. Їсть і вночі і без спрорту. Тільки без солодкого.
    Я- 1 кг - з дієтою, із зарядкою, калоріями и т.п.

  • Neonilla 15 августа, 16:58

    @Neonilla Але гормони шалять, то є таке...

  • Olga_Shoymar 15 августа, 19:01 1

    До нутріціолога, який розбирається в жкт і гормонах. Наприклад, в мене і сина таке було, був синдром надлишкового бактеріального росту. Після антикандидного протоколу апетит нормалізувався.

  • Ksenya 16 августа, 23:56

    Я не їм цукор. Булки, печиво, хліб. Розмір точно пішов за 2 місяці.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб