Список одягу для дівчинки в 1 клас

Стільки всього гарного, очі розбігаються, але не все практичне, щось мабуть купиться й лежатиме...Який одяг знадобиться в 1 класі? Не хочеться переплачувати, щоб потім перерости і не одягнути. Скільки штанів, поло..Чи можна повсякденний стиль, худі наприклад і спортивні штани, джинси? Які ваші поради щодо гардеробу в 1 клас? Всім дякую 

Темы: Одяг і взуття


Теги: список одягу 1 клас

25 комментариев

  • AnnaMihaylova 14 августа, 13:26

    Ну от школы ещё зависит.У нас лично нет дресс кода.А у некоторых строго чёрно-белые,строгий стиль.

  • Lepestok 14 августа, 13:36

    Сказали, щоб одяг просто був зручний і охайний. Але чи можна, наприклад, тих же єдинорогів на одязі?)) Донька не любить однотонний одяг.

  • AnnaMihaylova 14 августа, 14:20

    @Lepestok ну то вам лучше было тоже у учителя сразу спросить.У нас можно к примеру.Хотя я не понимаю почему нельзя было бы.Да и я бы точно не меняла ребенку весь гардероб из за чьих то прихотей.

  • Mariya1981 14 августа, 15:13

    @Lepestok Сыну дала на физкультуру цветную футболку любимую с динозаврами.Пришел домой,сказал,что учительница сказала одевать на физкультуру самую некрасивую футболку.
    Имелось ввиду,что нужно однотонную)

  • mandry 14 августа, 13:44 1

    Краще запитати у свого вчителя чи у батьків дітей які вчаться в вашій школі.
    В нас такий лайф-хак лосини ( на фізру), зверху широкі штани, але це вже коли холодно. На фізру легкі кросівки легінси + футболка + реглан). Змінне взуття зручні туфлі/кроси. Одяг шкільний хто у що гаразд)) в нашій школі так. Були в ліцеї, там суворіші правила. Низ чорний (можна джинси, але щоб і строчки були чорні!!!), верх рубашка/ блузка, жилет/ реглан без написів або піджак. Тож це дрескод тільки вашої школи , питайте у вчителя

  • Lepestok 14 августа, 13:48

    Дякую за відповідь. Вчителька каже, щоб просто було зручно та охайно. Донька не любить однотонний одяг, любить єдинорогів і принцес) Каже, що однотонний нудно.

  • GlamKid 14 августа, 14:10

    Доброго дня! На змінне взуття я брала туфлі з тканини, типу George, skechers. Моя любить сукні і спідниці, то я брала декілька сарафанів, суконь, спідниць, шортів спідницею. Гольфи-носки. На спорт зрозуміло, що шорти, костюм, як зручно. Брала в більш діловому стилі і щоб комфортно, натуртканину. Також, футболки у вигляді блуз, теж бавовну. Вишиванку одну. Колготки

  • GlamKid 14 августа, 14:11

    Зі штанів брала палаццо, але щось не зайшло їй в школі, то брючні лосіни носила

  • Lepestok 14 августа, 14:18

    Дякую за таку детальну відповідь)

  • GlamKid 14 августа, 16:16

    @Lepestok :heart:

  • bondar_vv 14 августа, 14:46 2

    У мене, звісно не перший клас і можливо я не є інформативною.
    Але одяг доньки до біганини в підвал і зараз(останні 2 роки) дуже змінився. Джинси, спортивні штани, худі, зіпки))) спідниці одяглися по 1 разу))) .

  • Lepestok 14 августа, 14:54

    Дякую, це теж врахую.

  • Odri_yana 14 августа, 15:20 1

    Сейчас все поменялось с ног на голову, но я консерватор) В садике были и единороги и принцессы, а сейчас все-таки более строгий, деловой стиль.

  • TaLana 14 августа, 15:20

    У нас була форма, дуже зручно. Сарафан, жакет, брюки

  • irenika 14 августа, 15:59

    В нас носили і з єдинорогами, і з чим хочеш у першому класі) і в горошок, і в квіточки, і тд. Але більш-менш однотонне, а не всіх кольорів одразу.
    А найкраще спитати у вчительки, звичайно

  • Emma____ 14 августа, 16:13

    Это все зависит от ваших желаний и возможностей. У нас вещей всегда было много, ну люблю я шопинг и дети у меня такие. В 1 класс конечно было более деловой стиль, это до войны, сейчас 5 класс и все перемешалось но я все же за то что б девочка была не только в худи и джинсах. Мы купили снова кучу всего, и делового и спортивного и кежуал. Но покупаю вещи по принципу что под что, то есть если покупаем штаны/джинсы то понимаю под что иди под них покупаю дополнительно верх, гардероб формирую полными луками вплоть до обуви....

  • Emma____ 14 августа, 16:24

    носила все, любит каждый день менять полностью лук

  • Комментарий удалён

  • Nika_147 14 августа, 17:16

    Хочу отметить несколько моментов
    1. Сарафаны (2 штуки) вместо юбок.
    Если юбку, то только как торжественный вариант, не на каждый день.
    2. Штаны не на пуговицах, а на резинке (я бы тоже взяла пару, на холодную погоду и на период без отопления)
    3. Блузку нарядную на выпуск, а не ту, что заправлять
    4. На каждый день регланы и водолазки, а не блузки. На теплое время лучше футболку с воланчиками, но не блузку.
    Мы взяли пак (5 штук) регланов пастельных цветов + 2 белых (парой было дешевле и я не верю, что они очень уж многоразовые у нас будут).
    Купили строгие кросовки, балетки (можно будет и на сменку носить), но и лаковые туфельки тоже (боюсь. надеты будут 2-3 раза, но попринцесничать же надо тоже)

  • Nika_147 14 августа, 17:20

    я вот еще ищу красивый "подпопник" с уточкой или единорогом, чтоб в подвале сидеть
    (боже, какой же это треш. Моя реальность уже совсем от адекватной реальности убежала. Мне очень нехватает смайлика, бьющегося о стенку)

  • Julette 14 августа, 21:44 1

    А моїй навпаки сарафани не знайшли бо то фізкультура у школі,то тренування, незручно перевдягатися. Носили раз у тиждень.
    Із того, що носилося постійно, то гольфи однотонні, колготи, взимку лосіни теплі або штани, піджак (але він був зручний на замочку)/олімпійка, спортивні два костюми. Я за офісний діловий варіант без великих наліпок чи нашивок і першому класі, бо це дітей відволікає. Потім вже можна потроху відходити від класики))

  • Nika_147 16 августа, 19:58

    @Julette я саме за те, що сарафан краще спідниці. Бо та спідниця як тільки не перекрутиться за день. І блузка вилазить постійно.
    Лосіни у нас зборонено. Штани в зимку саме те, у вересні жарко ще

  • LanaFlower 14 августа, 18:14

    Рекомендую не закуповувати багато,в мене хлопець цей рік закінчив перший клас, від вересня до нового року ходив в одному розмірі одягу,а на зимових канікулах підріс, трохи поправився і ми після нового року змінили майже ввесь гардероб,а на весні ще й ноги підросли то кросівки які носив восени вже не підходили ,то на весні знову новий гардероб.В нас немає строго дрескоду,було що тиждень одягалися по кольорах і то вчителька казала що по можливості,в кого ну і по святах вишиванка,а так ходив в більшості кросівки і спортивні штани бо дуже не любить джинси особливо з гудзками і замками

  • Julette 14 августа, 21:49

    Плюсуюсь, що не треба багато речей.
    1. 4-5 однотонних гольфа + 1 білий
    2. Спортивні костюми -2 шт
    3. Сарафан -1 повсякденний + 1 нарядний
    4. 1-2 спідниці
    5. Колготи - 5 пар темних чи яскравих + 1 білі або світлі
    6. Обов'язково вишиванка
    7. Штани-1 шт
    8. Кофта, поло або піджак -2 шт
    Це й усе

  • Olga_Shoymar 14 августа, 22:06 2

    Коли старший пішов в 1 клас, за вересень погода змінилась з +30 до +14 і постійні дощі. І одягали дітям вже хто що аби тепло, бо школа холодна і опаленням ще й не пахло. Я накупила поло різних, сорочок, а потрібні були фліски і теплі штани.
    Зараз вже молодшого збираю, то речі всі ті ж що він і носить: з улюбленими героями, кольорові.

  • LanaFlower 14 августа, 23:10

    @Julette В нас було десь 5-6 спортивні штани, бо він в них тільки і ходив 1 штани на день,футболки до штанів , коли похолодало тоненькі кофтинки і на верх спортивні кофтинки на розстібку і худі бо клас на сонці цілий день,то приходять і в класі роздягатися бо дуже жарко було,ну і в школі тепло,вишиванка обов'язково,одягали на перший і останній дзвоник,на день вишиванки , теж на перший дзвоник мали три вишиванки ,а на останній ні однієї бо за перший рік дуже підріс,то тепер купила на розмір більшу.Ще рекомендую не купуйте одяг з яким ваша дитина не може справитися сама ,це гудзики, на джинсах,чи кнопки, краще хай рік два походить в тому з чим можна обійтися без допомоги дорослих ніж щоб ходила і штани підтягувала ,бо наприклад не може сама застібнути їх,ну це суто моя думка

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб