Нарощування нігтів

Усім привіт

Є питання, може у когось таке було, що робили? Чи пройшло? Майстер з нарощування поїхала у  Німеччину, походила по трьом різним, не підійшли, дуже довго, не якісно і остання, взагалі фукала на мої дизайни і не хотіла робити, елементарні, ніяких складностей. Я не вибаглива, але так як не дуже складалося з майстрами, вирішила робити сама( нарощую з 2003 року, тому вже згаю зо до чього).

Все чудово собі робила, і мамі почала нарощувати, і тут раптом, у мене почалася алергічна реакція, скоріш за все на гель лак, купила пару кольорів у Аврорі. Зробила перерву два місяці, мастила лікувальними препаратами, мамі робила нарощування у перчатках, все ок, вчора робила нарощування очередне мамі, перчатка  розірвалася , пилу трохи потрапило на долоню, і знову висипало біля кутікули і по пальцю маленькі водяні прищички, які чешуться:flushed::cry::cry::cry: це що значить? Все? Нарощувати не можно?

Чи можливо пудрою гіпоалергенною? Радили нею спробувати:cry:

У кого таке було, що робили? Пройшло?

Темы: Краса мами


Теги: нарощування нiгтiв, аллергiчний дерматит

7 комментариев

  • Xxaaa 8 августа, 12:01 1

    В більшості гель- лаків є компоненти, які викликають накопичувальну алергію... Хоча, можна спробувати іншу фірму, з дорожчих, полігель, але не факт що допоможе.
    А в діп-системах порошкових і акриловій системі інші компоненти, на них не має бути такої алергії

  • zolu6ka 8 августа, 13:34

    Дякую

  • danon 8 августа, 21:28 1

    пробуйте іншого виробника, але якісного, не із дешевих.

  • 1 комментарий
  • zolu6ka 9 августа, 12:45

    Щось може порадите? В мене Коді але все почалося, коли спробувала з Аврори, тепер не можу нічого зробити

  • danon 9 августа, 19:00

    @zolu6ka у мене алергія була на коді саме, у деяких клієнток теж. Я працювала весь час 8 років з CND. Знаю що коли мены нарощували то гель був ibd фирма, теж реакції не було. Я дуже давно вде не темі, тому не знаю які зазра на ринку є якісні гелі, вже давно не працюю як майстер майже 8 років)) Ще може бути аллергія на супутні рідини якими готуєте пластину до нарощування, понаблюдайте на реацію.

  • zolu6ka 10 августа, 21:25

    @danon Дякую

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб