Вік

Чоловіки і жінки по-різному до віку ставляться (тільки не закидуйте камінням)) ) 

Мені 39,5. За своє життя багато чого перебробував, пережив...так, зараз я продовжую відвідувати турніки, але ж вони не  відображуються на обличчі...і бородатий я, і зморшок вистачає, і сиве волосся є ( але ж я коротко стрижусь, тому його майже не видно). Але мені, все одно,  кажуть що чоловіки у такому віці вигдядають інакше - доросліше. 

Чи щоб вигдядати дорослим потрібно обов'язково одягатися у "троєчку" і ходити зі шкіряним портфелем? :) що ваші чоловіки, у такому віці, думають про вік..якщо думають про нього? :)

Темы: ЗСЖ


Теги: чоловки, вiк

51 комментарий

  • samsanty 3 августа, 18:43 7

    Ви б навпаки раділи, що молодше виглядаєте ))
    Мене більше засмучує, як постаріли мої друзі і знайомі, бо себе бачу щодня, а тому ці зміни не так помітні. А їх рідко, деяких лише на фото, бо давно за кордоном. І по ним розумію, що і я старію :sob::upside_down:
    Є один знайомий, йому майже 50, але він у гарній формі, одягається дуже стильно, стильна зачіска, спортивне авто, і дружина гарна і доглянута. Це навпаки надихає, що в такому віці можна так здорово виглядати. І порівнюючи його з деякими його однолітками складається враження, що в них різниця років 15.

  • Комментарий удалён

  • cheesecake 3 августа, 20:10 1

    Мій чоловік в 37 почав слідкувати за харчуванням, схуд, почав ходити на турніки. Теж бородатий. Заводить мене не гірше ніж його власна молодша версія)
    По речам став перебірливим, більше рубашок та брюк зʼявилось

  • cheesecake 3 августа, 22:52 2

    А по темі: хіба виглядати молодшим за свій вік - це не мрія? Це не найвищий комплімент?)
    Це круто !)

  • Oceanlover 3 августа, 20:47

    Чоловікові все одно. А тато все життя сумує за молодістю навіть коли йому було ще 35. Слідкує, щоб сідої волосинки не було і як бачить, то вириває. Пісня для нього найсумніша - "я не буду больше молодьім". Вважає, що старий значить негарний. Але виглядає він у свої 60 як парубок, волосся чисто чорне, зморшок особливо нема, лише обвисла шкіра природньо, хода бадьора. Відчуває себе на 18, як каже. П'є женьшень, бо думає, що це подовжує молодість. Я замислювалась над тим, що чоловіки у віці виглядають краще, ніж їхні однолітки-жінки. Чи це стереотипи суспільства? Бо жінки стараються, колять обличчя, креми, маски, а чоловіки - вмились водою і все. А результат один.

  • samsanty 3 августа, 20:53 7

    Не у всіх чоловіків в 60 є така розкіш як волосся :grimacing:, не кажучи вже про відсутність сивини

  • optsale 4 августа, 13:26

    Ого! Молодець який:thumbsup:

  • SSSSS 3 августа, 20:51 3

    От просто забийте. Ніхто нічого не має) В сенсі не має виглядати, діяти, робити, поводитись так, як бачить хтось! Живіть собою, а все інше підтягнеться. Щодо зовнішності, повністю мій типаж, сидуватий бородач :tongue:

  • 2 комментария
  • AnKl_Sam 4 августа, 11:07

    @Elena_St А ранняя - это вот у меня??

  • Комментарий удалён

  • AnKl_Sam 4 августа, 11:50 2

    @Elena_St Не нашел

  • Sofisha 3 августа, 22:52

    Ви -українець? Чи іншої національності?

  • AnKl_Sam 4 августа, 06:38

    Та тутечки є живу, тутечки)) і народився тут, як і батьки мої. А що, закралася підозра??)))

  • Julia_ 3 августа, 23:38

    Я щось не зрозуміла, тобто Ви хочете виглядати старше :thinking:?

  • AnKl_Sam 4 августа, 06:38 1

    Та нєє...просто Чому Так кажуть?...

  • Julia_ 4 августа, 11:09

    @AnKl_Sam Кажуть, що виглядаєте молодше?
    Якщо так, то хіба це не класно?

  • Комментарий удалён

  • Torri 3 августа, 23:51 9

    Я одна впізнала Віталіка? Хіба його можна не впізнати?)))

  • 22 комментария
  • optsale 5 августа, 10:27 1

    @Tovar4ik я удалила, потому что в отличие от Вас, есть нормальные не подлые адекватные люди, которые пишут прямо и не по углам, и да, я удалила, так как так посчитала нужным. А Вы еще раз повторю, прекращайте меня цеплять.
    Это просто Вам пока что совет. и я очень спокойно пишу, но ваши постоянные намеки на максим начинают раздражать. Следите за своей жизнью. если она конечно, есть.

  • Tovar4ik 5 августа, 10:37

    @optsale Опять совет, и звучит как угроза.
    И не сомневайтесь, я слежу за собой в своей жизни, а другое просто наблюдаю. Позаботьтесь о себе.

  • optsale 5 августа, 11:30 1

    @Tovar4ik А так и не скажешь

  • Zhadana 4 августа, 02:37

    Не думає

  • Barbus_ 4 августа, 11:46 1

    Мені подобається, коли чоловік або жінка виглядають молоше свого віку..Для мене це знак, що людина має ліпше здоров'я і проживе довше. А ще, він/вона менше нервує, має більш гарні умови життя, доглядає за собою. Не знаю як чоловіку, але жінці приємно отримувати *ви не виглядаєте на свій вік*. Навпаки мене інколи дивує на скільки чоловік-жінка, наприклад, в свої 35 років виглядає на 50....або інколи жінка має гарне струнке тіло для своїх 50, а обличчя вже каже, що їй більше 50. Таке дивне поєднання Тож радійте, ви маєте ліпшу генетику. Або ще може, вам не йде борода. Інколи буває, що молодому обличчу борода не личить...Я пам'ятаю ваш допис про дружину. Ви, напевно, гарна людина. Таке було відчуття тоді.

  • Profesora 4 августа, 12:05 1

    Страх віку, то є норм, всі його проходять, і жінки, і чоловіки. Але якість його проходження залежить напряму зі сприйняття людиною самої себе, його соціальних здобутків, особистого життя і мірою прийняття себе. Звичайно, чувакам хочеться щоб до 80 років і хуй стояв, і гроші були, ну і якщо спочити вже навіки, то тільки в басейні з блондинками, попиваючи Джек Деніелс. Є купа досліджень з цього приводу, чоловіки 40-50 мають гормональну перебудову і їх починає ніфіга собі штормить, ми ж всі біолонічні істоти, і чим потужніше ти не дожив, не пережив в молодому віці СВОЄ життя, тим сильніше буде шторм в гормональну бурю, свого роду пубертат повертається, але з дорослими мізками, і ти розумієш не долюбив, не дограв, не до, не до... По всій класиці, чим скомсованіша психологічно людина, тим спокійніше вона переходить в вік старіння, бо це просто ще одна стадія життя зі своїми плюсами і насолодами, які інші, але не менш яскраві. Турнік вже для здоров'я, одяг не для засліплення дівах, а для себе, якісний і зручний, не має бажання вскочити в останній вагон, бо ну він не останній.

  • Profesora 4 августа, 12:16 5

    У вас інфантильний текст, бо в 40 років троєчку вже одягають не тому щоб доросліше виглядати, сам термін дивний, бо дорослість це ознака психологічної зрілості, прийняття відповідальності за своє життя і бла, бла, бла, а не одягу. Троєчка одягається під оказію)), бо є дрес код, ну чи просто бажання виїбнутись перед дамами десь при нагоді. Борода це естетика та стиль, зморшки це досвід, прописаний на обличчі, було б дивно в 40 при активному житті мати жопу младєнца. Догляд за собою це просто норма, а не щось таке вау. Дорослість це царина відповідальності і прийняття себе, коли ти стає кращою версією себе і адекватно реагуєш на зміни життя, якщо спрощенно. А одяг, борода, і все інше причяндалля підтягується. Не має нічого кумеднішого і плачєвнішого, ніж чувак який або молодиться або грає не свою роль, бо розумієш яка помойка там всередині. Ну і бабло і соц досягнення, дуже важливо щоб дядько мав і те, і інше, щоб вже знав, хто він, бо в 40 років шукати себе...))) ну це якщо стисло про дорослість.

  • Profesora 4 августа, 12:18

    @Profesora * чим скомпенсованіше психологічно людина

  • Profesora 4 августа, 12:21 1

    @Profesora Ну і допишу, вік це свобода, якщо ти правильно дійшов до 40+))), і тому питання яким ти МАЄШ бути не стоїть, ти є таким, яким себе відчуваєш, і все. Все що не подобається тобі особисто, працюєш над цим, але тільки тому що ТОБІ треба.

  • IraUa30 4 августа, 12:18 9

    Автор просто хотел,чтоб на него обратили внимание, о нём поговорили. Возможно,человеку просто не хватает внимания, общения.

  • Aria159 4 августа, 12:27

    В 28 мій чоловік казав що він старіє, а у 40 що він ще молодий)

  • Aria159 4 августа, 12:28

    Тому більш важливо як ви себе почуваєте всередині)

  • Oceanlover 4 августа, 23:34

    Немає чітких правил і визначень, у скільки років як треба виглядати. Тому на слова "молодо виглядаєш для свого віку" хочеться сказати: "я виглядаю нормально для свого віку, то ви всі виглядаєте по-старому для свого віку")))) так що хто сказав, що чоловіки мають виглядати інакше.

  • Emma____ 5 августа, 11:46 5

    Вот хороший вопрос что мой муж сейчас думает о возрасте/про возраст....? Да нехе.....Он сейчас защищает нашу страну как Мужчина и конечно уже за эти 2 года не выглядит так как выглядел до войны. А думает он о том чтоб в город где живет его семья не прорвались орки и нам снова не пришлось разлучатся и покидать свою страну.

  • Ludaluda 6 августа, 09:19 1

    39 вік,коли не можливо виглядати молодо чи старо.Для 14 річних ви дядьком залишитесь,для 50 річних ви молодий,а для 35-45 ви ровесник.Є тип людей ,які старіють за мить/рік.Мама моя в 43 виглядала молодою,мені всі казали так "в тебе така мама молода,скільки їй",а в 46 за рік просто змінилась.Тому,це відносне поняття.

  • AMOR_FATI 6 августа, 21:41

    Вмер клуб, модератори видумують теми :joy:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб