Бородавка на підошві у дитини

Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи можна лікувати дитині 10 років самому бородавку на підошві? Порадьте дієві способи будь ласка. Чи може порадите якусь клініку в Києві. Дуже дякую!


Теги: бородавка

26 комментариев

  • Svetlana 27 июля, 13:37 2

    На руці доньці виводила супер чистотілом, в аптеці продається. Там є інструкція

  • JuliaLesnaya 27 июля, 13:51

    Ось була моя тема. https://kashalot.com/club/post-71850805/
    У підсумку вивели Веррокутаном + чистка відмерлих часток. Більше не верталося, сподіваюсь, і не повернеться.

  • Ostsee 18 августа, 09:14

    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, вам хватило одного флакончика Веррокутана на курс лікування?

  • JuliaLesnaya 18 августа, 09:59

    @Ostsee Добрий день) Так, вистачило, я зараз не пам'ятаю точно, здається, ще й залишилося, але в сина ще були " дітки", тобто маленькі бородавки навкруги, тобто оброблялося більше однієї штуки. Там потрібна одна капля на бородавку за раз. Я не шкодувала, ставила жирну таку))) І я не боялася, коли попадало трохи за її межі, ну якщо вже явно капля розповзлася, знімала залишки зубочисткою, вона тоненька і підходить. Але сину здорову шкіру воно не дуже палило і неприємних відчуттів не було. Просто в інструкції пише, що здорову шкіру навкруги обробляти кремом, щоб не палило, ми такого не робили, то вже зайві непотрібні маніпуляції, на мій погляд.
    Але не забувайте вичищати перед обробленням - спочатку знімаєте плівку, що утворив Веррокутан, а потім відмерлі частини бородавки. Купіть медичне лезо в аптеці, воно одноразове, але я використовувала по декілька разів), обробляла антисептиком перед використанням.
    І ще, одна дівчина мені писала, що Веррокутан не допоміг її дитині . Але я не знаю, як довго та чим закінчилося у підсумку і як вони впоралися з бородавкою. Тобто очевидно, комусь може не допомогти. Власне як і все інше, гарантій 100% нема.

  • Ostsee 18 августа, 11:34

    @JuliaLesnaya Дуже дякую вам за відповідь.

  • yellenna57 27 июля, 13:51

    колись на підошві. спочатку здерла, а потім в ямку капнула соком свіжозірваного чистотілу. так шпигонуло. аж до сердця, але пройшла.

  • Missis 27 июля, 14:05

    Так, можна пробувати свіжим соком трави Чистотіл.

  • Missis 27 июля, 14:05

    До подолога.

  • Naaataly 27 июля, 15:54 1

    Народний метод, сама не завжди вірю в таке, але з особистого досвіду.
    В мене колись в дитинстві була на підошві - на ніч прикладала мама шматочок свіжої молодої яловичини , потім пакет, носок і за 2 прикладання вона випала, залишилась лиш дірка, пізніше затягнулась.

  • 2 комментария
  • JuliaSha 28 июля, 10:27

    Треба кожну ніч свіжу купляти? Чи можна заморозити?

  • Naaataly 28 июля, 14:08

    @JuliaSha Свіжу, це точно пам’ятаю.

  • Elenika 28 июля, 23:19

    @Azalia У меня была на подошве ближе к большому пальцу. Но я думаю, что это действует и на другие места.
    Нам этот метод рассказала одна бабуля, мы делали все точно по ее «науке». Кусочек парной телятины отщипнули на базаре ( типа мы ее украли/ добыли для этой бородавки, потом приложили и забинтовали, и не заглядывали под повязку несколько дней, а потом разбинтовали и оп! все все получилось, как бабушка рассказала. С первого раза все получилось, а до этого без толку выжигали азотом до волдырей.

  • OksanKa 27 июля, 17:34

    Не потрібно чіпати самому, підіть до дерматолога, якщо в Києві - кож вен на Саксаганського.

  • 1 комментарий
  • mamalapochki 28 июля, 22:17

    @JuliaLesnaya Я теж з дитиною буда у Остапенко. Він, взагалі, дорослих лише приймає, але дитину подивився і призначив папиллек. Мазати на ніч (капля на бородавку) і заклеїти пластиром. Зранку зняти пластир і витерти залишок. Так 5 днів точно

  • mamalapochki 28 июля, 22:18

    @mamalapochki Поки не пройде. Але щовечора

  • JuliaLesnaya 28 июля, 23:36

    @mamalapochki Я не пам'ятаю зараз прізвище лікаря на Саксаганського, треба дивитися по Хелсі запис. Але наш досвід там був такий - нульовий результат, втрачений час . Він нічого не запропонував, власне по свіжому про прийом я розповіла в своїй темі про бородавки. Не знаю, чим ми йому не сподобалися), але толкові лікарі так не " лікують", тому я, звісно, не буду радити його нікому.

  • Ostsee 27 июля, 20:56

    Уже всім дякую за поради! Скоріше за все народними методами не скористаюсь, підемо до дерматолога.

  • Elenika 27 июля, 21:21 1

    Даремно… мені до чорних ожогів виводили в інституті краси ( давно це було). А один малесенький з ноготок розміром шматочок парної телятини зробив диво.

  • Mariia_k 27 июля, 22:17

    В аптеці продається набір для кріотерапії- прижигання сухим азотом, в балончику. Супер, сину вивели бородавку на нозі і собі до речі теж використовувала.

  • mariwka2209 27 июля, 22:49

    Я купляла в аптеці засіб для видалення бородавок. 3 рази нанесла обережно і відпала, наносила на ніч та пʼятку

  • Olya_Dm 30 июля, 09:36

    В минулому році у донці була така бородавка на стопі. Спочатку намагались вивести краплями Чистотіла, нічого не допомагало. Потім поїхали до дерматолога, спочатку не хотіли видаляти, порадили пластир х кислотою. Але за 2 тижня він зовсім не допоміг. Поїхали знов до дерматолога, і там вже все лазером видалили, але врач зразу сказав - може повернутись, бо це папілома, корні глибокі. Так воно і сталось, через місяця 2 повернулась, і ще більша чим була. Хотіли вже знов їхать за якимись новими порадами до дерматолога, бо ходить дитині було боляче, неприємно наступать. Але вчителька в школі помітила, що дитина хромає, розпитала що з ногою. І потім мені написала пораду, що так лікувала свою дитину від такої ж зарази.
    Цей рецепт з народної медицини, але він допоміг в цій боротьбі.
    Треба купити прополіс в твердому вигляді. Його продають продавці меду. Це такий шматочок, схожий на твердий пластелін. Відрізати маленький шматочок цього прополісу, розім'яти в руках. Від теплоти рук, він стає еластичніше. І пластинкою покласти на бородавку. Перед цим бородавку розпарити і по можливості почистити омертвілу шкіру. Ходити з цим прополісом можно постійно, раз-два на день мінять. Зараз літо, в босоніжках, це не так вдобно, ну хоча б на ніч прикладати.
    У моїй доньки за пару тижнів прополіс витягнув всю бородавку, з корінням. Спочатку на бородавці появились маленькі чорні точки, наче квітка, а потім при розпарюванні ноги все це очищається, трохи зрізається, і стає світла стопа.
    Бажаю Вам здоров'я)

  • Olya_Dm 30 июля, 09:39

    Ось так він виглядає. Пахне воском і медом. Рік назад купляла десь за 100-150 грн

    Картинка
  • Ostsee 17 августа, 15:32

    Дуже дякую всім за поради та свій досвід. Ми звернулися до дерматолога і порадили 2 варіанти: 1. Заморозити, трохи боляче сказали і дитина відмовилась. І 2. Верроукутаном мазати 4-6 тижнів. Будемо пробувати.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб