Що думаєте про Фаріон?

Добалакалась? 

Темы: Війна в Україні

596 комментариев

  • Meda__ 19 июля, 23:58 44

    думаю про хлопчика, який загинув у Миколаєві((
    за цю якось все одно...

  • 1 комментарий
  • Korotkovaulecka 20 июля, 14:49 1

    Це вчора був жах ,Ми чули як вона свистіла над нами ,йшла на зниження, потім упала рядом ,метрів до 500 де Я стояла .
    Найбільше жаль хлопчика ,він не встиг заскочити в під'їзд .

  • evita 20 июля, 15:21 9

    @Korotkovaulecka От пішла дитина гулять чи в справах, а через годину її збирають по кусочках, просто не вкладається в голові.

  • Natytka 20 июля, 15:47

    @evita Так:exploding_head::sob:

  • Tovar4ik 20 июля, 00:11

    Полчаса назад узнала, подумала что в кого-то попадает, а кому-то только ухо зацепит. Не знаю в куда ей попало, может кто скажет.

  • 4 комментария
  • Lynxx 20 июля, 07:28

    @Tovar4ik В упор бы сразу убил, а ей еще успели операцию сделать. Стрелка не поймали

  • Tovar4ik 20 июля, 07:44 1

    @Lynxx Не каждый попадёт в висок с расстояния... Кругом стрелки блин, могут и прохожие пострадать...

  • Комментарий удалён

  • Anna77 20 июля, 00:12 6

    Померла)

  • Marianna_ 20 июля, 00:49 33

    І що тут веселого?

  • Freshyk 20 июля, 11:59 7

    "чудова" реакція, орки оцінять:nauseated_face:

  • Mariika 21 июля, 19:17 1

    Кончіта чи що :thinking:

  • Zhmenka 20 июля, 01:07 16

    Я думаю що вона працювала на Росію, але трохи жаль коли помирає людина.

  • 24 комментария
  • Nika_147 25 июля, 20:17 1

    @Nika_147 Может, кто-то помнит ситуацию со стрелком в Караване. Там "виновный" успел за несколько дней постареть лет на 15 (с 20-25 до 40), набрать 20 кг и уменьшиться в росте минимум на 10 см

  • Tovar4ik 25 июля, 21:24

    @Nika_147 Я на себя не одеваю несколько футболок и тату у меня нет, поэтому такие вопросы задавайте парню в футболках - одна с длинными рукавами а сверху с короткими.
    И последнее фото это сейчас видно что тату нет, но 19 числа не одна я предполагала что прикрываются тату.
    Сейчас у вас ко мне вопросы, а 19 числа вопросов не было, вы считаете что я должна вам о чём рассказать после того как поймали парня? Вся информация доступна для всех и пестрит по всем каналам, вы смотрите?

  • Tovar4ik 25 июля, 21:36

    @Nika_147 Кстати, а на фото видно хорошо руки? Видно со всех сторон? Видно две руки?
    Если у вас ко мне появились вопросы про тату, то ответьте на мои.

  • Asya_ 20 июля, 01:08 43

    А ви балакати не будете боятися, якщо за балачки вбиватимуть?
    Це завжди жах, коли посеред дня можуть вбити людину за те, що вона мала свою думку. Та взагалі жах, коли ось так вбивають людину. Дивно, що комусь смішно з цього.

  • 12 комментариев
  • Tanjushka 20 июля, 13:22

    @Wild_fairy 100%!

  • Asya_ 20 июля, 13:46

    @Wild_fairy Ваша версія вам видається кращим фактом, мабуть)

  • Wild_fairy 20 июля, 13:48 8

    @Asya_ В мене версій нема, я припускаю будь-яку. Від замовного вбивства, до особистих конфліктів.

  • JuliaLesnaya 20 июля, 01:15 30

    Не раз хотілося, щоб їй лайно на голову вилили. І щоб нормальні люди руки не подали. Але вбивство - завжди вбивство і його неможна виправдати в 90 % випадків, її випадок з цього числа.

  • zorya 20 июля, 15:19 8

    Я раділа її звільненню
    Це факт
    Але вбивати-це недопустимо

  • Nextnext 20 июля, 16:54 2

    Підтримую ваші думки

  • ElenaT77 20 июля, 05:58 14

    Сумно, при усіх її недоліках, так не можна. Смертну кару відмінили навіть для серійних вбивць, а тут ось так. І головне, що купа українців тому радіють. Чому? Чим ви краще рашиських спотвор?

  • bondar_vv 20 июля, 07:42 22

    Ми повертаємося в часи, коли посеред вулиці легенько так вбивають неугодних…До Фаріон можна ставитись по різному, тлумачити її слава та дії…Та вона однозначно та беззаперечно любила Україну та мову…
    Страшно розуміти, що далі буде…

  • 185 комментариев
  • optsale 28 июля, 08:16 2

    @yellenna57 И таких статей много. Это термин росспропаганды и странно читать его здесь, как и странно читать про шовинизм в отношении не НАЦИИ, а группы, когда основное его значение другое. И Вы использовали нужное Вам.
    А дураки ставят лайки аж бегом, вместо хотя бы в словарь залезть.
    P.S. Доброго утра Вам. Как там, чайком не поперхнитесь? Как у Вас обычно говорят?

    Картинка
  • yellenna57 28 июля, 11:36 9

    @optsale По перше, де це , " у нас"?.. у нас на київщині?? де я прожила все своє життя? чи може на чернігівщині. де народжена? А чайком не поперхнулась.. я взагалі дуже спокійна і поміркована людина, сангвінік Тому мене тяжко вивести із себе.. Стосовно поняття " шовінізму" то ви пишете лише одне його, вузьке трактування. Насправді є набагато ширше його тлумачення. Є великодержавний (імперський) шовінізм ( російський наприклад), є націоналістичний шовінізм, є расовий шовінізм, міжстатевий шовінізм, є релігійний шовінізм, а також є лінгво шовінізм. або культуро-мовний шовінізм (яскравим представником якого і була Фаріон, та є її прихильники.). . Один із яскравих прикладів був тут в коментарях, коли одна особа написала , що вона "у себе вдома" не бажає чути російську мову. Під " у себе вдома", вона мала на увазі не свою квартиру, а загальні, суспільні місця(вулиця, магазин. транспорт.. тощо..) Але ж ці забаганки абсолютно протиправні, дискримінаційні стосовно мільйонів наших російськомовних співгромадян! Є прямим порушенням норм Конституції та 161ст.ККУ ("порушення рівноправності громадян"). Саме за цією статтею, та ще рядом інших. було відкрито СБУ карну справу стосовно Фаріон! Оце і є показовий приклад мовного шовінізму.
    Ну і стосовно того, що ви мені все намаєтесь ліпити "зраду", що я начебто пишу "російські наративи"))) Ой як це вже смішно... коли на всіляку несприйнятну правду зразу пишуть : " це іпсо, це російські нарративи".. Це щоб людина злякалась і замовкла.. Так от.. спробую ще трохи роширити ваше розуміння. що таки ВІН є, український шовінізм. Ось із нашої проукранської преси: " Вияви українського шовінізму серед української еміграції 1940-х — 1960-х років відзначав письменник і громадський діяч Іван Багряний, намагався з ними боротися. Погляди та політичну ідеологію Дмитра Донцова «українським шовінізмом» називав Юрій Шевельов. Про схильність певних верств сучасного їм українського суспільства до українського шовінізму казали представники течії українського консерватизму, зокрема В'ячеслав Липинський та Павло Скоропадський щодо періоду 1910-1930-х років, а також історик та неоконсерватор Павло Гай-Нижник у період 2010-х років. Як шовіністичне описує негативне ставлення українців до ідеї національної автономії кримських татар у 1990-ті-2000-ні роки публіцист Віталій Портніков..."..... А ось тези
    В’ячеслава Липинського із його листа
    "Націоналізм, патріотизм і шовінізм" : "...В цьому свому листі Ви порушили незвичайно питання націоналізму і шовінізму, на яке постараюсь тут коротко відповісти. Націоналізм буває двоякий: державотворчий і державоруйнуючий – такий, що сприяє державному життю нації і такий, що це життя роз’їдає. Прикладом першого може бути націоналізм англійський; другого – націоналізм польський, український. Перший є націоналізм територіальний, другий – націоналізм екстериторіальний і віросповідний. Перший називається патріотизмом, другий – шовінізмом.
    Коли Ви хочете, щоб була Українська Держава – Ви мусите бути патріотами, а не шовіністами. Що це значить?
    Це значить, перш за все, що Ваш націоналізм мусить спиратися на любов до своїх земляків, а не ненависть до них, за те, що вони не українські націоналісти......У нас він (український шовінізм) завжди буде представлений типами Донцових і тому подібних озлоблених і егоцентричних осіб, закоханих у собі людей, які своєю безсилою злобою все творче, життєздатне на Україні від України відганятимуть....Отже, будьте патріотом, а не шовіністом. Бути патріотом – це значить бажати всіма силами своєї душі створення людського, державного і політичного співжиття людей, що житимуть на Українській землі, а не мріяти про втоплення в Дніпрі більшості своїх же власних земляків. ...Бути патріотом – це значить шукати задоволення не в тім, «щоб бути українцем», а в тім, щоб було честю носити ім’я українця. Бути патріотом – це значить перш за все вимагати гарних і добрих учинків від себе, як від українця, а не перш за все ненавидіти інших тому, що вони «не українці». Врешті, бути патріотом, це значить, будучи українцем, виховувати в собі перш за все громадські, політичні, державнотворчі прикмети: віру в Бога й послух його законам, тобто духовні вартості; далі вірність, твердість, сильновольність, дисципліну, пошану для своєї традиційної влади (монархізм), загалом кажучи, лицарськість – тобто політичні вартості. Натомість бути шовіністом – це значить прикривати свою духовну пустку (безрелігійність) і своє руїнництво: отже, зрадництво, кар’єризм, здеклясованість – фанатичними вигуками про «неньку Україну», про «рідну мову», про «ми – українці!», про клятих «москалів і ляхів» і т.п. Борони Вас Боже від такого роду «націоналізму», який може принести тільки те, що вже приніс: руїну України..." Цей лист Липинським був написаний ще у 1925 р., ну от наче на віки вперед дивився...

  • optsale 28 июля, 12:17 4

    @yellenna57 Ні, я пишу основне значення слова, яке спадає на думку більшості людей, яке є широко вживаним. А Ви використовуєте звужене, другорядне значення. Яке Вам в даному контексті вигідно.
    Повірте, я бачу , де у нас є зародки нацизму, я це усвідомлюю. Я бачу, які символи наносять собі на тіло, якими прикрашають авто, якщо це можна назвати прикрасою.
    Бачу, які символи використовують деякі бригади. Але щодо мови Ви дуже перекручуєте. Вважаючи всіх радикалами і шовіністами, хто виступає за широке використання державної мови на 35 році незалежності. Бо Ви прочитали і жахнулися від якоїсь там книжки одного автора.
    Чому Ви екстраполюєте ту працю на всіх українців,які виступають за використання української мови?
    Щодо чайку, я Вам повернула Ваше "нє обляпайтесь" і більше нічого.

  • Комментарий удалён

  • optsale 20 июля, 09:24 1

    Ви дуже влучно підмітили про інших!

  • Комментарий удалён

  • R9bina 20 июля, 09:18 6

    Думаю, що наш світ це черга випадковостей. Фіцо і Трамп живі, а Фаріон, яка по суті ні на що не впливала, мертва. Це якщо поговорити. В так, шкода людину, вона може і мала імідж "базарної" баби, але не думаю, що була такою, що заслуговує на насильницьку смерть.

  • Zhadana 20 июля, 09:22 11

    Думаю, що людей не можна вбивати за їхні погляди чи висловлювання. Вона була занадто одіозна. Дещо мені в ній подобалося, дещо - ні. Тим не менше, забирати у неї життя не мав право ніхто.
    Мене вчора більше винесло з рівноваги вбивство нелюдами трьох людей, в тому числі дитину, в Миколаєві.

  • 19 комментариев
  • yellenna57 28 июля, 22:57 1

    @Zhadana "укріплює" так нормально))) не переживайте вже ж так..)))

  • Zhadana 28 июля, 23:46 1

    @yellenna57 Ок, тепер я спокійна) Надобраніч. Спокійної і тихої всім ночі!

  • yellenna57 28 июля, 23:50

    @Zhadana навзаєм))

  • optsale 20 июля, 09:23 8

    Думаю, що ми на краю прірви. Коли за позицію,вислови можна вбивати... Це Азія,рфія, не знаю,що, але точно не Україна і не Європа.
    Сумно. Це лиш початок.

  • IRINA_F 20 июля, 12:21 4

    А я думаю что это не заказное убийство, поэтому не за позицию убита, а за то, какими словами она это доносила. В какой форме! Разжигала вражду и ненависть. Вот у кого-то планка и упала, возможно родственник погибшего русскозаяычного..

  • optsale 20 июля, 13:01 1

    @IRINA_F Скорее всего, мне тоже кажется,что это не студенты, наоборот,видела высказывания ее студентов и они абсолютно другого плана.
    Скорее всего, это следствие. Но сам факт убийства посреди города днём . Это уже не нормально, и любые насмешки "отправилась с Бандере" и тому подобное, это лишь характеристика тем,кто радуется.
    Завтра убьют ещё кого-то из оппозиции, почему нет? Мы же как общество дали добро. Не осудили же.

  • evita 20 июля, 09:34 11

    А я не відкидаю версію, що це був якийсь ображений на неї студент, з психічними відхиленнями, як би це тупо не звучало, але все може бути.

  • Tovar4ik 20 июля, 10:09

    И мне такая мысль пришла, ну думаю что его найдут и будет что-то понятно.

  • Tovar4ik 20 июля, 11:32 1

    Посмотрела фото и по его виду понятно что нарядился клоуном, не похоже на психическое отклонение. Продумано и подготовлено.

  • Lynxx 20 июля, 10:41 3

    Її смерть, здається, теж спрацює на рашкінську пропаганду. Я вже десь бачила на оркофорумах: "Вот, ето наші партизани, борються протів бандеровцев, ждут сваїх"...

  • samsanty 20 июля, 17:08 4

    Вони що завгодно можуть перекрутити під свою пропаганду. За їхньою версією в Охматдит наша ракета пво прилетіла. Тому дивитись, що там на руку росіянам, останнє діло

  • Lynxx 20 июля, 22:05

    @samsanty Це попри все інше

  • Комментарий удалён

  • samsanty 20 июля, 15:40 5

    Бо такі як вона радикалізують суспільство, а потім дивуються, чому суспільство вчиняє радикально

  • Giggle 20 июля, 11:03 7

    Мене вже нічого не дивує.Це Україна така яка вона є.Тут може статися що завгодно і з ким завгодно.

  • Justyna 20 июля, 11:29 7

    Ніколи її не підтримувала, але вбивство - жах

  • marusia 20 июля, 11:53 10

    Ніхто ( майже ніхто) не заслуговує на те, щоб його вбили! Якою б не була Фаріон, її діяльність і вислови, проте вона була для багатьох студентів чудовою викладачкою, вірною подругою, орієнтиром, прикладом для наслідування ( не відкидайте той факт, що вона була популярною медійною особою і мала багато прихильників). Чому саме вона, а не коля катлєта? Чому Денис Монастирський, чому Фаріон? І головне питання: хто наступний? Вірю, що це лиш початок вбивств і замахів на опозицію до зелені, а хто буде головною ціллю- покаже час!

  • 5 комментариев
  • marusia 20 июля, 13:55 4

    @IRINA_F Ні, таким методом їй рота закривати ніхто не мав права! Для цього має бути суд, або інші компетентні органи.

  • Tanjushka 20 июля, 14:01

    @marusia А до чого тут ви? Я свою думку висловила

  • marusia 20 июля, 18:15

    @Tanjushka Ви ж написали під моїм коментом, то я й вирішила, що він адресується мені

  • natajnna 20 июля, 12:20 4

    В інеті пишуть, що це робота російських спецслужб і агентів кремля.
    На кацапських сайтах пишуть, що це робота наших спецслужб, щоб підставити їх.
    Коментарів тисячі . Більшість прокльони.
    Правди, напевно, ми не дізнаємося. Може хтось і візьме на себе. Але чи реальний кілер чи відставний ніхто не буде знати.
    Щось не віриться в ображеного студента, бо дуже показово, що серед білого дня, як постановка
    Але дивує те, що якщо припустити, хоч на секунду, що це дійсно кацапи, то виходить, що наші спецслужби геть погано працюють, бо просто так серед білого дня стріляти в людину:thinking: виходить, що до будь-якої більш -менш відомої персони без охорони легко буде добратися і ніяка розвідка про плани не буде чути.
    А ще один раз Всесвіт показав, яке непередбачуване життя. Сьогодні вона мала везти внуків на відпочинок в Болгарію.
    Але найбільше, звичайно, співчуваю родині загинувшого хлопчика. Це жах і горе, яке не описати. Співчуваю...
    Я не вірю в привидів, але в таких випадках дуже хочеться, щоб невинно-померлі душі до кінця життя вбивць їх переслідували і доводили до сказу, щоб вони і їх родичі мучилися. Ще раз напишу, я знаю, що такого не буває. Але бажання, щоб винні були покарані, а не продовжували жити, не зникає.
    Все буде :flag-ua:

  • Kris140 24 июля, 21:54

    Всі ми в свій час будемо відповідати за свої вчинки…
    Мене дивує, що підозрюваного хлопця так і не знайшли.

  • mateichyk 20 июля, 12:29 5

    Як Політковську застрелили біля дому, сдід, як на мене, очевидний.. за мову і позицію вбивають...хоча її висловлювання в чомусь навіть і доречні, може і загострі, частенько мене тригерили.
    До слова, кілька років тому, мого чоловіка побили прямо на власному подвір'ї, також за позицію політичну (член "Свободи"), наймані молодики, пізно ввечері: один чекав на подвір'ї, другий - навпроти, а третій вів від спортзалу.. досі не знайшли ні виконавців, ні замовника.

  • 8 комментариев
  • Tanjushka 20 июля, 15:01

    @optsale Сто плюсів

  • Nika_147 25 июля, 12:25 9

    @optsale Так вона дуже освічена людина, але як людина вона зовсім не гарна. Коли в людині є такий надзвичайний розум і при цьому вона аж фонить злобою, презирством, це ще гірше. Ось про неї не можна сказати, що жертва 25 кадру. Ні, вона усе життя була усе усвідомлюваючою стервою. Кожне її слово било саме так, як вона хотіла.
    Я не скажу про неї жодного гарного слова, саме тому, що розумію силу її розуму. І я раділа, коли її поперли з посади викладача.
    Але повернення 90-х це погано, це дуже погано.
    Ні в кого немає права відбирати життя тільки за те, що людина сволота по суті.

  • optsale 25 июля, 12:45 2

    @Nika_147 Все вірно, я про те і пишу, що ніяким чином не можна виправдати вбивство.. але, але.
    Думки різні,як і люди.
    Але тут прийшли і просто розправилися.

1 2 3
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб