Львів. Що подивитись в пішій доступності локацій.

Добрий день. 

Дівчата_Львів'янки підкажіть-порадьте, що подивитись з дітьми, щоб локації одна від одної були поруч, в пішій доступності. Місто взагалі не знаю. Начиталась про високий замок, ратушу, собор Юра.... а ось так, щоб запланувати місця   більш_менш поруч одне з одним, на які заернути увагу? Бо тільки день будемо у Львові, та ще й з речами перед потягом. Початок буде на Стрійському автовокзалі

Заздалегідь вдячна. 

 

Темы: Відпочинок і подорожі


Теги: львiв

7 комментариев

  • Llizard 15 июля, 18:40

    Ратуша і Високий замок, наскільки я знаю, зараз закриті для відвідувань. Можете сходити в Майстерню шоколаду, окрім усього іншого - на останньому поверсі є оглядова тераса. З речами звісно не дуже зручно буде будь-де. В Центрі купа різних музеїв, всі більш-менш поруч. Можете нагуглити адреси і вибрати, що вам до смаку - музей історії Львову, музей-аптека, музей скла... Можна сходити в кафе з котиками, можна в океанаріум, але то не прям поруч локації. Собор Юра, як на мене, взагалі далеченько трохи від усього.

  • olla_13 15 июля, 19:25 1

    О, дякую за відповідь. Буду шукати центр тоді.

  • Alena83 15 июля, 19:43 1

    В соборі Преображення є музей Львів стародавній, воскові фігури, інсталяціі все дуже реалістично
    Також якщо ви з дітьми сходіть в Таємну аптеку, океанаріум також прото бомба- три поверхи

  • olla_13 15 июля, 20:52

    Дякую

  • samsanty 16 июля, 11:08 3

    У Львові давно була, але мені особисто високий замок і ратуша найменше сподобались. Собор Юра далеко. На ратушу дертись довго і важко, а вид я бачила кращий на даху кафешки, до якої випадково забрели.
    Зараз там є шикарний океанаріум, його дуже всі хвалять. Я б туди пішла з дітьми. Центр гарний сам по собі, копальня кави. Речі в камері схову на вокзалі можна лишити.

  • Emma____ 16 июля, 13:28 3

    площадь Рынок, там интересно и все рядом

  • Emma____ 16 июля, 13:29 1

    и да, возле пузатой хаты есть океанариум, он больше чем у нас в Киеве

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб