Стосунки

Дівчатка, знов до вас пишу, розлучилась з чоловіком. Багато хто знає мою історію, колишній жити не дає, плачу в трубку, просить пробачення, я заблокувала його всюди, не хочу сходитись з ним. А він каже що жити без мене не може, що все буде по іншому, пиздить. Давить на жалість, ще й дитину налаштовує. Хочу взагалі переїхати у велике місто, але страшно самій з дитиною. 

Темы: Стосунки дорослих


Теги: стосунки дорослих

5 комментариев

  • natajnna 28 июня, 16:22 8

    Автор, а що ви хочете почути? Ви ж розумієте, що якщо двічі зайти в одну й ту саму річку, то ноги замочиш все рівно. Звісно, бувають виключення в кращу сторону, але це рідко. І цього повинні хотіти всі.
    А чого не виїхати за кордон? Наприклад, в Германію. У мене подруга виїхала в кінці травня. Правда, в неї 2 дітей. Їм виділили 3-кімнатну квартиру, виплати. Не сподобається, завжди зможете повернутися. Головне, заспокоїтися і з новими силами жити спокійно дальші.

  • Solartail 28 июня, 18:48 5

    У вас все вийде, вірте в себе і у те, що без цього мен-баласту минулого у вас почнеться нове гарне життя, де ви будете щаслива:four_leaf_clover:

  • Margood 29 июня, 11:04 3

    Вам правильно пишуть. Спробуйте виїхати закордон. Зараз дозвіл від батька не потрібен. Не сподобається завжди зможете повернутися. Німеччина на сьогодні найкращій варіант, навіть якщо мова на нулі

  • Dushka 29 июня, 22:30 2

    Можливо в Польщу поїхати? Ви ж наче вчитель польської, точно роботу зі знанням мови знайдете.

  • Комментарий удалён

  • Viktorivna11 вчера в 16:03

    Дякую дуже за підтримку)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб