Затинання, логоневроз

Дівчата, хто має досвід або була проблема у дитини з затинанням? Сину 6 років. З початку війни почалось затинання. Вже 2 роки ми стоїмо на одному місці. Я не можу відслідкувати чому воно стає гіршим або трапляється покращення... Начебто все стабільно,а він прокидається зранку і не може почати речення.може так 2 тижні розмовлять, може 2 міс, а потом пропада і знов нормально все. Спасає трохи Агвантар. Були на енцофолограмі,все добре. Лікарі назначають тільки ноотропи, іншого лікування нема((( може хтось пройшов, або проходе ,як і я цей непростий шлях, поділіться порадами, шо домогло вам?


Теги: затинання, логоневроз

4 комментария

  • Funtick 27 июня, 09:20 1

    Дочка затиналася з 3х років, і лікували, і не лікували, то воно то краще, то гірше ставало незалежно від лікування. Як не дивно, з ліків чудово допомагав Нервохель - так, просто гомеопатія, а допомагала чудово. Ще рекомендую Магній та вітаміни групи В в гарних дозуваннях. Від вітамінів я прямого ефекту не бачила, як від Нервохеля, але не один лікар казав, що при затинаннях Магній курсами обов'язково.
    А не з ліків - вокал!!! При затинаннях проспівування дуже допомагає, а на вокалі ще й дихання тренується, що теж дуже важливо при затинаннях. І логопед. Якщо вокал ТА логопед - то взагалі супер.
    Ще я бачила різницю, коли виключали повністю мультики. Ми курсами їй виключали по місяцю-два всі мультики, і результат був. Це розвантажує дуже нервову систему.
    Здоров'я Вашій дитині!

  • Funtick 27 июня, 09:27 1

    Ми навіть до хвалених неврологів ходили, здавали посто купу аналізів, включно з ЕЕГ, купували ліки за 10000, лікували віруси, які нам ніби-то знайшли, і прямого ефекту я не бачила. Почалася війна, все оте лікування закинули, іноді Нервохель, потім вокал та логопед, і все вирівнялося. Іноді, коли дуже втомиться, перезбудиться, то можуть бути невеликі прояви, але зовсім незначні.
    Ще можна спробувати пройти нейродіагностику та походити на нейрокоррекцію, але ми не пробували.

  • Lepestok 27 июня, 19:15

    @Funtick Це у Вас мабуть була клініка на літеру В?))

  • Davidovakati вчера в 08:17

    @Funtick Велике вам дякую. Ми теж ходили на спів, на логорітміку. Але після кожного заняття бачила погіршення.лікування також спочатку пробували, але окрім побічних реакцій ніякого ефекту не було. Ще раз велике дякую за поради, ми їх використаємо.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб