Стоматолог дитячий Івано-Франківськ

Доброї ночі, дівчатка підскажіть з власного досвіду, яку краще обрати дитячу стоматологію і до якого лікаря (прізвище) з міста Івано-Франківськ, нажаль тут вперше і незнаю спеціалістів - а потрібно дитину відвести для лікування карієсу, щоб бюджетно і щоб дитина не боялася. Дякую за відповідь!

Темы: Лікарі


Теги: дитячий стоматолог, дитячий стоматолог iвано франкiвськ

3 комментария

  • kesemukrainaa 20 июня, 10:10 1

    Добрий день. Не знаю чи буде це бюджетним варіантом ,ціни +- у всіх одинакові.Не найдорожчий варіант і не найдешевший.Невеличкий кабінет,не супер велика крута клініка,але підхід до дітей дуже гарний.Мої діти лікують зуби у цього стоматолога від садкового віку без жодної сльозинки. Зараз вже підлітки і самі ходять з задоволенням на огляди навіть без мого відому)).Лікування зубів зараз дороге задоволення.Можете просто проконсультуватися,порівняти з іншими і звичайно зручність по місцезнаходженню.
    Кабінет знаходиться по вул.Тролейбусній 12 (мікрорайон Пасічна).Стоматолог Мандрик Христина

  • Anastasia22 20 июня, 10:20 1

    Доброго дня. Були у Літинської Оксани Василівни, Сімейна стоматологія Мельничука. Дитині сподобалось, лікар дуже уважна, ціни помірні.
    https://melfamdent.com/litinska-oksana-vasilivna/

  • lidkamoczkodan 20 июня, 11:43

    Це досить хороша клініка в Франківську. Дітей не лікувала,але сама користувалась послугами лікаря-хірурга Яців і дуже задоволена.

  • Комментарий удалён

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб