Аналіз людині після укусу кліща.

Вітаю, спільното!

Хто здавав аналізи після укусу кліща? На який день? В якій лабораторії? Київ / Обухів..

Самого гада викинула на автоматі. 

 

 


Теги: аналiз пiсля укуса клiща

22 комментария

  • Uljka 14 июня, 10:52 1

    Вітаю. Кожного особиста справа, але читаю дописи цього лікаря, можете теж переглянути. В чоловіка ми 2 міс тому виявили кліща, але він нічого не здавав.

    Картинка
  • Uljka 14 июня, 10:52

    Картинка
  • Uljka 14 июня, 10:52

    @Uljka

    Картинка
  • Uljka 14 июня, 10:52 1

    @Uljka

    Картинка
  • ChildrensPlace 14 июня, 11:51

    Почитайте тут сама недавно искала информацию https://www.instagram.com/p/C6ynNOyKW0c/?igsh=MTV4Y3ozdGMzNXljdA==

  • sweta83 14 июня, 13:08

    В мене хвороба Лайма вже як 25 років. Мені 41.дуже відчуваю ломоту суставів. Я нажаль проігнорувала.. Була велика еритема. Потім пройшло. Не лікувала. 20 років не давало знати. Заре ой як шкодую що не пропила антибіотики.

  • Solod_ka 14 июня, 19:12

    Зайдіть в групу в фейсбуці "Лайм. Україна, Активна ".
    Почитайте про апітерапію, мені здається вона Вам може дуже допомогти, якщо алергії не маєте. Але по спеціальному протоколу. В групі він є.
    Багатьом саме з суглобами було краще на апітерапії при лікування Лайма.
    Плюс подивіться симптоматику до коінфекцій, якщо відгукнеться, то можливо й туди треба глянути. Деякі коінфекції, такі як Мікоплазма пневмонія дуже активно знищують коллаген. Те, що роки пройшли не значить, що не потрібно лікуватися.
    Та і просто групу почитайте може Вам щось відгукнеться. Здоров'я Вам.

  • Natashka_ 14 июня, 13:34 1

    Якщо кліщ на тілі пробув менше двох годин, то можна не пити антибіотиків і не здавати аналізів. Якщо більше і ви виявили його, коли він уде напився курс антибіотиків декілька днів, призначає інфекціоніст

  • Solod_ka 14 июня, 18:13 2

    Це міф. Я знаю випадки, коли кліщ зараз в лаймом і ще деякими коінфекціями, пробувши декілька хвилин на тілі.

  • Justyna 14 июня, 15:09

    Треба спостерігати за місцем укусу впродовж місяця чи не з'явиться еритема. Тоді аналізи немає сенсу здавати, а треба до інфекціоніста за лікуванням

  • Kris140 15 июня, 00:03 1

    Бореліоз може бути і без еритеми, знаю з власного досвіду

  • lenokt 14 июня, 15:27

    Сдавать в лабораторию надо клеща, которого вытащили. Это самое информативное исследование.

  • Solod_ka 14 июня, 18:17 1

    На саме. Якщо лабораторія не виявить, що кліщ інфекційний. То видихати не можна.
    Кліщ може мати інфекцію, потім виплюнути її в Вас, і сам залишитись без інфекції.
    Хоч це може звучати нереально, і хочеться заспокоїтись тим, що "ні, якщо заразний, то заразний", але нажаль це так.

  • Aklera 14 июня, 15:36

    Минулого року здавали дитині на антитіла до бореліозу через три тижні після поміченого укуса, але то і не кліщ був скоріш за все, просто перестрахувалися. Можна було здати повторно ще через три тижні, але вже не здавали

  • Apriori 14 июня, 22:25

    24-26 днів після укусу

  • Aklera 14 июня, 22:51

    @Apriori Приблизно так і здавали

  • Solod_ka 14 июня, 19:00

    Найкраще це зайдіть в групу у фейсбуці - хронічний лайм, Україна. АКТИВНА.
    Те, що тут кидають посилання на лікарів, то, я як людина з хронічним лаймом. Хвороба, яка мені знищила здоров'я, і багато років життя. І я виявила її випадково і занадто пізно. (еритеми в мене не було, що є достатньо частим явищем- відсутність еритеми в людини, яку кліщ заразив) . Скажу, що в нас лікарі про Лайма майже не знають взагалі. Коли ти розберешся в темі, тому що доводиться, то виявляєш, що ти знаєш набагато краще ніж вони. І це дуже злить в розчаровуює.
    В тій групі люди купу книг перечитали, робіт, спеціалізованих лекцій і фільмів. Там реально розбираються в темі.
    Я також щось можу підказати.
    Але я розумію, що я пишу, щось для людей, які не зіштовхувались з наслідком лікарської незнання, і з наслідками цієї хвороби особисто, для цих людей я пишу щось даже дивне. Тому я думаю, Вам буде спокійніше, якщо вам багато хто це підтвердять. + в групі є дуже багато документів.
    В нас немає тих, хто лікує Лайма. І лікують в нас не правильно.
    Якщо вкусив кліщ, то по хорошому треба одразу профілактичної приймати юнідокс солютаб 400 мг. (на день в два прийоми по 200мг.) Встигнути це почати робити до 14 днів після укусу. Пропити 28 днів.
    Чому до 14 дня? Тому що після чотирнадцятого дня борелії в організмі починають капсулюватися, і одного юнідокс буде недостатньо, треба буде ще додавати обов'язково антибіотик, який розбиває ці капсули.
    В нас лікарі багатьом назначають біліберду - профілактично 1 таблетку, або два тижні. Від таких лікарів біжіть.
    Тому що хроніка, це жахливо. Просто стаєш овочем. Деякі на інвалідних візках від слабкості вже були, а наші лікарі просто посилали їх до психіатрів лікувати "психосоматику". Поки ті хворі нарешті не виявили, що з ними і не почали лікування.
    До речі це дуже дорого. Довго і важко лікувати хроніку.
    Лікування може бути від пів року, до 2-х років, може й довше одночасно декількома антибіотиками.(!) По важкості для організму, це як хіміотерапію проходити. Тому що одні не вб'ють. + обов'язково антибіотик, який розбиває капсули.
    Хроніки до речі по словам українських лікарів "не існує". В інших країнах існує. І лікування, і протоколи, і аналізи, а в нас ні.))
    Крім того, оклім Лайма, кліщ може заразити іншими, не менш страшними коінфекціями. Якщо заразив брреліозом, то дуже вірогідно, що заразив ще чимось. Але аналізів у нас багатьох не роблять на них. Треба здавати в Польщі, Німеччині. Там і лікарів шукати. (але в групі на фейсбуці список лікарів, які цим займаються є).
    Після антибіотиків більшість переходять, або на трави і вітаміни (не будь які, є спеціальний протокол. Або на укуси бджолами) (декілька років, але кажуть, що через пів року багатьом вже стає краще). Бджолина отрута дуже добре вбиває борелію і розбиває капсули.
    Перенести будь яке з цих варіантів лікування дуже важно, (але при тому не так важко, як хворобу) вони всі дуже дорогі. Але виходу немає, бо борелія і коінфекції шкодять організму набагато сильніше.
    До речі, вилікувати хроніку неможливо, лише ввести в ремісію. В якийсь, момент, коли ви будете дуже слабкі - після операції, або важно хвороби, сильного стресу, хвороба може активізувався з новою силою знову.
    Коротше, дівчата, краще пропити антибіотики зразу. І не доводити до хроніки.
    І зайдіть в групу Лайма на фейсбук.

  • 1 комментарий
  • Solod_ka 14 июня, 19:56

    Ще додам стосовно Юнідокс Солютаб (це Доксициклін).
    Дрксициклін підвищує чутливість до ультрафіолету в рази, тому треба максимально захищати себе від сонця від час його прийому.

  • R9bina 15 июня, 14:35

    А за аналізи що кажуть/птшуть, на скільки вони інформативні після укусу кліща?

  • megera 16 июня, 10:09

    Добрий день. Дякую . Проп'ю таблетки

  • Zhadana 14 июня, 19:01

    Було 8 років тому, через це можу неправильно пам'ятати. Але по пам'яті, то пив малий АБ одразу як звернулися до лікаря, на 21 день здавав аналіз на борреліоз. Кліщ у нашому випадку пробув декілька днів, бо дууууже мілкий був, я не одразу розпізнала його, думала царапинка на пупку у малого, через декілька днів лише розгледіла, що то кліщ.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб