Квитки

Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо їхати потягом по Україні, дитині 6 років, місця окремого займати не буде, їй треба брати квиток чи не обов'язково? Може хто стикався з такою ситуацією

Темы: Послуги і компанії


Теги: квитки на потяг, квиток дитячий

13 комментариев

  • samsanty 24 мая, 09:43 2

    Дітям з 6 років обов'язково треба купувати квиток. Знижка за свідоцтвом про народження при покупці 25%.

  • samsanty 24 мая, 09:46 1

    Розкажу історію. 2019р. Я їхала з Херсону до Києва, з дитиною 3 років. Був причепний вагон білоруської залізниці. Ми сіли в поїзд по моєму паспорту, а потім провідниця крик влаштувала, що я не показала св-во при посадці, бо за правилами білоруської ж/д проїзд безкоштовний лише до 5 років, і якби дитині було 5, то без окремого квитка мене б не пустили.

  • natajnna 24 мая, 09:44 2

    Картинка
  • 1 комментарий
  • Vika777d 24 мая, 09:53

    @natajnna Та от в інтерсіті спати якраз і не будемо. А в іншому хоч брати квиток,хоч ні, а дитина буде спати зі мною.

  • Aleksa_22 24 мая, 11:59 2

    @Vika777d дитина буде весь час сидіти у вас на руках? це дуже незручно, пожалійте себе

  • natajnna 24 мая, 12:29 3

    @Vika777d Боїться сам спати? Подивіться манеж для потягу. Дуже зручно.
    Я один раз, коли було малому 2.6, їхали на одному місці, всю дорогу мучилася, навіть , прилягти неможливо було, бо крутиться, вертиться. Після цього тільки окреме місце.

    Картинка
  • Ludmila36 24 мая, 10:24 4

    Я колись мала необережність не взяти квитка 4 річній дитині-то було пекло((( Тепер викупаємо все купе, або всі 4 місця в плацкарті. Щоправда, в дорозі були більше 12 годин.

  • Zhadana 25 мая, 10:06

    І я так роблю, коли їдемо додому. Дорога близько 18 год. Купую все купе - нікому не заважаємо і нам ніхто не заважає. У три роки сина їхали, він не може заснути від емоцій, хникає, крутиться, а сусіди по купе вже спати лягли. Вимушена була виходити і на руках його носити. Більше так не їздила, завжди купую всі місця у купе.
    І так я не хвилююсь за себе та дитину, фіг його зна, хто може стати сусідом.
    Трохи напряжно грошима, але так спокійніше.

  • Zhadana 25 мая, 10:13 1

    @Zhadana Ще було, коли не викуповувала всі місця, теж малому 3 роки. Сусід по купе якийсь мужик старший за мене. Лізе до малого і лізе - "іди до мене", "іди на руці". Кажу його "він не піде", "я не дозволяю чіпати мого сина". Нуль реакції взагалі. Малий за мене ховається. Лягли, я малого до себе забрала, це дурне стає над нами і тягне за руки він мене малого. Я наорала, щоб не чіпав мені дитину. Ніч спати не могла, все чекала, що знову вчепиться до дитини.
    По-моєму ця поїздка якраз і стала останньою з сусідами. Вже підзабула, щойно згадала того ідіота.

  • Ludmila36 25 мая, 14:44 1

    @Zhadana От і ми так, в купе взагалі ідеально, закрилися і самі собі господарі, можна на вільній полиці розмістити речі, щоб валізи не смикати. Ех, гарні були часи... Так хочеться миру і спокою, найперше душевного спокою.

  • Rossa 24 мая, 11:20 1

    Я колись їхала з дитиною 5 років і 11 місяців їй було, так піонєрвагонша вищитувала чи дійсно дитина має право безкоштовно їхати.

  • Vika777d 24 мая, 12:34 2

    Дякую всім за відповіді. Значить буду брати білет

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб