Прочитане_березень 2024

1.)

Продовжила знайомство з творчістю сучасної української письменниці Наталії Чайковської. Сильний роман, який нікого не залежить байдужим. Тема така, про яку я до цього ніразу не читала, а саме умови утримання в псих. лікарнях та наслідки приходу німецького режиму до влади під час другої світової війни. І що саме страшне, історію засновано на реальних подіях.

Книга настільки емоційна, що у мене досі стоять перед очима певні сцени. Прочитала місяць тому, а досі не вкладається в голові ,як таке може чинити людина розумна. 

2.)

Ще коли на цю книгу був дуже великий ажиотаж, вирішила, що точно має її прочитати. Але обов'язково в паперовому вигляді та весною. І ось, не пройшло й декілька років, як я таки виконала ту обіцянку, що колись собі дала))

О, тут стільки емоцій після прочитання, що не знаю навіть з чого почати.

Поки читала, то відчувала просто шалене задоволення та бурю емоцій. Був і сум, і жалість, і радість, і біль, і щастя. 

Тому, мої щирі рекомендації! 

3.) 

Книга, завдяки якій Ви полюбете чипросто зацікавитеся Ірландією. Дуже гарні описи природи, побуту та звичок населення цієї країни.

Сюжет цікавий, розповідь захоплива. Є трохи магічного реалізму, що ніяк не відштовхує. Завжди захоплююсь авторами, які можуть придумати історії такого рівня і не спаплюжити все останнюї миті. 

4.) 

Книга, яку обходила стороною і взагалі нічого від неї не очікувала. Та подруга купувала собі її в електронному вигляді, тож поділилася з нею і зі мною. Виходу не було, мала прочитати))

І я повністю полюбила цю історію. Ось так і буває: не очікувала взагалі нічого, а по факту книга так "зайшла", що не могла від неї відірватися.

Дуже сподобалися головні герої. Точніше те, як детально прописані їх характери, цілі, досягнення. Були герої, які неабияк вибішували. Але якби не вони, не було б саме таких вчинків та дій інших. Одні герої доповнюють інших. І це круто.

 


Теги: книги, прочитанi книги

14 комментариев

  • Profesora 10 апреля, 16:50

    Ого, у вас вдалий місяць. Вітаю)))

  • Maksi 10 апреля, 17:04

    дякую!))

  • Llizard 10 апреля, 19:20 3

    Я вчора дочитала Танець недоумка) Це щось неймовірне. Читала майже до півпершої ночі, бо вже хотілося дізнатися, ну чим же все закінчиться??

  • 1 комментарий
  • Llizard 10 апреля, 22:17 2

    @Maksi Я б мабуть хотіла забути те, що прочитала, щоб почитати її знову)) Колись дуже любила космічну фантастику, оце аж взбодрилася))

  • Llizard 10 апреля, 22:18 1

    @Llizard До речі, виявляється, ввела Вас в оману в якійсь темі ( Так, він дійсно пише нову книгу (як він каже - трилер!), але.. По-перше, ще невідомо, коли вона опублікується, а, по-друге, то дитячий "трилер", як виявилося) Це я щойно трохи подивилася його інтерв'ю у Емми Антонюк...Хоча, коли книга вийде, я все одно її прочитаю, аж так він мені подобається))

  • Maksi 10 апреля, 22:31 3

    @Llizard Ех, жаль, що дитячу книгу пише. Може потім до нової дорослої дійде черга ))
    О так, я сама після прочитання його "Пітьми" подумала: можна стерти спогади, щоб повернутись знову))

  • Medynay 11 апреля, 09:07 1

    Я піддалася загальному психозу і прочитала "Четверте крило", мені сподобалось)

  • Maksi 11 апреля, 09:42

    Не мій жанр,тому поки тримаюся)) Добре, що Вам сподобалося!

  • zolu6ka 11 апреля, 14:47 2

    Дякую, цікаво

  • Maksi 11 апреля, 14:56 1

    Дякую,що приділили трохи часу та ознайомилися з дописом )

  • le313 12 апреля, 19:22 2

    :heart_eyes: фантастичний огляд!
    Щиро тішуся, що всі прчитані книжки вам припали до душі.
    Лише "Абрикосову книгарню" читала, також маю від неї гарні враження.
    Дякую, що пишете!
    Щодо вашого "...як таке може чинити людина розумна" :disappointed_relieved: (поза контекстом книги): щодня про це думаю і ніяк не збагну(

  • Maksi 12 апреля, 20:27 1

    Дякую, що завітали! )
    Так, поза книгою про "людину розумну" також часто думаю і не розумію як можуть бути ті чи інші події((

  • Iryna_pk 23 апреля, 14:06 1

    Я з усього списку читала тільки Абрикосову книгарню. Мені теж дуже сподобалось. Виглядає так, що на інші книжечки з вашого прочитаного мені теж варто звернути увагу). Дякую за огляд.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб