Онко

Міцного всім здоров'я! У брата Перихілярна холангіокарцинома, з метастазами по всій печінці. Може хтось знає небайдужого лікаря в Києві. Буду вдячна за всі відгуки!


Теги: онколог, онколог киiв

3 комментария

  • Nika_147 10 января, 13:51 4

    что значит "небайдужого"?
    В Украине хирургов, оперирующих опухоль Клацкина по пальцам можно пересчитать. Несколько лет назад ведущим считался Котенко, но у него операция по цене квартиры. Знакомые реально продали квартиру в Днепре, чтоб оплатить.

  • Kate_12 10 января, 18:26 1

    Розкажу зі свого досвіду. В мене у мами пухлина Клацкіна з метастазами по всій печінці. Це правда, що таку пухлину оперують дуже мало хірургів, і взагалі не так часто її беруться оперувати, там багато нюансів. Де ми тільки не консультувались - і в Добробуті, і в Оберігу, і в Шалімова. В нашому випадку усюди відмова через те, що метастази по всій печінці і через невдале розміщення пухлини, ну і плюс вік. Мамі лікарі дали жити десь пів року, пухлину виявили в грудні. Якщо є фінансова можливість, то звертайтесь до Котенко. Здоров'я вашому брату.

  • sladkaa 22 января, 23:39

    По секрету одного хирурга, который оперировал знакомую с онко - у нас в стране крайне тяжело вылечить. Промолчал почему, сказал просто - Германия, Израиль.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб