Без цукру. День 21. 28 грудня - фінал.

Привіт, дівчата)

От і промайнули три тижні, як один день. Хтось з нас молодець і був максимально продуктивним, хтось в черговий раз зрозумів, що такі обмеження не його, хтось десь не допрацював, але зрозумів як саме треба йти далі. Пропоную поділитись своїми успіхами в цій темі і памʼятайте, що мінус на вагах, хоч і приємно, але не найголовніше. Головне це здоров'я і хороше самопочуття, а прийти до цього ми можемо змінивши свій спосіб життя на здоровий, не фанатично-дієтичний, а саме такий, який да ть максимум бенефітів для вас особисто) 

А ще...я маю пропозицію перейти в телеграм для нашої подальшої праці і приємного спілкування. Я отримала кілька повідомлень від вас про це і сама інколи не відчуваю цієї атмосфери однодумців)) Це буде закрита спільнота для маленької кількості людей, де можна буде і поговорити, і понити за потреби, і йти на шляху змін поруч. Чи тут можна перейти в закриту спільноту де будуть тільки ті, хто худне. Що думаєте? 

9 комментариев

  • Arlana 28 декабря 2023, 13:02 1

    Почну тему зі своїх результатів. Вибачте, що раніше на написала, ніяк не могла чомусь на сайт зайти:crazy_face:
    В мене по вазі - 1 кг:clap:
    Знаю, що це мало дуже, але що є) Проте бачу візуально мінус по обʼємах, я вже влізаю в речі на розмір менші. Ще тісно, але влізаю))
    Спорту не було, харчування точно краще ніж до, але ще є над чим працювати.

  • Fedoryakavioleta 28 декабря 2023, 17:49

    Галюнь, ти велика молодець) все вийде, головне, -продовжувати далі.

  • Fedoryakavioleta 28 декабря 2023, 17:50 3

    Всім привіт, я трохи останні дні халтурила, під'їдала солодкого крапельку) але по фігурі вже бачу результати, тож буду продовжувати, і сподіваюсь скоро побачити в замірах гарний результат. І ваги скоро куплю, вже готова бачити ті страшні цифри)

  • Fedoryakavioleta 28 декабря 2023, 17:52

    На рахунок закритої спільноти - я за, або як скаже більшість - може, телеграм. Сюди в клуб заходжу рідко, тож мені однаково, де спілкуватись.

  • Arlana 28 декабря 2023, 21:08 2

    Ти молодець! Я дуже рада, що ми поряд:heart:

  • ElenaPre 28 декабря 2023, 19:20 3

    Я таки вирішала почати після свят, поїздка в Україну, Різдво, Новий Рік не хочу себе мучити)) Вже знайшла спорт зал, настроєні рішуче. Дякую, за те що нагадуєш. Знаєш, якесь відчуття, як в часи до війни

  • Arlana 28 декабря 2023, 21:07 2

    Привіт) Рада бачити.
    Так, в свята важко трохи, хоча за кордоном і простіше, бо не святкують так багато як вдома))

  • Sanechka 1 января, 21:10

    З новим Роком, дівчатка! Вітаю всіх і з новими досягненнями які на цьому шляху ми пройшли, і також в новому році бажаю не зупинятися і завжди йти до своєї мети! :christmas_tree::tada::heart::man_dancing_tone1::champagne::champagne::champagne: вибачайте трохи пропала бо дуже крейзі дні були перед Новим Роком)) в мене теж мінус є маленький але я дуже щаслива, мінус 2 кіло:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:
    Галочка, дуже дякую за цю ідею, я чесно кажучи не вірила що зможу а от і витримала, ну тістечко в день народження не рахую))) я за телеграм чи Вайбер чи будь що) як всі, так і я

    Картинка
  • Romashka___ 1 января, 22:39

    С Новым годом! Здороья, мира, добра, благополучия! В прошлом году попробовала себя в разных марафонах, между работала в направлении мечты в одиночку. Результат превзошёл ожидания -20, но до цели ещё нужно чуть-чуть прздники отбрасывают назад на 2-3кг. Буду рада продолжить в компании стойких, целеустремленных однодумцев❤

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб