Улюблені книги

Всім привіт. вирішила і я поділитися доціними улюбленими книжками. Вибачайте за якість фото. Як виявилося нема на кухні вдалого ракурсу)

 

наші перші книжечки - це Картинки для дитинки від видавництва "Богдан". доці майже три, а вона все ще їх любить, але зараз не просто розглядає малюнки, а відповідає на запитання, які я ставлю.

 

 
 

 

 

 

є ще книжечка про майбутні професії цього ж видавництва

 

 

Мирослава не дуже любить комах, м'яко кажучи. з приходом тепла це стало справжньою проблемою. я вирішила спробувати, як кажуть, клин клином і в цьому мені допомогла Міні-енциклопедія комахи. 50 найвідоміших видів. поки просто розглядаємо картинки, текст не цікавить і найголовніше на комах стала спокійніше реагувати

 

 

 

книги видавництва "Ранок" в спеціального представлення не потребують, тому просто покажу фото улюблених

 

 

 

 

ще подобаються вірші Грицька Бойка. Добрі, теплі, веселі, дуже щирі. деже легко запамятовуються і дотепні. наприклад:

Стоїть і гірко плаче Надя:

- Віддайту булку з маслом, дядю!

- Та я ж не брав, дівчатко миле...

-А Ви на неї дядю сіли!

До речі, це автор віршика Морозець, морозець не щипай за щічки.

 

 

 
 

 

 

 

 

Зараз Мирославка щодня розглядає книги з серії Світ навколо нас, особливою любов'ю користується книжка про морський світ.

 

 

 

 

 

365 історій на ніч від видавництва "Країна мрій". коротенькі історії про звірят, які живуть, в морі, поряд з нами.книжечка поділена на місяці. 

 

 

і остання - це, мабуть, більше моя улюблена книжечка, Абетка від А-Ба-Ба-Га-Ла-Ма-Га. цікаві вірші, гарна українська мова, яскраві ілюстрації, тому я постійно доці відсовую її)

 

 

 

це лише маленька частина нашої бібліотечки, сама дуже люблю читати і доці постійно підсовую книги. пам'ятаю свою паніку, що дитині вже місяць, а у неї жодної книжки))). дякую всім за увагу)


Теги: книги для детей, детская литература

7 комментариев

  • Ktuta 23 ноября 2015, 16:27

    Классные - такие красочные!)

  • Lesia_Bookhunter 23 ноября 2015, 16:50

    Чудові книги! Дякую за огляд! :)

  • Werunja 23 ноября 2015, 16:53

    Классные) У нас тоже богдановская "Моє тіло" одна из самых любимых))))) Все никак не решусь купить алабагамамовскую Азбуку - мне почему именно в этой их книге не очень нравятся рисунки. (Ну может это из-за того, что я ее видела только в обзорах, а в руках не держала. Возможно если возьму в руки - уже не отпущу)))))

  • Alina_D 23 ноября 2015, 17:06

    згодна, малюнки у них специфічні, мені не дуже подобаєтья їхня Снігова королева, художник, безсумніву, талановитий, але душа не лежить, доця теж до неї байдужа. кожному своє і це нормально)

  • Finnka 24 ноября 2015, 09:42

    хотя Кость Лавро талантливый художник во всехотношениях и этно стиль у него соблюдается на все 100%,но Абетка(А-ба-ба...) подборкой стихов не радует. Особенно на "Ф" с Фабияном((( Для малыша учить по такому стишку украинский как-то не очень правильно.

  • Natalia 23 ноября 2015, 17:19

    Хорошие книги, спасибо за обзор - взяла себе на заметку некоторые. А "Вереда" у нас тоже есть, отличная книга.

  • MasIn 23 ноября 2015, 17:31

    у нас такая же абетка, ну малый тягает ее и даже знает букавку а и б, особенно нам нравится б почему-то. А мне не очень эта абетка.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб