Як ефективно вести справу?

Серед нас напевне є дівчата, які мають власну справу пов'язану із індустрією краси. Хочу запитати у вас поради. Як ви ведете свій бізнес? Маю на увазі збір інформації про клієнтох, їхні замовлення та процедури, які вони у вас робили, назначений час для наступних зустрічей і таке подібне. Просто користуватися записником, щоб все це контролювати, нереально, особливо якщо в мене працює кілька майстрів і мені потрібно контролювати їх роботу. Буду дуже вдячна за корисну інформацію! РС. Можливо дівчата, які є клієнтками, можуть також підказати, як працюють їх майстри.

Темы: Догляд за шкірою обличчя

3 комментария

  • Комментарий удалён

  • KiraKrutii 13 сентября 2023, 18:12

    Дуже дякую! За вашим описом це приблизно те, що мені потрібно. От тільки мені важливо ще бачити, які процедури мав клієнт, всю історію його звернень до нас. Якщо така можливість там є, думаю, можна спробувати цю програму.

  • Комментарий удалён

  • Ta_ta 13 сентября 2023, 21:19

    Вела у програмі, яку під салон спеціально писали. Там же можна було і зарплату розрахувати майстрам, і побачити залишки засобів для процедур, які є на руках у майстра (для проведення інвентаризації та для закупівлі нової партії). Але це не дешеве задоволення. Проте дуже зручно.

  • Ioaana 14 сентября 2023, 07:26

    Вам просто потрібна срм система . Подзвоніть в декілька нехай вам презентують

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб