Скандал с Остапчуком і волохатістю.

Їду в метро довго, роздивляюсь людей, і от згадався нещодавній скандал. Що трапилось, для тих хто не в темі:

Остапчук у своєму шоу обговорював з пацанами які їм подобаються жінки, і сказали що жінка має бути усюди гладенька, без волосся, а якщо вона з волоссям то не може бути 10 з 10. Що викликало хвилю обурення суспільства, всілякі відомі жінки висказали своє фе, що жінка нічого їм не винна і сам поголися і всі вони 10 з 10 і роблять щось тільки для себе а не щоб якісь долбо..би їх оцінювали. До цього я взагалі не знала що є то шоу і Оспапчук не входив у коло моїх інтересів, а тут весь інста пару днів гудів, і він там вибачався і посилав всіх і коменти закривав. І от дивлюсь я зараз у метро на ноги, всі чоловіки волохаті, а 100% жінок гладенькі. І я бачила Полякової відповідь, де вона показувала ноги з волоссям своєї дочки, з усим тим стандартним текстом, але ж в тому і прикол, що свої ноги не може показати, з текстом що це все природьно і круто, бо вони в неї гладенькі! І тількі дочка в силу віку ще їх не позбулася, всі ті жінки, яки обурювалися - прибирають волосся все одно. Я впевнена, що ніхто не ходить з волохатими ногами. І виходить, всі такі "сильні і незалежні" все одно голять ноги, бо так воно прийнято у суспільстві. І якщо задуматись, то це ж таки тупо, що чоловічі ноги волохаті - ок, а жіночі, не ок. Але якщо херити такі норми, то тоді й тупо що чоловік у сукні - не ок:grin: І так далеко можемо зайти.

Що думаєте?

Темы: Виховання і психологія

146 комментариев

  • Nataly 13 августа 2023, 10:17

    Я не дописала, просто приїхала, але от саме норми хочу обговорити, колись же жінки ходили у корсетах з накладною дупою і довгих сукнях і колінку показати було стидно, а потім ці норми зминились, і як люди доходять до цього, от зараз жінки вирішать, що ну його, голити ті ноги, і будуть всі ходить і буде нормою. А компанії зрозуміють, що чоловіки можуть принести мільонні прибутки і будуть просувати ідеї макіяжу для чоловіків - уже бачила таке в аккаунті Зари, поки тонна хейту, але впевнена - то діло часу.

  • Комментарий удалён

  • Nika_147 16 августа 2023, 09:48 5

    Я вам скажу больше, во времена моих старших классов ноги и подмышки делали гладкими далеко не все девочки и легкая растительность на ногах у женщин ни у кого не вызывала эмоций, в отличии от черных колгот с белыми туфлями

  • Rossa 13 августа 2023, 10:19 49

    Він мені такий противний. Я не знаю де він там знімається і які програми, але частенько десь в новинах вилазить його пика і очєрєдная жінка,из якою він живе. Мені все одно яка пі повинна бути в його очєрєдної дами кроваті.

  • 1 комментарий
  • Rossa 13 августа 2023, 10:30 1

    @Nataly Навіть, не хочу писати хто за ким у нього був, бо він того не вартий. Мужик постійно показує своє особисте життя, чи то як подивіться мені в труси, мені таке від чоловіків фубє.

  • Nataly 13 августа 2023, 10:31 1

    @Rossa Я не про нього в цілому хотіла поговорити:grin:

  • Rossa 13 августа 2023, 10:32

    @Nataly А, ок) да

  • Nataly 13 августа 2023, 10:21 8

    На рахунок саме ніг, в моєї мами фотка з випускного у школі, де вона у білій сукенці, така принцеса, а ногі волохаті, я завжди риготала, мені це вже дико, а вона каже, що тоді то було норма і ніяких емоцій не було з того приводу

  • nastusia 13 августа 2023, 14:07

    А мою маму за вищипані брови присоромили на шкільній лінійці.

  • samsanty 13 августа 2023, 14:15 15

    Моя мама казала, що в її юність целюліту не було :upside_down:
    І не тому, що його на тілі не було, а тому що ніхто взагалі не думав, що то "не норма". Дівчата були справненькі, та й по фото того часу видно,а слово і діагноз целюліт ніхто не знав.

  • samsanty 13 августа 2023, 10:46 23

    Хейт на Остапчука і тих його гостей скоріш через характер самого обговорення, а не факт гоління. Я його терпіти не можу, показушник, особливо після його розлучення і виставляння на показ стосунків з новою коханкою. Більше, крім скандалів і противного фейса про нього мені нічого не відомо.
    А ще мене бісять оті всі стендапери, блогери, що сидять на підкастах, мелять всіляку єрунду заради переглядів, у них у всіх бронь від воєнкомата, бо вони блогери, чи як це працює?
    В тему пародія на цей випуск https://www.instagram.com/reel/CvwoOLttOqH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

  • 1 комментарий
  • Zhadana 13 августа 2023, 13:16 1

    Отепер я хочу побачити оригінал :joy::joy:

  • natali111 13 августа 2023, 19:39

    @moonlight 10000% з вами згодна. Аж блювати хочеться, особливо зараз від "таких чоловіків"

  • Julia704 14 августа 2023, 07:29 8

    @moonlight Також зараз багато жінок на передових позиціях, вони на рівні з чоловіками захищають країну, а жінки, що в окупації - це приниження жінок з боку таких медійних осіб, як Остапчук. В таких умовах навіть при бажанні який жінки можуть мати догляд...( хтось виживає, а розумні медійні особи живуть так наче наплювати на війну та своїх співгромадян

  • Llizard 13 августа 2023, 10:50

    У мене є кілька знайомих з волохатими ногами) Одна з них — жінка років 50+, керівниця (не знаю, може їй так комфортніше, чи ще шось) . Інша — до 30ти років дівчина, але вона агресивна фемка і веганша)) І то! Вона ноги (і мабуть все інше) не голить, але напоказ не виставляє чомусь) Ходить в штанях.

  • 3 комментария
  • Koosha 13 августа 2023, 22:29 3

    @Llizard Якщо робити для себе, то це не про вийти на вулицю. Для себе - це і тоді коли знаходишся вдома наодинці)

  • Llizard 14 августа 2023, 09:49 2

    @Koosha Якась трохи дивна логіка) Тобто, якщо я голю ноги "для себе" (бо мені вони такими подобаються більше, ніж волохатими), то я не маю права вийти на вулицю, бо побачать інші люди і то вже буде "для всіх" (подивіться, які в мене гарні ноги!)? ))

  • Koosha 14 августа 2023, 12:10 10

    @Llizard Так, коли ви голите ноги для себе, то голите їх і коли вдома без виходів кудись і коли виходите кудись. Тобто тут взагалі не повинна виступати прив'язка з виходами "до людей". Бо ж ви робите це для себе.
    Тобто, "некомфортно до людей" це не для свого задоволення, не для себе, це боячись чийогось засудження чи з інших причин. Голюсь для себе, бо некомфортно вийти до людей.
    Але це так, просто роздуми. Не моя справа з яких мотивів ви голитесь)

  • Ksenya 13 августа 2023, 11:05 2

    В мене в дитинстві була подруга з дуже волохатими руками. Як мені це подобалось. Я скрізь гола. Ноги і руки. А вона така мохната.

  • IrynaY 13 августа 2023, 11:13 6

    от оно оказывается, что:)))
    я на Полякову подписана:)) но не поняла при чем тут ноги ее Алисы:))
    вообще Полякова конъюнктурщица еще та...
    Машу ее захейтили за лишний вес...она грозила всем судом, а потом с Машей махнула в Италию на детокс:)
    по поводу ног, ну у каждого свое представление о прекрасном...мне с точки зрения эстетики женские волосатые ноги не нравятся, а мужские наоборот нравятся именно волосатые:) кстати, я все чаще вижу мужиков с побритыми икрами, вот шо шокирует:) меня лично

  • 5 комментариев
  • samsanty 13 августа 2023, 15:36 4

    @LuLuda Я коли бачу з волосатими пахвами жінок або чоловіків, то згадую персонажа з мультика мого дитинства "Справжні монстри" )))

    Картинка
  • Nata_allisa 13 августа 2023, 21:46 1

    @samsanty Ми зараз в Греції,я бачу жінок (в основному польки ) ,в яких з під плавок кустарники кодосяться ,от жесть

  • Um_ka 13 августа 2023, 22:38

    @Nata_allisa О, мені згадалося як років ...дцять жила у гуртожитку дівчина, яка у теплу пору року ходила просто у трусах і майці і в неї теж таке колосся стирчало, що прозвали її поміж собою "мохнорилою". Дівчата з її кімнати намагались її трошки направити, щоб, якщо принципово все її влаштовує, хоч шорти зверху вдягала... Бо у більшості це не викликало прийняття, як норми. Але марно. До речі, через кілька років після згаданих подій, я дізналася, що ця мадам обіймає керівну посаду. Цікаво, чи змінилися її погляди на "мохнатку" чи така і є, королевішна? А щодо Остапчука, не знала його і знати не хочу

  • Комментарий удалён

  • 8 комментариев
  • Larisa0906 13 августа 2023, 23:13

    @Antonina777 А я думала, что мне одной он гея напоминает.

  • Комментарий удалён

  • Larisa0906 14 августа 2023, 10:01

    @Antonina777 Абсолютно правы.

  • irenika 13 августа 2023, 12:01 15

    В мене руки волохаті) з віком уже не так, але з дитинства і в молодості :see_no_evil: і так, мені пофіг. Кому не подобається, хай не дивиться.
    Ми всі дорослі люди і чудово розуміємо, що всі ми волохаті, хтось більше, хтось менше, і якщо когось умовно неволохатого залишити без процедур чи на крайній випадок без бритви, то стане таким же волохатим, як решта. Це все умовності
    Інша річ, що гігієна з волохатими пвдпахвами проблематичніша, запаху позбутися важче.
    Уся ця повна відсутність волосся, крім голови, - це настільки мода...

  • irenika 13 августа 2023, 13:27 2

    А ще, мабуть, залежить від середовища. В мене по маминій лінії всі досить волохаті, генетично. Я виросла в оточенні темноволосих жінок і чоловіків з неголеними руками) (з гігієною все ок) тому для мене це абсолютно нормально, навіть якщо не дуже естетично. І точно не привід для якогось хейту, якихось фу і бе

  • Koosha 13 августа 2023, 22:35 4

    @irenika В мене теж волохаті руки) Мені наразі комфортно. Вирощую для себе, а не для людей)

  • irenika 13 августа 2023, 23:00 2

    А ще подумалося, що раніше всі ходили в більш закритому одязі, і що там під ним, бачив тільки чоловік) хтось усе голив, хтось нічого не голив, але якщо обом все ок, то яка кому іще різниця? Ніхто ж не бачить більше
    А зараз більшетіла відкрито, ніж закрито, бачать і звертають увагу всі, ну і понеслося...

  • Zhmenka 13 августа 2023, 12:07 36

    Не побриті ноги, не побрита піська
    Це не припустимо, для Остапчука..
    А на думку Боді, вся жіноча врода
    Полягає в тому, що вона гладка.
    Ставлять нам оцінки, дві пусті кабінки
    Лізуть в інфопростір, а мозгів нема.

  • 6 комментариев
  • Nataly 13 августа 2023, 16:58 1

    @Zhmenka І я саме через цю пісню:laughing:

  • Lena4114 13 августа 2023, 17:14 1

    @Nataly Про волохатість. Так сталося, що спочатку зудожня гімнастика, а потім бальні танці ніяк не сприяли розвитку моєї волохатості. Естетика була і там і там
    А я дівчинка уже підстаркувата, тож можу провести короткий курс по історії жіночого гоління)
    До появи перших кремів для гоління( французських, тих, що розчинчють волосся) ми користувалися звичайним перекиси. Волосы стає світлішим і з часом зовсім випадає. А за два выдбілювач " Світдячок" для волосся. Теж нівроку.
    А потім я за " сумасшедшие" гроші купила перший епілятор, це также було щастя!
    Ну і на подачу. Моя подруга на зарі епіляції інтимної зони пішла до гінеколога. Перше питания, що вона почула - Ви тільки після аборту?
    Подруга навіть спочатку не зрозуміла сосу. І тільки потім дійшло. На думку доктора поголити "там" можно тільки перед медичним втручанням. і ніяких інших причин не існує.

  • Lena4114 13 августа 2023, 17:16

    @Lena4114 Сосу- це чому. Ох і Т9!

  • Alinkamalinka 13 августа 2023, 12:56

    Чесно кажучи,не знаю хто такий Остапчук,але нещодавно в місцевому магазинчику зустріла Олега Орлова(можливо деякі харків'яни пригадають хто це) і звернула увагу на його ноги:чуваку за 60,а ноги як у підлітка і гладенькі,як яєчко:)

  • Zhadana 13 августа 2023, 13:09 5

    Я віддалено знаю, хто такий Остапчук. Мені він виглядає, як чиясь лялька. Не стежу, тому не чула про цей випадок.
    І так, ми змолоду голимо ноги, бо так хоче суспільство. Ми йому підчиняємося. Вже потім, ставши старшими і набувши поваги передусім до себе, кожна вирішує для себе, що їй робити.

  • 5 комментариев
  • irenika 13 августа 2023, 14:32 1

    @Zhmenka І Вам щастить)
    Думаю, це одна з причин, чому "моя твоя нє панімать") бо коли людина більш-менш волохата вся, то можна просто задовбатися його видаляти

  • samsanty 13 августа 2023, 14:43

    @irenika О, я вас розумію. Голюсь кожні 3 дні, бо наступного дня вже можна терти моркву об мої ноги ))) Епілятор моє спасіння,бо не так швидко і не так густо відростає. І в підлітковому віці теж мама мені говорила, навіщо голити ноги зверху, але в неї три волосини на двох ногах, а я буду єтті без станка.

  • irenika 13 августа 2023, 14:47

    @samsanty В мене вже трохи менше - старію, мабуть) хоч щось приємне в цьому є)))

  • Комментарий удалён

  • Katusha 13 августа 2023, 13:11 9

    Мені не приємно дивитися на зарослі пахви, хоч чоловічі, хоч жіночі, але це більше гігієна, бо волосся чудово вбирає піт і запах. Що стосується ніг, то навіть ніколи не звертаю увагу, але якщо це робота, офіційна зустріч, то все має бути закритим незалежно від гендера

  • Freshyk 13 августа 2023, 13:17 16

    В даному випадку обурив сам факт оцінки (і ким?), що означає не 10/10? Тобто, будь яка жінка, яка не голиться, недожінка, неповноцінна? З якого дива? Окрема тема у хвилі хейту була щодо жінок на фронті, як щодо них?

  • Lilka 18 августа 2023, 13:40

    +100

  • Brend 13 августа 2023, 13:48 5

    Я четко слежу только за подмышками, для меня вопрос гигиены, все ниже под настроение состояние души, но с заросшими икрами мне может быть неловко, мне самой не нравится вид, то чужого глянувшего человека это тоже "невоодушевит", и это плохо это меня социум воспитал так получается, да это не правильно, всем людям должно быть все равно на вид других людей, лишь бы в рамках приличия.
    Остапчук, со всеми его "продуктами жизнедеятельности"- мерзость. Инфоцыганка лезущая во все щели украинского тв, шоубиза и т.д. мне не интересно кто и зачем это так рьяно проплачивает и тащит, но печально что люди смотрят и слушают это пугало душевнофриканутое, такой себе инфомусор, как раньше читаешь в инете что-то, а рядом реклама сисек скачущих, наряду с целебным мумие и как вывести грибок на ногтях и косточку растущую, вот то же самое Остапчук, игнорирую пролистываю, а оно откуда то вечно вылезет.

  • Tanyssshhhka 13 августа 2023, 13:52 1

    Я не знаю в кого выходить працювати по 10 Годин на день з пахвами, що не побриті і не мати запаху, який відчутно , враховуючи , що не всі носять натуральні тканини і працюють в офісі під кондиціонером ..
    Я голю своє тіло , бо наприклад,мені неприємно чути від себе запах поту при тому що я миюся перед роботою, після і перед сном + всі крема, дезіки і серветки для гігієни .
    Що до ніг - то МЕНІ подобається коли мої ноги гладенькі ,а не в чорну цятку :person_shrugging:
    Щодо гоління чоловіків - я тренуюся в залі, пахви то у всіх бриті , ая і не зустрічала майже вже чоловіків з волохатими пахвами ...
    Мало того в деяких шкіра краща за мою :rofl:
    Мене не обурило це відео .
    Ну подобаються їм поголені,комусь подобається зріст в 180+, комусь низенькі ...
    Щось не чула обурення серед жінок і фемок на відео де питали дівчат скільки має заробляти чоловік , щоб вони з них зустрічалися і там відповіді були від 5т долларів і більше ...)

  • 4 комментария
  • marusia 13 августа 2023, 14:56 4

    @Tanyssshhhka Якби то були медійні дівчата і таке казали, то був би резонанс. А так, ноунейм дівчина ляпнула якусь фігню, хто на це буде реагувати і надавати суспільного галасу?

  • Tanyssshhhka 13 августа 2023, 15:02 1

    @marusia Там була блогерша, але я не пам'ятаю як її звати, вона така, дівчина пишна, в Києві живе .
    Враховуючи, що мало мальські всі програми мають сценарій, хлопці охвати підняли собі .
    Багато хто зайшов на це відео , монетизація і тд , перегляди, переходи , так що, піарнулися, що сказати .
    Не знаю, мене не зачепило воно ніяк взагалі ...чому ? Не можу відповісти )

  • marusia 13 августа 2023, 15:14

    @Tanyssshhhka Хз, я саме ту блогерку не дивилась

  • Olya_la 13 августа 2023, 13:56 30

    Бесит сам факт обсуждения женщин этими существами. Кто они есть? Кто дал право выставлять какие то баллы, оценивать? Они сами то кто? Противно от этого. Мужчины перестают быть мужчинами.

  • Комментарий удалён

  • Gayka_ 13 августа 2023, 19:34

    Так там вони особисто свою думку висловили, стосовно жінок з якими у них відносини. От і все. Ляпнули і ляпнули, там такий формат шоу. Не високоінтелектуальний)

  • Zhadana 14 августа 2023, 00:57 8

    @Gayka_ Ляпати можуть у себе вдома, а перед камерою мають спочатку думати, а потім ляпати. Але ви праві, інтелект там поза даним шоу.

  • marusia 13 августа 2023, 14:03 8

    Якщо копнути глибоко в історію, то жінки ще з давніх часів видаляли волосся. Особливо в спекотних країнах, типу Туреччина, Єгипет і т.д. Особливо часто описувати таке в мусульман, де було багато жінок і наложниць, тож існувала сильна конкуренція ( може тому і вищипували волосся, щоб бути більш привабливою з -поміж інших жінок), або через спекотний клімат, хз.
    Зараз в нас суспільна думка диктує стандарти, в т.ч. і краси. І не завжди воно підкорюється здоровому глузду ( згадайте кросівки і голі щиколотки взимку), або нашим власним переконанням. Я ще застала тіток з неголеними ногами і підпахвами,а оця мода на виголювання всього з'явилась на моїх очах, в 90-х, а ми, діти цього періоду вже за замовчуванням слідуєм цим тенденціям. Зараз в Європі і Америці дуже потужна течія агресивного фемінізму, бодіпозитиву, лгбт, самоідентифікації, гендерного визначення і т.д., тому багато жінок дозволили собі вийти за межі багаторічних канонів краси. А чоловіки ( та й більшість жінок) уже звикли, що все має бути гладенько, всі худі і на спорті, нафарбовані, з манікюром/педикюром, стильно одягнуті і т.д. тож такі "вольності" викликають обурення і спротив ( особливо в чоловіків).
    Особисто я відчуваю шок від вигляду жіночих волохатих ніг і підпахв, але глобально- це особисті вподобання кожної окремо жінки,чи голитись їй, чи ні ( та ми вже настільки звикли, що жінка ПОВИННА бути поголеною, що протилежне ламає наші уявлення про жіночність).
    З Остапчуком проблема не лише в тому, що він сказав, а проблема в тому ЯК сказав, і що то сказав саме він ( брехун,кобель, який зраджував першій дружині і поливав її брудом всюди, де лиш міг. Хоч заради справедливості, вона не відставала від нього по кількості обсирання). А ще й той факт, що в країні війна, а ці молоді і здорові бики сидять в затишній студії і оцінюють зовнішність жіноцтва - це стало каталізатором до суспільного невдоволення.

  • Ka3a_ 13 августа 2023, 14:10 6

    Бегло просмотрела,ну такое...там весь выпуск кринж- женщин обсуждают как кусок мяса на рынке - какой она должна быть чтобы мужик был доволен и счастлив, не пойму почему триггернула только волосатость то? Грустно от того что они действительно отражают мнения \ личные вподобання многих, такой себе срез общественного мнения - женщина человек второго сорта, "хранительница семейного очага" ...

  • samsanty 13 августа 2023, 14:35 2

    Черний піар теж піар.
    Про остапчука багато хто й не знав раніше, а тепер ще й переглядів йому додали )))

1 2
Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб