Go-it, і інша освіта онлайн

Добрий день! 

Чи може хто порекомендувати,  поділитися досвідом освіти онлайн, освітою іt онлайн з нуля. Син 17р хоче спробувати, але каже не має хисту і нічого в цьому не розуміє. Чи навчався хтось на цій або іншій платформі? Чи задоволені? Які перспективи, бо зрозуміла, що дають дивний сертифікат.чи закінчили і отримали роботу? Маю двох знайомих, що кинули на півдороги і не рекомендують і одна в процесі навчання і дуже задоволена, але каже нереально важко. 

Темы: Освіта


Теги: освiта онлайн, go it

12 комментариев

  • iryna_b 9 июля 2023, 09:53 2

    Мені попадалися на очі безкоштовні марафони від них. Може варто спробувати прийняти участь безкоштовно,щоб зрозуміти чи подобається.

  • Doryarina 9 июля 2023, 10:05 3

    В goit есть бесплатные марафоны по разным направлениям. Пусть попробует сначала. Обучение не дешёвое. Я закончила QA курс. Вообще не мое. 70% - это самостоятельная работа. Они дают базовую теорию. Ну и конечно без уровня англ не ниже B2 - очень сложно найти работу

  • LuLuda 9 июля 2023, 10:26 3

    Для того, щоб стати успішним it працівником треба мати математичний, нестандартний склад ума.
    Ще успішність залежіть від наполегливості. Там 90% інформації треба шукати самому. Ніякі курси цьому не навчать.
    Структурні етапи можна отриматив вузі.

  • Eugenia_K 9 июля 2023, 11:40

    Вже писали, але теж добавлю, що нехай спробує їхній безкоштовний марафон, проводять регулярно і по різним напрямкам. Я для загального розвитку теж проходила, було цікаво, але далі не пішла. Це хороша перевірка себе

  • Eugenia_K 9 июля 2023, 11:42 1

    У знайомих син нещодавно повністю пройшов платний курс, отримав сертифікат (де саме проходив, не питала) і сказав - не моє ...

  • mamayulik 9 июля 2023, 13:42 1

    Я рекомендую вам Mate academy. У них оплата за курс після працевлаштування. Вони зацікавлені, щоби студент став спеціалістом. Допомагають в пошуку роботи, як правильно скласти резюме, як себе вести на співбесіді в т.д.

  • 1 комментарий
  • mamayulik 9 июля 2023, 13:45

    @mamayulik Я вже хотіла йти до них, в мене мат.склад розуму, я трохи шарю в html. Зупинило лише те, що зараз світова криза і джунам важко знайти роботу. Я проаналізувала укр.ринок на сайті Ворк юа. Вакансій мало насправді, а резюме ого-го-ого. Тому я побоялась, що вивчусь, а роботи не знайду.

  • mamayulik 9 июля 2023, 13:47

    @mamayulik Тому якщо дійсно велике бажання бути IT-спецом, по-перше атбрацте такий напрям, де менше конкуренція. Треба зважено підходити до вибору. + Вибирати курси лише з подальшим працевлаштуванням.

  • mamayulik 9 июля 2023, 13:49 1

    @mamayulik Go IT - це найрозпіареніша контора курсів. Їх рекламують блогери, їх реклама сиплеться звідусіль. Не дивно, що ваш син зацікавився ними. Треба шукати чесні відгуки про них. Але закінчення цих курсів не дасть вам гарантію подальшого працевлаштування. Пам'ятайте це.

  • MamaGordeya 9 июля 2023, 16:11 1

    Син 15 років займається в школі GoIteens майже рік. Спочатку пішли на курс програмування пайтон, провчились 1 місяць, йому було дуже важко, хоча в школі вчитися гарно, покинули. Пізніше йому запропонували інший курс по програмуванню ігор, цей курс зайшов, все подобається. Ціна не маленька, але ми не відвідуємо курс soft, лише програмування тому виходить дешевше. Якщо порахувати скільки годин вони займаються, то виходить одна година 150-160грн.

  • Sadulya 9 июля 2023, 19:37 1

    Проходила їх безкоштовні марафони. Мені не сподобалось як викладають. Пояснень мало, тупо розказують покроково що зробити і який ти молодець. Потім намагаються продати курс, оплата одразу повна за весь курс.
    Марафон від Мате сподобався набагато більше. Базу можна вчити самостійно, пробувати різні напрямки, а потім вже обирати курси чи стажування

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб