Власникам собак!!!!

Ось така гарнюня до нас прибилася учора, пост я писала скрізь де тільки можна і одразу розклеїла оголошення. Сьогодні знайшла її домівку.

1. Будь ласка, пишіть, приклеюйте на ошийнику хоча б якісь свої контакти, особливо , якщо собака лякається гучних звуків:bangbang::bangbang:

2. Навчить команди "Додому". Це нас сьогодні і врятувало! Я повернула її на місце де вчора підібрали, і сказала пішли додому. Вона тягла, несамовито швидко і привела мене до під'їзду!!!!!:dog::heartpulse: 

Звісно, в багатоповерхівці бігати не буду, залишила оголошення, а як тільки відходили від під'їзду побачила жіночку, що вбирає територію. Вирішила до неї підійти, в результаті собака її впізнала, почала лаяти та стрибати.

Як виявилося, собака дійсно привела мене додому правильно! Жіночка знає хозяїна, відкрила двері та повела її на верх, бо в хозяїна не має домофону.

Ось так, ми знайшли дім.

Але тема про те, що зробіть свої контакти на ошийнику собаки (ручка, маркер) чим завгодно і покинутих собак буде набагато менше :heart: бо легше знайти іх дім.

Темы: Хники

7 комментариев

  • samsanty 1 мая 2023, 14:27 2

    а краще взагалі замовити жетончик на ошийник. Він коштує не дорого, але може вберегти тваринці життя.

    Картинка
  • juliytut 1 мая 2023, 21:40

    В мене з атб, безкоштовно давала. Взяла три штуки і одразу на три ошийника повісила. Бо мій трус ще той:grin::grin:

  • Londial 1 мая 2023, 15:14 12

    Класна історія з хеппіендом, собачка-розумашка!

  • juliytut 1 мая 2023, 21:39

    Так, я дуже рада за неї

  • Lynxx 1 мая 2023, 16:05 7

    Ви добра і чуйна людина! Дуже рада за собачку.
    Я котові зробила бірку, але це не врятувало, я думаю, що його вкрали, аби мишей половив, а тоді випустили. Я шукала півтора місяці. І мені зателефонувати жінка, яка побачила відблиск сонця на тому жетончику, і згодом моє оголошення біля магазину. Так що можна вважати, що жетончик таки трохи допоміг.

  • juliytut 1 мая 2023, 21:39 4

    Дякую, я просто побачила, що вона доглянута, але без породи. І зрозуміла, що вона пропаде на районі. І логічно, що якщо без породи, то скоріше за все пенсіонери. Бо вона спокійна, лагідна і так в очі дивитися, коли з нею розмовляєш:heart_eyes:

  • JuliaSha 2 мая 2023, 12:57 2

    Яка чудова історія! Ви молодець!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб