Медична допомога українським дітям.

*Лікарі із США шукають дітей з України, яким безкоштовно допоможуть у Польщі*

 

З 14 по 19 травня, професор із Гарварду, доктор Геннадій Фузайлов (https://fb.com/gennadiyf) з лікарями із США проводитимуть безкоштовні реконструктивні/пластичні операції для дітей віком до 18 років. Лікуватимуть дітей, які отримали опікові травми, ампутації кінцівок та вроджені деформації кисті.

 

«Після того, як ми зберемо інформацію, фотографії та історії хвороб, ми консультуватимемо через інтернет, нам не потрібно для цього привозити хворого до клініки, щоб ми сказали, чи оперуватимемо пацієнта. Тож ми зможемо більш ефективно вибрати дітей на операційне лікування», – розповідає лікар, додаючи, що звертатися можна безпосередньо до нього. Контакти також можна знайти на сторінці dctohc.org.

 

 

Інформація взята з відкритих джерел. Можливо хтось саме її шукає. 

4 комментария

  • Apriori 22 марта 2023, 19:28

    в нас у місті оголосили десь тижні 2 тому. І на той момент вже не було запису. От звідкіля оті всі люди знають заране? Таке саме було ще до війни від фонду боротьби з раком шкіри. Типу по місту пару точок, де 1 день можна було зробити обстеження підозрілих родимок. Я подзвонила, як тільки стаття вийшла - і ледве 1 місце для дитини знайшла :(((

  • Apriori 22 марта 2023, 19:29

    в нас оголосили "американські лікарі консультують по переліку хвороб"

  • Mariika 22 марта 2023, 19:33

    Не можу відкрити ссилку.хотіла репост зробити

  • Ta_ta 22 марта 2023, 20:10 1

    Просто копіюйте і вставляйте в пошук гугла.

  • Комментарий удалён

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб