Київський міський дитячий діагностичний центр КМДА. Відгуки.

З'явилась потреба дещо обстежити сина у різних спеціалістів + функціональна діагностика. Щоб не бігати по різних закладах дивлюсь на Діагностичний дитячий центр, що на Урлівській. У багатьох лікарів гарні відгуки. Зараз хочу почути загальне враження про центр та його лікарів, про обладнання. Хто там обслуговувується чи бував? Можна в особисті. 


Теги: киевский детский диагностический центр

13 комментариев

  • Irina16 14 марта 2023, 19:40

    Їздили туди до алерголога, допоки вона прифмала в Алергоцентрі. Пару років тому старий шштат лікарів звільнився, тепер не їздимо. Загалом там така крутецька ззовні лікарня. Ніби навіть басейн був. Кафе точно до Великої війни було.

  • 5 комментариев
  • Irina16 15 марта 2023, 00:21

    @JuliaLesnaya *дякую, напиши

  • Irina16 15 марта 2023, 00:23

    @JuliaLesnaya зараз згадала, правда я там давненько була, але там завжди людно, багато діток. хоча, в них же, на Позняках, це їх поліклініка типу, тому мабуть вібір не дуже куди в державний заклад сходити.

  • JuliaLesnaya 15 марта 2023, 04:55

    @Irina16 Всі ті лікарі, що я поки для себе відмітила в дц, всі як один в приватних клініках працюють, я ж окремо ще інформацію по кожному шукаю). Звичайно, розгляну і інших. До речі, кардіолога я розглядаю в центрі серця, але спочатку потрібно зробити один аналіз у них же, а там будемо визначатися з лікарем.
    На Урлівській за один день можемо попасти більш менш зручно до декількох за один проміжок часу, я вже все проаналізувала. Звичайно, не тішу себе ніякими гарантіями, бо ще як тривоги будуть, як вчора, то можна взагалі нікуди не попасти, в тривоги не приймають.

  • Lena4114 14 марта 2023, 21:34

    Нічим не допоможу, але бажаю здоров'я Геннадію

  • JuliaLesnaya 14 марта 2023, 22:34

    Дякую, дорогенька) Я дуже сподіваюсь що то підліткові стрибки , лікар сказала, що через одного всі з такими скаргами та синцями під очима))) Навіть екг я не злякалася, якщо там щось і є - то я вже колись казала, ця дитина - клон своєї любої бабусі в усіх сенсах , моєї мами. Тобто всі можливі проблеми не так страшні і нам знайомі. Але обстеження в любому випадку - то святе)

  • Lena4114 14 марта 2023, 23:16 1

    @JuliaLesnaya Що я хочу сказати. Я прошла з дітьми багато всього, Але коли є впевненість, що все буде добре, то так воно й буде. Попри всі аналізт.
    Це довгі історії, і , мабуть, не на загал.
    Але кожна з них закінчувалася добре

  • JuliaLesnaya 15 марта 2023, 05:01 1

    @Lena4114 Так, так і я впевнена, що все буде добре) В сина сімейна з розряду "краще трохи перебдєть")), а так глобально Гєну давно вже не обстежували, зайвим не буде).

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб