-25% на дитячій та дорослий морський магній

Упаковка на 2  місяці прийому. Містить морський магній у поєднанні з 6 вітамінами для повної дії проти втоми.

Магній допомагає зменшити втому. Це також сприяє нормальному функціонуванню нервової системи та нормальним психологічним функціям.

Вітаміни С, В6 і В3 сприяють зниженню втоми і беруть участь у нормальній роботі нервової системи. Крім того, вітаміни С і В6 забезпечують нормальну роботу імунної системи.

Вітамін B1 сприяє нормальному енергетичному обміну, а також нормальному функціонуванню нервової системи та нормальним психологічним функціям.

Вітамін D сприяє нормальному засвоєнню та використанню кальцію та фосфору, сприяє нормальному рівню кальцію в сироватці крові та нормальному функціонуванню імунної системи. Це також допомагає підтримувати нормальні кістки та зуби.

Апельсиновий смак.

Зроблено у Франції.

Від 6 років: приймати по 1 льодянику на день протягом 1 місяця.

Для дорослих: приймати по 2 льодяники на день протягом 1 місяця.

https://www.cocooncenter.com/nutreov-magne-control-junior-adulte-60-comprimes-a-sucer/85316.html

Nutreov Magné Control 60 Tablets - харчова добавка у формі двошарових таблеток з морським магнієм і вітамінами B6 і B9.

Магній допомагає зменшити втому і забезпечує нормальну роботу м'язів. Це також сприяє нормальному функціонуванню нервової системи та нормальним психологічним функціям.

Вітаміни B6 і B9 зменшують втому і сприяють нормальним психологічним функціям. Вітамін B6 також забезпечує нормальну роботу нервової системи.

Завдяки двошаровій технології ця харчова добавка забезпечує пролонговану дію протягом 24 годин. Білий шар із миттєвим вивільненням доставляє магній після застигання. Синій шар, що складається із зшитої мережі, забезпечує поступове вивільнення протягом дня.

Зроблено у Франції.

Приймати по 1 таблетці на день вранці під час сніданку або ввечері перед сном, запиваючи великою склянкою води, протягом принаймні 1 місяця. При необхідності поновити.

https://www.cocooncenter.com/nutreov-magne-control-60-comprimes/13232.html

Темы: зарубежные магазины


Теги: скидки, акции, акции и скидки, знижки, cocooncenter

Комментарии

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Клуб