7 варіантів як цікаво стилізувати шарф

:scarf: Великий теплий шарф — незамінна річ у зимовому гардеробі. Але крім тепла він також може виконувати функцію стильного аксесуара.

Як його носити так, щоб він виглядав дійсно стильно?

Пропоную 7 нових (та не дуже) варіантів, як стилізувати його цієї зими.

:raised_hands: А ви пропонуйте свої варіанти в коментарях :)

 

1. Класичний, простий, проте дуже актуальний варіант — це перекинути його через плече. Інколи краса в простоті :slight_smile:

 

2. Якщо перший варіант не дуже комфортний, бо шарф постійно злітає, пропоную завʼязати його збоку, а лиш тоді перекинути через плече.

 

3. Одягнути шарф як балаклаву. Одна із найтрендовіших стилізацій цього року, але й дуже продумана, погодьтесь. Часом так не хочеться одягати шапку, а від вітру хочеться захиститись :wink:

 

4. Зараз особливо популярні пальта й куртки із шарфами. Тож пропоную підібрати шарф ідентичного тону верхнього одягу (чи светра) і створити імітацію цього цікавого тренду.

 

5. Зробити образ більш жіночним та елегантним допоможе варіант із ременем. Ви можете перекинути шарф через шию і надіти ремінь на обидва краї, а можете перекинути через одне плече. Також можна затягнути шарф не ременем, а поясом від пальта.

 

6. Одна із нестандартних стилізацій, які пропонує нам Zara. Якщо набридли звичайні варіанти, а шарф — це родзинка вашого образу, зверніть увагу на такий спосіб вʼязання шарфа. Насправді це звичайний вузол, але не попереду, а на спині.

 

7. Ще один цікавий спосіб від Zara — накинути шарф на плечі й зав’язати гарний вузол збоку. Та, скоріш за все, для цієї ідеї довгий грубий шарф не підійде, буде потрібний широкий затишний палантин.

 

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: І ще кілька ідей для сміливців та креативних:

 

Надихайтесь, зберігайте та експериментуйте!

 

- А.

 

Темы: Одяг і взуття

Комментарии

    Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

    Вернуться в Клуб