Деокупація

Дивлюся зараз у всіх пабліках поширюється тема деокупації півдня. Сьогодні натрапила на таку інструкцію: 

Знаю що тут є такі дівчатка. Розмію що це непросто. Поділіться своїми думками з цього приводу. Чи готуєтесь ви до цього і як? Слідуєте правилам цієї інструкції? 

В свій час я напередодні війни зробила замовлення полуфабрикатів, склала рюкзак з докуметами, грошами, прикрасами, перекинула на флешки всі фото з комп'ютера, підготувала сумку для кішкі. Це все виявилося дуже доречним коли о 5ї ранку прийшлось швидко біжати із квартири в шоковому стані.

Темы: Війна в Україні


Теги: война в украине, деокупация

8 комментариев

  • malawova 11 августа 2022, 08:06

    Понимаю что людям будет сложно, будут жертвы, но очень жду когда освободят каждый кусочек Украины. Насчёт правил считаю нужно следовать, лучше максимально подстраховаться.

  • Natura 11 августа 2022, 08:37

    Согласна во всем, кроме надписи люди, это очень спорно и сложно ( .
    Много встречала и скорее соглашусь,что эта надпись для русни как сигнал к действию. А не защита( взять тот же драмтеатр(..

  • Elya803 11 августа 2022, 08:51 1

    Я теж вважаю що краще нічого не писати, бо ці звірі спеціально туди б'ють.

  • Malinka_orijinal 11 августа 2022, 09:25 18

    Боже, вбережи наших людей.

  • Margarita 11 августа 2022, 17:51

    Дай Боже.. але зараз думками одним днем живу.. вже казали про деокупацію Херсона.. потім так чи інакш стали казати що це більше іпса для расейців - щоб нервували, чим справжній план.. тепер от про Мелітопіль.. думаю що то більше для рашистів лякалка, аботдоя наших громадян але на дуже велику перспективу.. якісь такі невтішні думки. Від села свекруні (коло Оріхіва в Зап обоасті) тих рашистів від села на 4 км відганяли місяць... за всю війну відігнали може км на 10.. 15.. і то вже селяни такі раді - розпочали приїздити навіть з дітьми.. А до Меліка ще ж Василівка, Токмак, Пологи.. в щоб хлопців не втратити.. (Жданов каже що при наступу більші втрати чим при обороні) щоб менші втрати були - треба більше зброї.. набагато більше. А цілі партнерів - послабити та трохи принизити рашку, а не знищити якнайшвидше, нажаль.
    Щодо Меліка в контексті того ж Херсона.. то так, стратегічно звісно треба з Меліка починати контрнаступ. На початку так.і казали що якщо і буде то з Запорізького напрямку, щоб розділити плацдарм орків принаймі на 2 частини, перекрити поставки всього (війскового приладдя та харчів) для тих хто залишиться зліва.. та чекати "жесту доброї волі" .. потім про це перестали активно говорити і пішла хвиля "ми вже Херсон бачимо в біноклі..."

  • Elya803 11 августа 2022, 19:10

    Так, з Херсоном якось незрозуміло все

  • Julette 11 августа 2022, 20:24

    @Elya803 Чого ж не зрозуміло? Наші спеціально нагнали рашистів до Херсоні, щоб легше було їх знищити. Там 4 мости, які можно розбомбити і відрізати від постачання боєприпасів. Звідки конкретно почнеться контрнаступ у активній фазі - таємниця командування ВСУ. Хоча контрнаступ вже йде. Це не буде з великим розмахом, а наші потроху відтісняють і послаблюють ворога

  • Margarita 11 августа 2022, 20:54

    @Julette Я це чудово розумію. Тож і вважаю такі листівки - то більше для деморалізації ворога, чим для звичайних людей. А те що треба запастися продовольчістю та терпінням та везінням щоб не загинути - то і так ясно з перших днів війни..

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб