Корм для шпіца

Доброго дня! З'явився у нас нещодавно шпіц, вже дорослий. І маємо таку ситуацію - відмовляється від корму Royal Canine, хоча зі слів попереднього господаря харчувався ним. Так ось який корм підібрали Ви для свого шпіцика?

Так давно тут була і не знайшла розділ для домашніх тварин, тому тема у цьому розділі. Сорі)


Теги: домашние животные, корм для шпица

7 комментариев

  • Akvito 10 августа 2022, 13:37

    Может у него адаптация?
    Попробуйте размочить.
    У меня той терьер, кушает роял канин. Беру разный чтоб разнообразие было

  • Mamylia 10 августа 2022, 18:05 1

    Ми також стали власниками дорослої тоїчки. І зі слів власника,вони також їли роял і Пуріну .І що....не їсть вона їх.Вже купувала різні(в рояла не розженешся,бо для супер дрібних їх немає різновидів) але і так і сяк а вона не хоче.Зате кашу пшеничну,гречану,вівсяну з підливками їла б і їла.

  • Mamylia 10 августа 2022, 18:08 1

    Нам пішов корм в банках Германії Nuevo .Купую м'ясо з вівсянкою,рисом і соусами .Або просто курка.Говядину не їсть.Спробуйте.

  • juliytut 15 августа 2022, 19:17

    Я купляю оптимил с качкою

  • Lupidu 16 августа 2022, 07:28

    Своего шпица кормим только натуралкой 80% мяса, 20% каши

  • marishka89 30 августа 2022, 21:35

    Попробуйте корма холистики
    Типа сейвори,оптимил,брит

  • Vikki 31 августа 2022, 09:00

    Дуже всім дякую! Зупинилися на кормі Brit Care Mini Grain Free Sensitive гіпоалергенний без зерновий корм на основі оленини для собак із чутливим травленням. І ще одне для себе зрозуміла - важливу роль відіграє режим прогулянок і годування. Поки були проблеми годували вологим кормом Royal Canine Gastrointestinal і потихеньку переводили на новий корм протягом тижня. У цей період дуже важливо було не змішувати вологий і сухий корм. Коротше кажучи дуже багато почитала статей і зрозуміла, що потрібно ще правильно переводити собаку на новий корм. У нас усе вийшло, наразі годуємося два рази на день сухим кормом без проблем)
    Ще раз усім вдячна :hibiscus:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб