Трохи альтруїзму, мрій і чудес...

Якась особлива мандаринково-подарункова пора настала, коли хочеться ділитися добрим і світлим. Саме цьому присвячу свій перший огляд  книг :)

Видавництво Свічадо "Дива в лісі".

Коротенька історія про Миколая, який обдаровує звірят подарунками. Коли подарунків не вистачає, святий жертвує своєю бородою, щоб наплести лісовим мешканцям шубок, рукавичок, шаликів. Ілюстрації так добре відтворюють історію, що дитина сама може розповідати її :) Я і доця дуже любимо цю книжку. Нам її приніс Святий Миколай за посередництвом хресного татка:)

З тонких книжок у м"якій палітурці ще у нас є така книжка зі світлими і добрими історіями про Різдво. Пригадалось, що  схожу історію про павучка ще мені бабця в дитинстві розповідала. 

Гарна книжка, яка підійде ще й для молодших школярів, від цього ж видавництва  - "Миколайки".Короткі оповідання, які вчать дитину чуйності, доброти і жертовності.

Ще одна варта уваги книга  в якій містяться колискові, молитви і оповідання. Цікава своїм задумом, бо подається як книга для всієї сім"ї -  розраховані на 7 днів тижня казки для найменших, для старших діток і, що цікаво,  казки для дорослих :) + колискові з нотами і кілька речень для роздумів. 

Сподіваюсь, огляд стане для когось інформативним :)

 

 

 


Теги: книги про святого миколая, книги про рздво, свчадо

12 комментариев

  • knyhomanka 24 ноября 2016, 13:15

    Дуже дякую за корисний огляд! Мені таке треба) Що ще порадите зі Свічадо?

  • Ismajlova 24 ноября 2016, 13:38 1

    З новинок ще очікую на книжки, то може буде друга частина огляду.
    З дорослих є дуже хороші книги - Джона Елреджа, моя улюблена Дике Серце - книга про чоловіків, актуально для татів і для мам хлопчиків. Свого часу всім знайомим хлопцям рекомендувала прочитати :) Ще хороші книги про 5 мов любові Г. Чепмена. Там є кілька різновидів. З останнього придбаного і ще непрочитаного :) - книга, певно мастхев для батьків двох і більше дітей - А. Фабер, Е. Мазліш "Брати-сестри без суперництва"

  • knyhomanka 24 ноября 2016, 15:21

    Дякую за поради, читала тільки Чепмена.
    З новинок ще зацікавив Новий Завіт для дітей http://svichado.com/novynky/Novyi_zavit.html

  • Oksana_Kh 24 ноября 2016, 13:33

    Які гарні)) особливо Дива в лісі сподобалась)

  • Nescafe 24 ноября 2016, 15:03

    Для мене дуже інформативний! Дякую Вам! Жаль, що дива в лісе лише одне фото. Сподобалтсь ілюстрації, треба щось вибрати до свят)

  • Oksana_Kh 24 ноября 2016, 15:08

    Попросимо ще додати фото, якщо автор зможе, звичайно)) мені ця книжечка теж дуже сподобалась)) я хотіла купити минулого року,але в наш книжковий не привезли і так і не маю

  • Ismajlova 24 ноября 2016, 18:55

    Додала ще фото)

  • Oksana_Kh 24 ноября 2016, 18:56

    Дякую)

  • Nescafe 24 ноября 2016, 15:58

    Автор, давайте дружити, і знайомитись, я Мар'яна)
    І можете поставити одне фото перед текстом, там в ленті його буде видно, і більше людей побачить, зацікавиться, і просто не пропустять таких гарних і, як на мене, рідкісних книг)

  • Oksana_Kh 24 ноября 2016, 16:02

    погоджуюсь, бо бачу, що дехто пропустив огляд))

  • knyhomanka 24 ноября 2016, 16:46

    +++

  • Alino4ka07 25 ноября 2016, 13:58

    Вот и я пропустила)) Хорошие книжечки))))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб