Конкурс. Сніданок

Смачний сніданок - це стагетті з тефтелями. Для цього я беру: 300 г спагеті, 400 г м'ясного фаршу, 2 скибочки білого батона, 50 г пармезану, 1 яєчний жовток, 2 цибулини, 2 зубки часнику, зелень, 700 г консервованих помідорів, 150 мл червоного вина, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложка цукру, паприка за смаком, коріандр за смаком, чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком.

Приготування:

Цибулю дрібно ріжу. Часник пропускаю через часничницю. Подрібнюю зелень. Сир тру на дрібній тертці. Батон без кірки замочую у воді на 10 хвилин і потім відіжимаю воду. У м'ясний фарш додаю яєчний жовток, батон, половину цибулі і часник. Далі треба посолити, поперчи і ретельно перемішай. Вологими руками сформовую із фаршу тефтелі і відправляю їх у холодильник на 20 хвилин.

Готую томатний соус.

Помідори очищаю від шкірки і подрібнюю. У сотейнику в розігрітій олії пасерую решту цибулі 5 хвилин. Вливаю вино і готую на сильному вогні, поки рідина не випариться вдвічі. Потім додаю помідори, паприку, коріандр, цукор, сіль і перемішую. Зменшую вогонь і тушкую під кришкою 20 хвилин. Обсмажую тефтелі на сковороді в олії з усіх боків до утворення золотистої скоринки приблизно 15 хвилин. Потім перекладаю їх у томатний соус і тушкую ще 5 хвилин. У підсоленій воді відварюю спагеті відповідно до інструкції на упаковці і відкидаю на друшляк. Розкладаю спагеті з тефтелями по тарілках, поливаю соусом, зверху посипаю тертим пармезаном і зеленню.

Смачного!

2 комментария

  • InnaT 6 ноября 2016, 17:48

    Нужны фото.

  • Mom_of_2_kids 6 ноября 2016, 18:03

    Фотки в студию!

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб