Як візуально «зробити» талію

Не завжди обов’язково щось «коригувати», змінювати чи «покращувати». Я за те, щоби подобатись і любити себе в будь-якій формі або стані. Але часто жінки звертаються до стиліста із проханням візуально «скоригувати проблемну зону» і, здебільшого, це про зону талії.

Матеріал про те, як «приховати» животик ви знайдете тут. А сьогодні я поділюсь кількома лайфаками, які можуть вам пригодитись, якщо виникає бажання саме підкреслити талію за допомогою одягу.

 

1. Заправлений верх

Цим лайфаком можна скористатися лише в тому випадку, якщо брюки/джинси/спідниця чітко сидять на талії (не низько чи зависоко). Заправляємо будь-який верх таким чином, щоби під штанами чи спідницею не утворювались заломи або складки.

 

2. V-подібний виріз

Дуже легко акцентувати увагу на тілії можна завдяки V-подібному вирізу: у футболці, кофті, кардигані, здегка розстібнутій сорочці і тд. Саме ця своєрідна вертикаль, особливо в порівнянні з будь-яким іншим вирізом, робить нашу талію вужчою.

 

3. Широкий і А-подібний низ

Візуально підкреслити талію можна за допомогою збільшення об’єму зверху або знизу. У цьому випадку ми обираємо широкі брюки/джинси або спідниці/сукні з А-силуетним подолом. Завдяки розширенню низ буде здаватись об’ємнішим, а талія — вужчою.

 

4. ЗапАх

Будь-який верх (топ, кардиган, блуза) або сукня на запа́х буде створювати ефект пісочного годинника.

 

5. Пояс/баска на лінії талії

Пояс чи баска не завжди виграшно виділяють нашу талію, тому при їхньому виборі треба бути вкрай уважними. Обирайте пояс середньої ширини, а баску — яка не «підскакує» до грудей, з чіткою посадкою на талії. Не всі тканини та силуети поєднуються із поясами. Якщо сукня початково має А-силует, не варто перев’язувати її поясом чи баскою.

 

А яку тему або модну проблему ви б хотіли обговорити наступного разу?

Цікаво почути ваші побажання.

- А.

 

Темы: Одяг і взуття


Теги: стильный лайфхак

2 комментария

  • Malinaas 14 октября 2021, 09:14 1

    мне интересно про невысокий рост в зимнем луке

  • Sanechka 14 октября 2021, 09:15 1

    Одежда для Толстых

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб