Посилка

Можливо хтось стикався з такою ситуацією, підкажіть!

Створюю посилки в особистому кабінеті, працівник пошти спутав відправлення наклеївши не той адрес.Лишила заявку на гарячій лінії, також ходила в відділення написала заяву, обіцяють що дошлють і на слідуючий день буде на відділенні отримувача так як по дорозі посилка поїхала.Можливо в когось була така ситуація, з якою швидкістю працювала Укрпошта? Чи краще позвонити ще на це відділення куди прибула посилка? Що порадите?

Темы: Пересилка товарів

2 комментария

  • Tovar4ik 30 августа 2021, 01:32

    У меня была такая ситуация. Тоже оставила заявку на горячей линии, а начальник почты сказала: ну нафига? можно было без горячей линии обойтись. Это было перед Новым годом, поэтому долго. Наверное недели две прошло и посылки были доставлены правильно. Но и покупатели не сразу отправили посылки. Получилось так: покупатели должны были выслать обратно мне перепутанные посылки, а на моей почте их отправили на правильные адреса. А вообще было бы лучше если бы покупатели проверяли на почте и сразу предъявили путаницу. А они обнаружили дома.

  • Tetiana87 30 августа 2021, 04:38

    Краще підійдіть (або покупець, хай підійде) на своє відділення і попросіть перенаправити.
    Я залишала заявку на гарячій лінії, і декілька днів взагалі посилка висіла там де і була. Підійшла на своє відділення і попросила перенаправити. В результаті , щоб не платити за переадресацію (хоча якого фіга, індекс був вказаний правильно), посилку в сусідньому місті "видали" і передали на моє відділення, а гроші за доставку переслали.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб