Плитка ))Муки вибору

Напишіть будь ласка, хто знаючий, де в Києві купити Якісну, Недорогу плитку для підлоги та стін.

На що звернути увагу при виборі? Яку країну виробника краще взяти( по відношенні ціна-якість)?

Темы: Дім і побут

7 комментариев

  • GlamKid 18 августа 2021, 09:28

    Я беру или в эпицентре, или на розетке.
    В эпицентре видела красивую под дерево

  • Natali_30 18 августа 2021, 09:30

    Ось таку, під дерв‘яну дошку, брали польську. А на стіни українських виробніків. Гляньте на Cersanit, багато сучасних варіантів. Звісно, якщо порівнювати з іспанською плиткою, то різниця є, а в ціні особливо)) Але якщо ремонт звичайний і з Епіцентру, то можні і без Іспанії

  • Natali_30 18 августа 2021, 09:30

    Виробників і можна :)

  • jana5 18 августа 2021, 11:14

    Брали таку під ламінат що на 1 фото гарно виглядає, свіжо не набридає, можу сфотог.

  • Mushka 18 августа 2021, 11:31

    Я теж вибрала для підлоги стиль,типу, під паркет. Сумніваюсь, чи брати укр.виробника( плиточник рекомендує, але на форумах читала погані відгуки)

  • Nataly 18 августа 2021, 17:58

    Я брала дешевую укр плитку, и польшу, и подороже индию. В эксплуатации еще не могу сказать, но особого брака или кривизны не выявили. Визуально она мне нравится, т е дизайн не отстает. Что сразу заметно - это упаковка. Импортная так четко упакована, уголки, коробки, а наша - черти что и сбоку бантик, все разваливается. Но с этим можно мириться.
    Еще, что я бы хотела, чтобы мне сказали «до». То, что вы ходите выбираете, сразу спрашивайте наличие. Потому что при огромном выборе, не первый взгляд, оказывается, что ничего нет. И все нужно заказывать, ждать, везти откуда-то, и тд.

  • vobasok 18 августа 2021, 18:50

    Найкраще і не за всі гроші світу чеська плитка,потім Польща.Українська досить крива і її не дуже зручно класти.Оця,що у вас типу ламінат,НЕ беріть матову,тільки глянцеву.Виглядає вона дуже гарно,але в мене кухня і прихожа,все дуже видно на матовій.Мити треба лише ледве вологою тряпкоґ.Якщо,не дай Боже,на вологу стати,то потім видно сліди.Може я така доттшна,але я вічно до неї пртдираюсь,хоча чоловік нічого не бачить)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб