Стиль для вагітних

У такий чудовий період нам, жінкам, дуже важливо перебувати в максимальному комфорті, але й важливо не забувати про свій зовнішній вигляд. Звісно, можна обійтись, здавалось би легшим шляхом – просто одягатись у відділі «для майбутніх мам», але там вибір інколи досить мізерний, та й мало хто хоче витрачати масу коштів на те, що одягне кілька разів.

Сьогодні я поділюсь кількома лайфхаками чи то, скоріше, спостереженнями, які можна застосувати під час цього дивовижного стану, розумно споживаючи та виглядаючи при цьому стильно.

1. Трикотаж

Це, мабуть, найкомфортніший одяг. Якщо у вашому гардеробі жила стрейчева трикотажна сукня і до цього прекрасного періоду, то чудово впишеться і під час вагітності. Трикотажний одяг унікальний не тільки можливістю розтягуватись, а й поєднанням з великою кількістю речей: кросівками та кіттен-хіл, джинсовою курткою і жакетом, рюкзаком і структурованою сумочкою. 

2. Оверсайзні сорочки або сорочка «з чоловічого плеча»

Взагалі чоловічий та унісекс одяг у жіночому гардеробі – це прекрасний тренд вже кілька сезонів. Тому шукаючи альтернативу верху «для мам», можна сміливо обрати сорочку у чоловічому відділі або навіть у шафі чоловіка.

3. Прямі сукні міді та максі

Окрім того, що такі сукні зараз мегаактуальні, вони ще й чудово приховують лишню вагу, а також, у нашому випадку, дають вільний простір для рухів. Зупиняйтесь на довільній зручній довжині – міді або максі, і поєднуйте з будь-яким низьким ходом.

4. Одяг на кілька розмірів більше

Це із тієї ж історії про оверсайз. Якщо ви хочете придбати одяг, який буде легко продати після вагітності або ж у вашому гардеробі легко вживається оверсайз, шукайте свою стильну річ серед тих, що на розмір-два-три більше, ніж ви носите зазвичай. Серед багатьох брендів також представлені лінійки «plus size», «curve» і т.д. Чому краще обирати там? Знову ж таки, бо зазвичай там представлений ширший і актуальніший вибір одягу, ніж для майбутніх мам.

5. Брюки, кюлоти та спідниці на гумках

Ці речі стануть у нагоді протягом кількох перших місяців, тому якщо маєте подібні, не спішіть одразу купувати спеціальний низ. 

Хто мав такий досвід, поділіться своїми лайфхаками. Що найкраще працювало для вас, коли ви були вагітними?

 

- А.

Темы: Одяг і взуття


Теги: беременность, стиль мамы

1 комментарий

  • Freekee 12 августа 2021, 12:00

    Моим лайфхаком были платья.
    На время беременности носила их постоянно. Поэтому мой беременный гардероб от обычного отличался всего лишь парой брюк на большой живот.
    Еще один лайфхак - беременеть в декабре, тогда не придется покупать беременную верхнюю одежду :sweat_smile:
    А самым большим кайфом после родов было влезть в обычные добеременные джинсы)))

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб