# зміни починаються з себе

Спочатку  було страшно. Та що там казати, страшно буває і зараз. Але вже не так. До року часу я ще надіялась на чудо, але чуда не сталося. Мій син не став здоровий. Проте сталося дещо інше. Я змінила свою думку про ситуацію в якій опинилася моя сім'я.

Ми часто живемо в порівняннях - у когось краща квартира/машина/телефон...Проблема у тому, що завжди знайдеться хтось, хто буде мати щось краще за наше. І так буде безкінечно. Чи варто гнатися за тим, що і так не наздоженеш?

 Ще кілька років тому я хотіла,  щоб мій син був кращим. Я ледве прийняла те, що у нього інвалідність. А вже потім прийнявши зрозуміла,  що ще в багатьох речах я маю уступити.

Саша не пішов ні в рік, ні в два, ні в шість, ні в десять.   По правді кажучи я ще надіюсь на його самостійні кроки. Але я вже не женусь за ними, як колись. Я стала спокійніше сприймати ситуацію. Я навчилася жити з нею. Я роблю від себе все можливе. І Саша також вносить свій вклад. 

Діти розвиваються по-різному. Цей потенціал закладено у них початково. Якщо у 10 років дитина не ходить,  це не означає,  що нею не займалися батьки. Просто організм кожної з них має свій внутрішній ресурс. Тому не варто порівнювати дітей між собою і жалкувати за тим, чого не вміє ваша.  Це саме гірше,  що може бути. Адже тоді ви втратите і те, що маєте. 

Просто прийміть її такою, як вона є. Знайдіть з нею спільну мову.І любіть незважаючи ні на що.

P. S ми знову на реабілітації, трохи Сашкиних старань, головне посмішка, і все в нас буде добре, обіймаємо вас, всих хто завжди поруч. 

ДЦП не ПРИГОВОР.

P. S 16.06.2021

ДІВЧАТКА ПРОШУ ПОМОЛИТИСЯ ЗА САШУ, МИ ЗАХВОРІЛИ, СЬОГОДНІ В НОЧІ ПІДНЯЛАСЯ  t, ЗДАЛИ АНАЛІЗИ ,ЧЕКАЄМО НА РЕЗУЛЬТАТ, РЕАБІЛІТАЦІЮ ВІДМІНИЛИ, ЗАЛИШИЛИ ЩЕ НА ОДИН ДЕНЬ НАС, ЗАВТРА ВИРІШИТЬСЯ ЧИ МИ ПРОДОВЖУЄМО ЧИ НА ЦЬОМУ НАША РЕАБІЛІТАЦІЯ ЗАВЕРШИТЬСЯ. НАДІЮСЬ ЩО ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, ПРОСТО ОРГАНІЗМ ПІСЛЯ НАНРУЗКИ  ДАВ ЗБІЙ. ПРОШУ ВСИХ ПОМОЛИТИСЯ, ЗА ЗДОРОВ'Я САШУНІ, ЩОБ ВІН СКОРІШЕ ПОПРАВИВСЯ І ЗАКІНЧИВ РОЗПОЧАТУ, І ТАКУ НЕ ОБХІДНУ ДЛЯ НЬОГО РЕАБІЛІТАЦІЮ. ДЯКУЮ.

Темы: помощь кашалотнице

4 комментария

  • Lenatash 16 июня 2021, 10:13

    Такі гарні фото! Саші подобається))))

  • saha777saha 16 июня 2021, 11:16

    Дякую

  • Iren05 16 июня 2021, 19:01 1

    Вы большие молодцы!!!! Все у Вас получится!!! Выздоравливайте!!:dizzy:

  • saha777saha 16 июня 2021, 19:10

    Дякуємо:pray::heart_exclamation:

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб