Куди полетіти на відпочинок?

Всім Доброго дня! Потрібна порада тих, хто подорожував країнами. Ніколи не їздили з чоловіком за кордон: ні по роботі, ні на відпочинок. Тому зовсі нічого не знаємо...Дано: відпустка в жовтні, бюджет - середній, з дитиною 4 роки або без. Хочемо знайти курорт біля гір і моря з м'яким кліматом (у жовтні!). Якщо з дитиною, то звичайно хочеться, щоб була можливість залишити на кілька годин в дитячій кімнаті, чи найняти няню, щоб був басейн і всякі "развлєкухи". Розумію, що такою інформацією володіють турагенства, але ми боїмося, що нас недосвідчених недобросовісні турагентствах можуть обдурити. Хочемо отримати інформацію з першоджерел, а потім іти до агенств.

Якщо порадите країну, курорт, готель буду вдячна.

Я засмагати не люблю (маю світлу шкіру), так, полежати біля моря. Дуже люблю гори.

 

Темы: Відпочинок і подорожі

15 комментариев

  • Riina 8 июня 2021, 11:58

    Я на початку жовтня була в Мармарисі, дуже круто. Зранку кілька раз їздила в місто погуляти. Вдень сонечко припікало, я лежала в тіні біля басейну. Після обіду ходила на море, там водичка прохолодна, якраз класно було виходить з води в спеку. Вночі купатись теж можна було))) але закутувались в полотенця від вітру. В номері кондиціонер включали тільки один чи два рази. При екскурсіях на яхтах можна було вже вийти на верхню палубу і не отримати сонячний удар (але шляпка, звичайно, обовязкова)

  • seveneleven 8 июня 2021, 12:10 3

    Для Вас идеальный вариант - это Турция, ну или Египет.
    В Европу не стоит. Октярь - это уже конец сезона. Да и счас с этими ковидными паспортами наверно лучше не ехать...
    Я в Турции больше всего люблю Кемер. Там просто шикарные горы и краевиды, сейчас добавлю фото с летнего отдыха. Ну и самый лучший сервис, аниматоры, детские комнаты - это тоже Турция.

  • 3 комментария
  • teddi 8 июня 2021, 15:51 1

    Підтримаю готель Квинс, ми були в їхній мережі тільки в Кіріші, за Кемером відразу, раджу ще читати відгуки де гарна дитяча анімація, донечка, 4,5 рочки була дуже задоволена. Дит анімація суперова - було багато і7гор, розваг, весела компанія саме для дітлахів, ми залишали доню на пару годин і мали змогу і батьки відпочити

  • Ta_ta 8 июня 2021, 17:37

    @teddi Квинс Парк Ле Жардин лучше чем Квинс Парк гёйнюк. В прошлом году гёйнюк долго не открывали. В этом году только сейчас при наличии гостей начали приводить в порядок. Красят прямо при туристах. Советую Ле Жардин.

  • seveneleven 8 июня 2021, 18:27

    @Ta_ta Да, Гейнюк очень слабенький отель. Но...нас было 6 чел, и по цене он нам очень хорошо получился! Приехали мы буквально на вторую неделю после открытия, персонал очень старался. Особых претензий нет)))

  • Ta_ta 8 июня 2021, 12:47 1

    Вам по запросу полностью подходит Кемер. В октябре самое лучшее время.

  • Volya_Mey 8 июня 2021, 13:03 1

    Напишіть Юлі https://kashalot.com/uk/users/podobnaya/ . Ми в тому році з її турагенством літали в турцію .Також були перший раз за кордоном. Вона нам підібрала ідеальний тур і дуже добре все розказала

  • Riina 8 июня 2021, 13:12

    Зараз в усіх турагенствах запарка, чекати на відповідь можна більше доби. Якщо ви хочете летіти аж в жовтні, то ближче до осені і запитуйте, ви ж більше всього, захочете летіти по гарячій путівці?

  • Mamamija 8 июня 2021, 21:45

    Повністю підтримую. Дізналась про Юлю тут,на Кашалоті. Вперше літали у 2019 у Бєлєк, от зараз у Кемері. Завжди на зв'язку, відповіді на всі запитання і т.д. Розкаже,підкаже,пояснить і підбере те що потрібно.

  • danon 8 июня 2021, 15:12 1

    Обращайтесь. По описанию, рекомендовала б Турцию: Кемер или Эгейское побережье.

  • larisa21 8 июня 2021, 22:50

    Можно поинтересоваться у Вас по поводу Египта в конце октября? Стоит ли?

  • danon 9 июня 2021, 00:18

    @larisa21 В октябре хорошо, но цены выше, т.к. ещё сезон и осенние детские каникулы.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб