В садик без единой прививки. Помогите с поиском темы...

Знающие, не проходите мимо...

Темы: Дитячі садки

10 комментариев

  • Sophia_125 16 сентября 2016, 12:08

    http://mama-znaet.com/content/kak-poyti-v-detskiy-sad-bez-privivok

  • Julka 16 сентября 2016, 13:26

    дякую

  • Tosik1987 16 сентября 2016, 12:31

    Послушаю! Такая же проблема!

  • elena111 16 сентября 2016, 13:26

    попробовать,конечно,можно. не уверена,что получится. в садике *доколупуются* до каждой прививки. список сделанных прививок есть у педиатра и у медсестры садика. и когда мы простужались и не ходили в садик,то врач нам справку не давала пока очередную прививку не сделаем. в школе то же самое- из-за манту мы чуть не воюем с медсестрой ( в общем удачи)

  • Elenash9 16 сентября 2016, 14:01 1

    мы шли без единой прививки, кроме еще в роддоме сделаного. Но у нас был медотвод в связи с здоровьем. Я писала заявление, что при неблагоприятной эпидемиологической обстановке водить в сад не буду. Пошли спокойно, но мы и так ходим редко.

  • Комментарий удалён

  • ineska 16 сентября 2016, 21:19

    У моих двоих нет ни одной. Холим в сад успешно,

  • Chaos_Sister 20 сентября 2016, 22:53 1

    У моего нету ни единой прививки и в сад ходим очень даже хорошо. Просто делала мед.карточку в частной клинике, где и написали нужную фразу ( что ребенок здоров и может посещать детский коллектив). И все - нас взяли без вопросов

  • Afina 22 сентября 2016, 09:42 1

    Зараз не все так сумно, є:
    Лист МОЗ та МОН від 29.09.2014 №1/9-500/04.01. 16/28103
    Щодо вирішення окремих питань про зарахування до дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів дітей, у яких відсутні обов'язкові профілактичні щеплення.
    Пошукайте весь текст, там є абзац:
    "Враховуючи зазначене, керівник навчального закладу зобов'язаний прийняти дитину до закладу за наявності відповідних медичних довідок встановленого зразка, а для дітей, у яких відсутні обов'язкові профілактичні щеплення (незалежно від причин), додатково подається висновок лікарсько-консультативної комісії лікувально-профілактичного закладу державної (комунальної) форми власності, у якому зазначено, що дитина здорова і може відвідувати навчальний заклад".
    Тобто: ВАМ ПОТРІБЕН висновок ЛКК, що "Дитина здорова і може відвідувати ДНЗ".
    З досвіду: у мене третій син не щеплений взагалі - нема навіть БЦЖ. Найбільше я боялась саме цієї комісії (дільнича до мене не чіпляється: ми на ново мумісці живемо неповні 3 роки, вони спочатку були в шоці, що в мене діти не щеплені так як треба, потім змирились - носять тільки підписувати відмови).
    Так от: йду на комісію, роздрукувала собі цей лист, ноги дрижать. А мені без жодного питання пишуть цей висновок ЛКК, тільки добавляють про епідеміологічно сприятливий період:
    "Дитина здорова і може відвідувати ДНЗ у сприятливий епідеміологічний період. Щеплення відсутні з причини відмови батьків". І слова не сказали про те ,яка я "несвідома" ))) мама. Правда, медсестра підказала, що зараз вакцин нема - так що нічого боятись.
    В садочку медсестра взялась мене пісочить, що я собі думаю. Я сказала, що "як буде несприятливий епідеміологічний період - надасте мені висновки санстанції чи кого там - і водити дитину не буду". Мої погляди на щеплення вона теж почула )))
    Стосовно такого висновку санстанції щось я дико сумніваюсь, що він буває стосовно хвороб, проти яких щеплються... Хоча - може ,я й не права.
    А стосовно наступних (після ОПВ) вакцин - ось, на всяк випадок вам: http://racurs.ua/1292-kitaysko-francuzskaya-vakcina-ot-stolbnyaka-voprosov-bolshe-chem-otvetov

  • Julka 22 сентября 2016, 11:36

    щиро вдячна

  • Nataly_Nataly_Nataly 9 ноября 2016, 15:05 1

    Пипец... Спасибо за ссылку... ((( Сыну 7 месяцев. Ни одной прививки, начиная с момента рождения. И пока не планирую. Я - не оголтелый антипрививочник, возможно, какие-то прививки делать нужно. Но не так, как у нас это происходит - без всякой ответственности за жизнь и здоровье наших малышей. А ответственность на себя должна брать я, подписывая согласие. За что ответственность??? За какую-то дрянь, расфасованную непойми кем??? Ну уж дудки!!! (((

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб