Браво директор!

У районний суд прийшла справа по ДТП за участю автомобіля Лендровер і корови. Водій джипа, якась Наталія М., написала претензію про відшкодування матеріальної шкоди на ім'я директора молокозаводу, якому належало стадо. Письмова відповідь директора гідна оплесків

-------------------------- Шановна Наталія Юріївна!

З цікавістю ознайомився з Вашою заявою. Був би готовий принести вибачення, але ніякої провини за собою не відчуваю. Більше того, не виключено, транспортний засіб , що належить Вам, є джерелом підвищеної небезпеки і використовувалося Вами як знаряддя вбивства невинної корови (радійте, що ми не в Індії).

З матеріалів не випливає, що корова, діючи за моєю прямою вказівкою, прийняла смерть з метою нанесення Вам матеріального збитку.

Я навіть не був знайомий з загиблою, отже, вказівок їй давати не міг. На мій погляд, більш логічним видається інше пояснення: водій, не дотримуючись швидкісного режиму, не прийняв належних запобіжних заходів, щоб уникнути ДТП.

Як правило, водії знижують швидкість, побачивши худобу на узбіччі (особливо, якщо вона велика і рогата). Оскільки пояснення корови в матеріалах відсутні, мені важко повірити, що моя підопічна замаскувалася в кущах і холоднокровно чекала Вашого автомобіля, щоб різко вискочити.

Готовий представити в суд документи, що підтверджують, що покійна не проходила спеціальної підготовки і характеризувалася як добродушна, повільна і незлобива істота.

Схильностей до суїциду або тероризму не відзначалося, особистих неприязних відносин до автомобілів Лендровер не помічено .

У показниках мучениці були окремі недоліки, але Ви ж розумієте про мертвих або добре, або ніяк.

Оскільки ні моєї, ні коров'ячої вини не доведено, я маю право подати зустрічний позов про відшкодування моральної шкоди, заподіяної молокозаводу, а також рідним і близьким покійної. Ваші пропозиції про добровільне відшкодування збитків будуть з розумінням розглянуті. З повагою і вдячністю

директор

Юрій Гаврилович С.))

Темы: Гумор

136 комментариев

  • bybka 7 апреля 2021, 13:15 13

    Клас:face_with_hand_over_mouth:

  • Malinka_orijinal 7 апреля 2021, 13:31 15

    Жалко :cow2: :disappointed_relieved:

  • Chuchasonya 7 апреля 2021, 13:32 36

    Коровку жаль......
    Ответ достойный, надеюсь эту овцу засудят и строго. Как можно не увидеть корову!!!

  • 26 комментариев
  • nadya77 8 апреля 2021, 10:41

    @Tata4ka Вот и я говорю это человеческий фактор.

  • Tandt 8 апреля 2021, 12:14

    @Tanyushka https://www.facebook.com/groups/294663837238406/permalink/4041519432552809/
    Вот совсем недавно.
    Этим пастушьим тропам сотни лет, ну кто ж виноват, что на их месте город вырос) И ничего. Пропускают. А они еще сотню лет нация по пустыне шаталась, а у нас дохулиард умные и якобы интеллегентные, но все как-то ну вы поняли.

  • Tanyushka 8 апреля 2021, 13:08 1

    @Tandt Круто. Так и должно быть. Уметь уважать себе подобных не достижение, а вот животных, уже прогресс.

  • bondar_vv 7 апреля 2021, 13:34 10

    Це й прикол читала... Але і в живу бачили... на обочині корова догори копитами... і джип... який не підлягає ремонту... І проїхали ми повз мовчки.. і людей шкода, бо для селян корова- то годувальниця... І в мужика мінімум мінус 20 тис..... скоріше всього водій летів добряче...але й корова на трасі Хмельницьк- Львів... то не зовсім правильно.. було це за межами села, поруч з селом, але точно не в населеному пункті.

  • 15 комментариев
  • Chococo 8 апреля 2021, 17:32 4

    @Tanyushka В Європі б такого не було, тут Ви праві, тому що свійські корови не гуляють самі по собі, а якби таке сталося то власник корови ніс би відповідальність-що вона робила на дорозі, і не потрібно змішувати диких та свійських тварин.Ось так і живемо стадом, тому що не визнаємо і не признаємо правил. Чомусь в людей стереотипи, якщо жінка за кермом-це мавпа з гранатою, якщо щей на гарній машині то тупа баба, яка насосала і права купила, правил не знає і завжди ганяється, Дехто впевненний що іі вина і другого варіанту геть не розглядає. А якби там картина була по суті та сама, але дядько на москвичі збив корову багача то б писали, що бідний дядько та навіжена корова.
    Живемо стадом, без знань закону і жаліємося, що погано живемо. Краще не будемо. І ще повторю тисячів разів, що є закон де за свійськими тваринами мають наглядати і милі відео з диких тварин тут ні до чого. І Європу не треба приплітати, там люди законопослушні і кури, гуси, качки, корови, діти по під дорогу не гуляють, а де можуть вибігти дикі тварини там, або знаки, або сіткою огородженно. Ми бачимо те що хочемо бачити і пофіг закон.

  • bondar_vv 8 апреля 2021, 17:48 1

    @Chococo Дякую...за чітку, змістовну відповідь... А головне доступно та без образ...

  • Tanyushka 8 апреля 2021, 18:45 1

    @Chococo Стена :woman_facepalming:

  • lapysiia 7 апреля 2021, 13:37 11

    Смішно то не дуже,корова це свійська твартна і на трасі ій не місце.За корову має власник нести відповідальність.Я не захищаю"гонщиків",але свійські тварини на трасі-це штраф.

  • 28 комментариев
  • BrilliantR 7 апреля 2021, 20:11

    @nadya77 Мне кажется, это фото не имеет отношения именно к данной ситуации. Просто аналогичная.

  • nadya77 7 апреля 2021, 20:13

    @lapysiia Я уже написала, что есть человеческий фактор, согласна если бы коровы вышли на трассу создали пробку или что-то подобное, но сжечь видно что может это какая-то деревня, не далеко остановка и стоит знак, возможно не далеко поворот и если тот мужчина решил перевести коров пока ни кого не было, то тут примчала мадам и поставила всех на место. Вы думаете у нее куплены права?
    Сегодня корова, завтра человек.

  • nadya77 7 апреля 2021, 20:21

    @nadya77 И вообще это даже не корова, а теленок, которого от удара откинуло на несколько метров.

  • NEMO1 7 апреля 2021, 13:49

    Супер!

  • Marishe4ka 7 апреля 2021, 14:05 2

    Вообще какая то вода в письме от директора, где по существу?разве выгул коров был без сопровождающего? Тогда где его объяснения произошедшего?

  • 14 комментариев
  • nadya77 7 апреля 2021, 20:05 3

    @Olya_la Это вас не касается!!!

  • Olya_la 8 апреля 2021, 08:54

    @nadya77 ну я же вынуждена читать ваши комментарии)

  • nadya77 8 апреля 2021, 16:25 1

    @Olya_la Ой извините что вы читаете мои коменты и вам так режет глаз))
    Правду говорят " через чур умный, хуже чем дурак" благодаря таким как вы ( которые выпендриваются) из таких как я получаются люди)
    Я была когда-то троечница и ни сколько этого не стесняюсь, потому что жизнь ставит все на свои места и те которые выпендривались, сейчас уже не выпендриваются. Для меня всегда важно было какой человек в душе, а не то как правильно он ведет речь, человека можно понять с полуслова, чего вам не дано) У меня трое деток, от которых я не скрываю как я училась, слава богу учатся они по лучше чем я, но красных дипломов я не требую, а лишь пару основных предметов, которые важны в нашей жизни. Вам советую заняться чем-то более важным для себя)) а за проверку ошибок, садитесь 5)) Гордитесь собой и удачи вам!!!

  • panya 7 апреля 2021, 14:12 9

    Шоб там не було, але гнати коли попереду корови на дорозі, то які мізки у водія. Корова, що, підстрибне, щоб автомобіль проїхав? Правильно чи не правильно, що корови на дорозі, то вже інше питання, а водій сам винний, тепер хай сам і розплачується.

  • Chuchasonya 7 апреля 2021, 14:45 7

    Вот 1000% . Корова переходит через дорогу, что здесь ненормального? Но лететь и не заметить махонькую коровку.....

  • Lena4114 7 апреля 2021, 14:27 6

    Текст, конечно, хороший, но не жизненный, к сожалению.
    Жалко всех, и корову у водителя.
    Скорее всего виноваты оба с разной степенью вины. Водитель могла превысить скорость. А корова не сама по себе гуляет, а в сопровождении. И уж точно не на трассе. Так что возможны варианты.

  • 3 комментария
  • bondar_vv 7 апреля 2021, 16:38 4

    @panya Корова- то свійська тварина..і у неї має бути поганяч з МОЗГАМИ.... І саме він має слідкувати, аби корова на була на проїзжій частині , а тим паче на трасі...Чому пишу на трасі? бо я на власні очі бачила таку ДТП...І то було за межами населеного пункту.....

  • panya 7 апреля 2021, 20:51 2

    @bondar_vv По вашей логике "і у неї має бути поганяч з МОЗГАМИ.... І саме він має слідкувати, аби корова на була на проїзжій частині , а тим паче на трасі..." Значит, если поганяч не догледів (бо без мозгів), то можно лететь на машине на стадо коров...Тогда вопрос есть ли мозги у водителя? Ответ очевиден.

  • bondar_vv 7 апреля 2021, 21:07 2

    @panya На наших дорогах не сильно і політаєш...А про перехід( точніше правила перегону великої рогатої худоби), в даній темі розписали навіть з пунктами ПДР.... Почитайте...буде корисно... І якщо погонич виконує ті правила, то геть самий паскудний водій навряд чи зіб' є корову.... А дана тема - це вічне протистояння водіїв та пішоходів)))). Я водій...І спеціально для Вас повторюся, що мені шкода і корову( та її господарів), і водія...І переконана, що винні обоє....А хто більше, чи менше? То не мені судити, бо я не була там присутня...Я лише бачила на обочині мертву корову та розбиту машину( водія не бачила, можливо його швидка забрала, а можливо був серед зівак). Та судячи зі стану авто , парою подряпин там не відбулося. І було це на трасі, там де не має обмежень в швидкості, як наприклад в населеному пункті...і він мав повне право їхати +/- 90 км/ год....А цієї швидкості більш ніж достатньо аби сталася біда....

  • Tatiana28 7 апреля 2021, 14:52 9

    Я за корову и мне пох..
    Корова не воробей,куда смотрела?
    Если она не заметила такое животное,то что бы было выйди на дорогу ребенок..

  • 4 комментария
  • Комментарий удалён

  • Chococo 7 апреля 2021, 20:25 6

    @Profesora Тут не стосується конкретно чоловіків чи жінок.
    Є чоловіки, що гірше мавп, самовпевненні самці, є жінки-безмозглі, але всіх порівнювати не можна.
    Є серед жінок та чоловіків гарні водіі, але правила одні для всіх. Незнання правил та обов"язків призводять до трагедій.

  • Комментарий удалён

  • Mariia_k 7 апреля 2021, 15:02 10

    Я помню ощущение из детства, когда мы медленно вьезжаем в село на Жигулях, а коровы возвращаются с пастбища, стадом. Они идут, огибая машину и их много. Никому и в голову не приходило ехать быстро, хотелось стать незаметным). Но они не были агрессивными.

  • Комментарий удалён

  • Olya_la 7 апреля 2021, 16:40 7

    Вообще-то есть раздел 7 ПДД, который устанавливает правила относительно перемещения животных по дорогам. Если пастухи нарушили правила - значит, ответственность на хозяине стада. Я вообще считаю, что этот "ответ" - фейк. Такой опус никто в своем уме писать не будет.

  • 11 комментариев
  • Olya_la 8 апреля 2021, 08:55

    @Marishe4ka тем более), думаю в реале не было никакого письма)))).

  • Marishe4ka 8 апреля 2021, 08:58

    @Olya_la Я тоже так думаю

  • Natali_30 8 апреля 2021, 09:38

    @Olya_la Я думаю, что водители бывают разные)

  • Комментарий удалён

  • juliytut 7 апреля 2021, 17:17

    Супер:thumbsup::thumbsup::thumbsup::joy:

  • maksim 7 апреля 2021, 19:47 6

    Зашла почитать :joy::ok_hand:все как всегда в лучших традициях Кашалота :joy::thumbsup:

  • Marusa77 7 апреля 2021, 22:24 3

    А другие коровки подошли, не уходят :cry:

  • OrnellaMutit 8 апреля 2021, 10:19 1

    Это очень старая история.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб