M.Е.Doc нова версія. Редагую: Хто вже в курсі що там і як.

Потрібна допомога знаючих.  Розкажу коротко: Організація ліквідувалась в березні, бухгалтер по ЗП, вже працює на іншій роботі,  звітувати маю сама, бо є головою ліквідаційної комісії.  Як би ще знати як робити той звіт), бо я не бухгалтер.  Січень-березень звіти не подавались, всі чекали 01.04.21р. Щойно відкрила нову форму Медка, оновила до останньої версії, і "смотрю в кнігу віжу фігу", як робити, з чого почати????  Мої знання старої програми на рівні- "кум робив, а я бачив" , якось так. Дєвочки, ви точно все знаєте, :pray::pray::pray::pray::pray: можете розказати мені на пальцях що за чим, як дитині в початковій школі- береш відомість по ЗП за січень, розносиш в таку то таблицю данні... Або ссилку на урок в ютуб. Мені б початок, а далі я сама додумаюсь що і як. 

XELP ME PLEASE. Маю часу 8 днів поки строк дії ЕЦП закінчиться. Не зроблю, у людей зникне три місяці стажу і доходів, хто з них піде на біржу, я так розумію,  отримають хрєн собачий а не виплату, бо довідку про ЗП їм також вже ніхто не дасть, хіба що архів, але і там місяць чекати. Шкода працівників. 

Пи.Си.

Два дні коту під хвіст. Все зробила а  перевірила, просить по людях писати прізвища українською мовою)  В 34 версії прізвища які мають букву І і ї Ї,  програма не впізнавала),била червоним.  Виявила самотужки, подзвонила в медок, сказали да???? Виправим. Обновила 35 версію, там спецстаж треба вводити в графу "неповний робочий" день, бо в програму  ПФУ не влітає. Номеруйте правильно додатки. 1 і 1 2 3 і так по всім таблицям. В податковому реєстрі таблиця 1 номер реєстру виключно "1". Далі проставте кількість звітів і відповідно до кількості таблиць. Додайте кількість сторінок у цих звітах.  Сплачені та утримані  внески ЄСВ з осіб яких треба корегувати типом 2 і типом 3, за минулі періоди до 12 року, програма не розпізнає(бо там 8 і 9 колись було) тому красним світить помилку в квартальному звіті. Але всі нюанси з якими я стикнулась, виправляють щодня, так що за тиждень два "вилижуть" програму і вам буде легше.  О, ще одне, на сьогодні, якщо звіт "Прийнятий" то переробити і внести корективи вже не так просто як було раніше, тонкощів я не знаю, бо не робила але мене відмовили коли я хотіла зробити зва звіти основний з працівниками 2021 року, а потім скопіювати, та  на його основі, додати всіх людей згідно акту ві ПФУ по яких треба зробити кориговку.  Так робити не можна бо айяйяй. Це поки що все що пригадала, по гарячому треба було писати. 

Темы: Робота і кар*єра

27 комментариев

  • zlatusg 3 апреля 2021, 09:08

    Підпишіться у вайбер в ьухгалтерській групі. Там більше дають поради.

  • zlatusg 3 апреля 2021, 09:11

    Вибачте у ФБ. Я ось заскрінила форму квартального звіту. Медок потрібно оновити до останньої версії 034.Планую робити в понеділок, бо програма на робочому компі

    Картинка
  • Lolaya 3 апреля 2021, 09:49

    @zlatusg О, дякую за наводку. Іду.

  • Lolaya 9 апреля 2021, 19:04

    @Lolaya Я здала звіт. Всі помилки які можна зробити зробила) два дні промучилась вони випали із життя, але в сздала нарешті.

  • OKS2110 3 апреля 2021, 09:50

    Звітність нова квартальна,її і старі бухгалтери ще толком не знають як складати ,ось посилання може Вам допоможе (я сама в процесі вивчення) https://youtu.be/XQ2ZtJkTFNA

  • Lolaya 3 апреля 2021, 10:08

    Дякую за відео:hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus::hibiscus:, вже мотаю на ус. Приклад для навчання ТОВ" Марні справи" порвало мене в хлам:joy::joy::joy::joy::joy: Ржунімагу!!!

  • Vetochka75 3 апреля 2021, 14:09

    044 206-72-10 гаряча лінія. Попросіть до телефону Тамару Іванівну. Розкладе по поличках.

  • 17 комментариев
  • Lolaya 9 апреля 2021, 21:47

    @Marina1803 Дякую вам. Бажаю не відчути проблем з формуванням вашої звітності. :blush:

  • Marina1803 9 апреля 2021, 21:48

    @Lolaya Ой, спасибо. И Вам удачи!

  • Lolaya 9 апреля 2021, 21:59

    @Lolaya Вище дєвочка давала ссилку на цього блогєра якщо можна так назвати. Я зрозуміла те що він показував, багато чого стало в нагоді.

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб