Величезне дякую нашим книжковим феям:)

Привіт дівоньки:) книжкові феї, її помічники та просто книгомани. Перш за все хочу перепросити у нашої книжкової феї, що не зробили огляд подарунку вчасно. Оксано, Зоряночко ми безмежно вам вдячні за такий теплий та класний подарунок. 

Разів п'ять намагалась вже написати, але моя неспюшка мала на мене свої плани:). Трохи додам перед слово. Дівчанка,всі бережіть себе та своїх діток, рідних. 2020 рік виявився дуже не простим, особливо по здоров'ю. На 34 тижні вагітності захворіла на ковід, і коли потрібно було насолоджуватися виходом в декрет та готуватися до зимових свят, зустрічати поповнення родини, я не могла встати з ліжка. Але дякувати Богу обійшлося не сильно тяжким перебігом хвороби, так мені здалося. Ускладнення відчула трохи згодом і на 41 тижні вагітності за 1,5 дня до родів довелося оперувати затромбовану вену. А 20 грудня на світ з'явилася моя донечка:) Грудень був насичений самими різними емоціями, хвилюванням та подарунками. Ісердце раділо коли чоловік скинув фото розпакунку подаруночка від Книжкової феї.  Тож Оксанка та Зоряночка дякуємо вам. Книжкова Фея врахували всі наші побажання та на славу потрудилися додавши дино магії до подарунку на кожному згортку були загадки та дино печатки:) 

думаю фото нижче передає вам Оліне захоплення динозаврами:) 100% влучне попадання 

Ще вішові дві кинижечки про капосного вовчика, чудесна листівка, солодощі та подаруночок для самої маленької донечки.

 Щиро вітає всіх з Новим роком. Здоров'я, миру, злагоди та любові! 

9 комментариев

  • Natura 31 декабря 2020, 15:32 1

    Здоровья малючку и всей вашей семье :christmas_tree:

  • OksanaZusko 31 декабря 2020, 16:35

    Вітаємо з прийдешніми святами! Хай задумане здійсниться і дива трапляються частіше!!! Дивовижно, що у Вас знайшовся час на огляд, мені перший місяць після пологів даже хотілось спати:upside_down:

  • zoria_zaycheska 31 декабря 2020, 16:52

    Вітаю Вас ще раз!!!!! Ви тепер велика сім'я з 2 принцесами. У вас навіть знайшовся час для подарунку своїм підопічним. І як цікаво, що вас обдаровувала мої підопічні :sunglasses::sunglasses::sunglasses::thinking::thinking::thinking: магія, чи не так?

  • OksanaZusko 31 декабря 2020, 22:10

    Так, я теж здивувалась, коли ваш огляд прочитала)

  • de_la_Fere 31 декабря 2020, 20:27 1

    Поздравляю вас, в первую очередь, с появлением в вашей семье, нового человека! Ну и конечно же ,с чудесным книгоподарком!

  • KcuMarik 1 января 2021, 00:24

    присоединяюсь к поздравлениям! Прекрасное завершение 2020!!!:heart::heart::heart:И с Новым 2021 годом!! Будьте счастливы!

  • bondarka 31 декабря 2020, 22:42

    Гарний подарунок! :christmas_tree::snowman2: Здоров'я вам і вашій сім'ї!

  • valusenka 1 января 2021, 01:57

    Вітаю Вас з донечкою! Здоров'я їй та мамі, ростіть на радість! Старша доня така красуня! :heart_eyes: Вітаю її з магічним подарунком!

  • mADAM_Elvira 2 января 2021, 18:35

    С рождением Доченьки! Пусть будет здоровенькой и Вы вместе с ней. И с подарочком, конечно)

Для комментирования нужно войти или зарегистрироваться

Вернуться в Клуб